Vineri,
30.07.2021
Partial Noros
Acum
29°C

Trif, supărat că liberalii sibieni nu au votat bugetul Turismului. ”Cum îndrăzniți să blocați banii destinați sibienilor?”

Trif, supărat că liberalii sibieni nu au votat bugetul Turismului. ”Cum îndrăzniți să blocați banii destinați sibienilor?”

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, le reproșează parlamentarilor liberali că nu au votat bugetul prin care s-au alocat 5,5 milioane de lei pentru o bază Salvamont ce va fi construită la Păltiniș. ”Cum vă permiteți să ignorați siguranța turiștilor care ajung pe pârtia de la Păltiniș? Cum îndrăzniți să blocați banii destinați sibienilor? Am alocat 5,5 milioane de lei de la Ministerul Turismului pentru Baza salvare Salvamont în stațiunea Păltiniș, un proiect vital pentru siguranța turiștilor care vin să practice sporturile de iarnă în regiunea Sibiului. Parlamentarii PNL împreună cu Sitterli, trădătorul care a aderat la grupul parlamentar al PNL, cu nonșalanță și fără niciun contraargument au votat împotriva bugetului alocat Ministerului Turismului, implicit împotriva proiectelor pentru dezvoltarea turistică din Sibiu. În ciuda opoziției, bugetul a primit votul majoritar asigurat de coaliția de guvernare. Anul 2019 se anunță unul foarte bun pentru turism, având în vedere că acest buget vine în completarea măsurilor guvernamentale luate pentru stimularea sectorului turistic, cum ar fi voucherele de vacanță sau scăderea cotei TVA la 5%. Vorbim despre sume importante pentru investiții care au fost alocate în acest an pentru dezvoltarea sectorului turistic, așa că vreau să invit autoritățile publice locale să depună proiecte pentru dezvoltare turistică pentru ca România să devină competitivă din punct de vedere turistic pe toate planurile”, a declarat Trif.

Social-democratul spune că investițiile în sectorul turistic sunt o prioritate a ministerului Turismului. ”Am simplificat procedura de finanțare a proiectelor, așadar nu mai există piedici pentru obținerea banilor de la minister, destinați dezvoltării turistice. Am spus de la preluarea mandatului cât de necesară este o campanie integrată de promovare. Anul acesta, bugetul ne permite să punem la punct această campanie pentru a atrage cât mai mulți turiști care să ne viziteze țara”, a mai spus Bogdan Trif, președinte PSD Sibiu

Ministrul Turismului a susținut  în Parlamentul României, în cadrul ședinței Comisiilor Reunite ale celor două Camere ale Parlamentului pentru dezbaterea și avizarea proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2019, bugetul Ministerului Turismului.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Bla bla

Acum 2 ani

Bla bla bla
Raspunde

iza

Acum 2 ani

O nulitate absoluta,care minte cum respira. Schimbati-l domnilor ca nu este demn sa reprezinte PSD-ul si totodata sibienii!
Raspunde

Sergiu

Acum 2 ani

Si de Balea Lac nimic. Sa nu mai promita data viitoare.
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 2 ani

Moamăăă ce crunt se uită! Era să facă și el ceva și uite cum îi pun alții bețe în roate! Hopa, nici pe asta nu-o făcea el că la bugetul chinuit nu are nici un aport! :) (el doar face aport la șlapi lui daddy) Meritul lui e că a aprobat un proiect/dosar întocmit și muncit de alții. Dar măcar e pentru Sibiu, aici jos pălăria!
Raspunde

yyy

Acum 2 ani

Bai ordinarule, cum indrazniti sa prapaditi banii sibienilor(si a tuturor comunitatilor locale!) trecand cheltuielile de miliarde cu asistentra sociala din bugetul de stat la bugetele locale? Ati nenorocit tot anul 2019 pentru orice investitie si orice dezvoltare. PSD=Gunoaie
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

#pdlllllllll

Acum 2 ani

Latraii pdl/pnl sunt la datorie. Bravo Bogdan Trif ptr tot ce ai facut si vei mai face. Ne mandrim cu tine!
Raspunde

raspopitul

Acum 2 ani

De domeniul schiabil Balea-Fagaras se mai aude ceva??? Investitii din fonduri europene nerambursabile?!?!? Haideti ca e posibil, doar sa vreti.
Raspunde

Libertate

Acum 2 ani

Banii destinati Sibiului sunt aia care se duc din Sibiu spre mafiile dirijate de la Bucuresti, bai trif cu cap de lemn. Banii destinati Sibiului sunt "redistribuiti"...spre asistatii social din Teleorman, Vaslui, Gorj si alte ghene... bineinteles in buzunarele hotilor PSD si la cheremul lor. Orice se "intoarce" de la Bucuresti spre Sibiu... e mult mai putin decat se ia !!! La fel e si cazul Clujului, Aradului si altor orase din Ardeal. Anul asta s-au hotarat, totusi sa nu mai intoarca NIMIC, comunistii.... nu sunt bani de spital, nu sunt bani de nimic, bai nimeni in drum care esti tu. Sper sa va scuipe lumea pe strada si sa isi ceara independenta in strada, Sibienii laolalta cu Clujenii si toti care isi mai vad de treaba in rahatul asta numit romania, fara absolut nici un viitor in situatia in care se afla acum.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus