Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Se organizează Cupa la Fotbal pe Gheață. Echipele din România, așteptate să se înscrie

Se organizează Cupa la Fotbal pe Gheață. Echipele din România, așteptate să se înscrie

Hotelul de Gheaţă și Bergenbier organizează primul meci de fotbal pe gheață, la Bâlea Lac. Arbitrul partidei istorice de la Bâlea Lac va fi marele fotbalist român Helmuth Duckadam – supranume pe care fostul mare jucător al echipei Steaua Bucureşti l-a primit după ce echipa a câștigat Cupa Campionilor Europeni, în anul 1986.

Evenimentul de la Bâlea Lac se va desfășura în perioada 9-23 martie 2019, în mai multe etape. “Bergenbier – Gala Fotbalului Românesc, cu Helmuth Duckadam” este o campanie în a cărei fază finală două echipe de fotbal din România vor juca, în premieră naţională, un meci de fotbal pe lacul Bâlea.

Lansarea cupei va avea loc sâmbătă, 9 martie, în cadrul spectacolului realizat de DJ Arias în restaurantul Hotelului de Gheaţă. Până pe 18 martie, echipele de fotbal din România se pot înscrie la competiţie, organizatorii urmând să aleagă, în data de 19 martie, cele şase participante la preliminarii. Primele faze eliminatorii ale competiţiei se vor desfăşura în zilele de 21 şi 22 martie, la Avrig, cele mai bune două echipe urmând a urca la Bâlea Lac, pentru disputarea finalei galei (23 martie).

Ceremonia de încheiere se va desfăşura sâmbătă, 23 martie, la Palatul Brukenthal din Avrig, evenimentul fiind organizat în cadrul Programului „Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană 2019”. Vor participa personalităţi din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, artişti şi diverşi reprezentanţi ai divertismentului românesc, reprezentanți ai sponsorilor şi ai colaboratorilor proiectului, alături de alţi invitaţi.

Pentru înscriere în competiție, informații suplimentare și rezervări: 0726234417, 0269523111.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus