Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
0°C

Protestul „15 minute”. Un sindicalist îi îndeamnă pe poliţişti să susţină protestul pentru construcţia de autostrăzi

Protestul „15 minute”. Un sindicalist îi îndeamnă pe poliţişti să susţină protestul pentru construcţia de autostrăzi

Vicepreşedinte Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, a anunţat, pe Facebook, că susţine demersul suceveanului care a construit primul metru de autostradă din Moldova, propunând ca toţi poliţiştii să-şi ia pauza de masă vineri, 15 martie, la ora 15.00.

"Înainte de a fi poliţist, sunt român. Înainte de a fi poliţist sunt bucovinean, sucevean, un simplu cetăţean al acestei ţări revoltat de ignoranţa conducătorilor, indignat de rânjetul sarcastic al celor ce ne-au umilit la propriu ani în şir, încurajaţi de indiferenţa şi neimplicarea noastră.Iar când un seamăn reuşeşte, într-un mod cât se poate de inedit, să atragă atenţia cu privire la una dintre problemele reale ale societăţii, nu pot rămâne impasibil. Voi spune #DA provocării lansate de Stefan Mandachi, aceea de a ne opri din orice activitate profesională pe 15 martie, la ora 15.00, pentru 15 minute", a scris, pe Facebook, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS.

Potrivit Mediafax, Bogdan Bănică propune ca, în semn de susţinere faţă de demersul suceveanului Ştefan Mandachi, cel care a construit singur primul metru de autostradă din Moldova, toţi poliţiştii din ţară să-şi ia pauza de masă vineri, 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute, având în vedere că agenţii nu au voie să protesteze din cauza calităţii de funcţionar public.

"⚠️ ATENŢIE! Fiecare poliţist beneficiază, în timpul programului de lucru, de 20 de minute pauză de masă. Ce-ar fi ca toţi poliţiştii din această ţară să-şi ia pauza de masă vineri, 15 martie, fix la ora 15.00? Nimic ilegal. Doar că astfel ne vom putea manifesta şi noi, angajaţii Ministerului Afacerilor Interne, nemulţumirea generalizată, astfel vom putea fi #alături de un român cu iniţiativă. ⚠️

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus