Miercuri,
03.06.2020
Parțial Noros
Acum
15°C

Ministerul Sănătății: „Vom numi un nou manager la Ambulanța Sibiu, în cel mai scurt timp”

07 Martie 2019 15:09

Ministerul Sănătății: „Vom numi un nou manager la Ambulanța Sibiu, în cel mai scurt timp”

Reprezentanții Ministerului Sănătății au declarat astăzi, pentru Turnul Sfatului, că directorul Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu a fost demis în urma unor controale realizate de Corpul de Control. Vor alege un nou director al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu în cel mai scurt timp.

Alina Tărnăuceanu a fost demisă din funcția de director SAJ Sibiu în urma unor controale realizate recent la solicitarea ministrului sănătății, arată reprezentanții MS, într-un răspuns transmis redacției Turnul Sfatului.

„Decizia de încetare a contractului de management al directorului SAJ Sibiu a fost luată în urma verificărilor realizate de către Corpul de Control al MS. Una dintre măsurile dispuse în Raportul de Control vizează această decizie”, se arată în răspunsul Ministerului Sănătății.
În ceea ce privește lipsa unui înlocuitor al Alinei Tărnăuceanu la conducerea instituției, reprezentanții ministerului arată că se va lua o măsură și în acest sens. „Conducerea MS va numi un nou manager la SAJ Sibiu în cel mai scurt timp”, arată sursa citată.

Reamintim faptul că ieri a fost ultima zi de muncă a Alinei Tărnăuceanu din postura de director al SAJ Sibiu, nefiind desemnat un înlocuitor pentru această funcție.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Coco

Acum 1 an

Ar fi interesant sa se faca public motivele destituiri
Raspunde

Mara

Acum 1 an

Tipic! Intai strica si apoi isi dau seama ca trebuie sa vina cineva sa repare! Daca nu ar fi de plans ne-am tavali pe jos de ras. Suntem condusi de (in)competenti !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus