Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

HC Sibiu, înaintea meciului cu Oradea: „Avem un joc dificil în fața noastră”

HC Sibiu, înaintea meciului cu Oradea: „Avem un joc dificil în fața noastră”

HC Sibiu joacă sâmbătă, 2 martie, un nou meci pe teren propriu. Handbaliștii sibieni primesc vizita formației CSM Oradea, meciul fiind programat la ora 14, în Sala Transilvania.

„Urșii” HC Sibiu revin în Sala Transilvania cu un nou meci în fața propriilor suporteri. Sportivii antrenați de Matei Damian joacă sâmbătă cu formația clasată pe locul 2 în Seria D, CSM Oradea. În turul primei părți a campionatului, handbaliștii sibieni au făcut un meci foarte bun pe teren propriu, reușind să-i învingă pe bihoreni, pe atunci lideri în serie, cu scorul de 32-29.

HC Sibiu a încheiat cu o victorie ultimul meci jucat acasă, iar oficialii echipei speră că elevii lor vor repeta jocul bun și vor triumfa și în partida cu Oradea.

„Avem un joc dificil în fața noastră, pe care o să facem tot posibilul să-l câștigăm. CSM Oradea e o echipă puternică, favorită înaintea acestui joc, însă eu sunt convins că dacă o să reușim să repetăm jocul bun făcut în ultima etapă, pe teren propriu, și o să abordăm partida cu aceeași determinare și disponibilitate la efort, și bineînțeles, cu sprijinul publicului, la finalul celor 60 de minute o să luăm toate punctele puse în joc”, a declarat Matei Damian, președintele HC Sibiu.
După partida cu CSM Oradea, HC Sibiu va juca peste 2 săptămâni, tot pe teren propriu. Pe 16 martie este programată partida cu AHC Potaissa Turda, în Sala Transilvania.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus