Duminică,
17.10.2021
Ceata
Acum
8°C

Baschetul sibian, din nou în doliu. ”A iubit culorile galben-albastre cu intensitate”

Baschetul sibian, din nou în doliu. ”A iubit culorile galben-albastre cu intensitate”

Radu Mușoaie, unul din fondatorii Asociației al 6-lea jucător, a părăsit definitiv echipa, suporterii, familia, prietenii, încheiendu-și discret socotelile cu această lume. Întreaga comunitate CSU a fost întristată să afle vestea pierderii iubitului lor prieten și fan galben-albastru.

Membru fondator al Asociației „Al 6-lea jucător”, mereu îmbrăcat în galben și nelipsit de la meciurile echipei pe care a iubit-o din tot sufletul, Radu nu mai este acum parte din familia CSU. Reprezentanții asociației au postat pe facebook un mesaj, prin care își exprimă regretul că bunul lor prieten nu mai este acum printre ei.

„Familia CSU a pierdut astăzi unul dintre cei mai vechi si devotați membri. A sprijinit si a promovat baschetul mereu, prin intermediul Asociației "Al 6-lea jucător", al cărei membru fondator a fost. Radu Rhadoo a plecat astăzi la cer, de unde va veghea familia CSU alături de Toci, Ilie Mitea si Dr. Costea. Odihnește-te în pace, Radu! Nu te vom uita niciodată!”, este mesajul transmis de aceștia.
Președintele Asociației "Al 6-lea jucător", Claudiu Hila, a transmis un mesaj în care deplânge dispariția lui Radu. ”A fost unul din cei care au contribuit major la definirea acestui fenomen al CSU Fans din ultimii 13 ani, redactor șef al CSU Fans Magazin până recent, dar și cel care era prezent în organizare la toate acțiunile noastre, indiferent că era vorba despre gestionare fan shop, sau distribuire reviste, sau organizare a Zilelor Baschetului. A fost pentru o perioadă președinte al Asociației Al 6-lea jucător, asociația fanilor sibieni de baschet. Este deținător de record, jucând în cel mai lung meci de baschet din lume, 80 de ore, lucru de admirat la cineva care nu a fost sportiv de performanță. A iubit culorile galben-albastre cu intensitate, determinând mulți dintre fanii actuali ai echipei să susțină echipa, așa cum o făcea si el. Odihnește-te în pace, Radu Rhadoo!”, a transmis Claudiu Hila.

Oficialii clubului BC CSU Sibiu au transmis de asemenea un mesaj de condoleanțe, exprimându-și regretul că iubitul lor prieten și susținător nu va mai ocupa niciodată locul de vizavi de banca jucătorilor.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Pintea

Acum 2 ani

Un OM pentru care nu ai cum sa nu versi lacrimi ,daca l-ai cunoscut .Era de o bunatate rara,avea un bun simt rar intalnit ,pentru mine a fost o onoare ca l-am cunoscut .Cu regret si durere spun ca este o mare pierdere pentru noi ceilalti .
Raspunde

ddd

Acum 2 ani

Ce s-a intamplat?
Raspunde

Daniel

Acum 2 ani

Dumnezeule ce sa intamplat ? Sunt șocat. Dumnezeu sa l odihnească și să aline familia
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus