Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Duelul pentru locul întâi: BC CSU Sibiu vs U BT Cluj

Duelul pentru locul întâi: BC CSU Sibiu vs U BT Cluj

BC CSU Sibiu a plecat spre Cluj acolo unde va disputa marți, 5 martie, o nouă confruntare cu U-BT. Duelul va fi transmis LIVE pe Digi Sport, de la 19:00.

După trei săptămâni de pauză competițională, BC CSU Sibiu reia seria meciurilor oficiale, cu o nouă partidă din TOP6. Meciul se va disputa în deplasare la U BT Cluj Napoca și va reprezenta o dispută puternică între primele două clasate din campionatul intern. BC CSU Sibiu se află în acest moment pe primul loc în clasamentul Ligii Naționale de Baschet, cu 32 de puncte, fiind urmată de U BT Cluj cu 31 de puncte.

„Urmează un nou meci, într-o sală frumoasă. Sper să îl abordăm cu maximum de energie, pentru că venim după trei săptămâni de pauză, fără meciuri oficiale, în care am jucat dar meciuri amicale. Băieții sunt, cu siguranță, nerăbdători să înceapă meciurile oficiale. Va fi un meci cu miză mare – păstrarea locului întâi. Toți băieții sunt apți și sper că vom reuși să facem treabă bună 40 de minute, nu doar 30 de minute, așa cum am reușit la ultimul meci de la Cluj. Sunt convins că va fi un meci frumos, în care va câștiga echipa care este în formă mai bună, în momentul actual”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

După meciul de la Cluj, BC CSU Sibiu va juca, pe teren propriu, cu SCM Timișoara, sâmbătă, 9 martie, de la ora 17:15. Biletele pentru această partidă se vor pune în vânzare începând din această după amiază, pe  www.bc-csusibiu.ro/bilete dar și pe www.kompostor.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus