Luni,
20.09.2021
Cer Senin
Acum
8°C

VIDEO 3, 2, 1 și! Cățel abandonat în holul unei clinici, după numărătoare. “Nu așa se procedează“

VIDEO 3, 2, 1 și! Cățel abandonat în holul unei clinici, după numărătoare. “Nu așa se procedează“

Două fete au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei clinici din Sibiu în timp ce își abandonau câinele pe holul instituției.

Abandonul a fost surprins de camerele de supraveghere la începutul acestei luni, mai precis în după-amiaza zilei de 4 martie 2019. În imagini se văd două fete intrând în holul clinicii veterinare Vetcon, din Sibiu, una dintre tinere purtând un câine în brațe. Cealaltă fată îi indică faptul că acela e locul potrivit pentru a abandona câinele, dar discuțiile între cele două se prelungesc ușor. În cele din urmă, fetei care poartă câinele îi este dat startul abandonului, prietena ei numărându-i, pe degete, “3, 2, 1...“. Cum cea care poartă câinele în brațe ezită, prietena ea i-l ia, așteaptă să rămână singură pe hol și, în câteva secunde, părăsește clinica de una singură. Reprezentanții clinicii veterinare au postat imaginile pe pagina lor de Facebook. “Nu așa se procedează. Nu numeri până la trei și îl abandonezi în clinică. Vorbește și găsim împreună o soluție“, este mesajul medicilor veterinari, anexat imaginilor publicate.

Sute de sibieni au distribuit și comentat filmul surprins de camerele de supraveghere. Una din angajatele clinicii a fost cea care a luat la ea acasă cățelul abandonat.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lovinescu Jean

Acum 2 ani

Tineretul de azi ar trebui anpuscat sant niste analfabeti fara suflet!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

PSDistul mandru

Acum 2 ani

Fetele au vrut sa faca un bine , se vede clar ca e un maidanez, sa nu-l lase pe strada, un caine de casa are zgarda/lesa. Ori isi fac reclama ori sunt ofuscati de situatie.
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 2 ani

Exact cum face și daddy nu ne lasă în stradă, ne vinde la ruși. Bucată cu bucată!
Raspunde

Iooo

Acum 2 ani

Janel, un analfabet scrie "anpuscat sant" si nu stie ca in limba romana se mai foloseste si virgula.
Raspunde

Din Sibiu

Acum 2 ani

Știe fata sa numere...ce "deșteaptă"! Cred că ochelarii îi poartă doar de fițe să pară mai inteligentă decât e. Crede că planul ei născocit e cel mai bun. Un picior in față, o ușă-n nas... Fata nu știe să comunice poate decât pe Facebook. Erau oameni în clinica respectivă, angajați, clienți. Putea să apeleze la fiecare dintre ei și să spună situația cățelului și motivul abandonului. De aici până la un abandon de copil nu e un pas mare, fata l-ar face simplu: numărând pe degete. Dă-i Doamne mintea de pe urmă! Amin.
Raspunde

Maria

Acum 2 ani

Rusine sa le fie ! Mai ales la cea care a dat cu piciorul ! Ce a fost in mintea ei ? Rusine, rusine . 7 ani de acasă care nu ii are
Raspunde

luci

Acum 2 ani

o cunosc pe fata asta . mama ei e educatoarea fiicei mele . vai ce rusine
Raspunde

Stoian cel Tare

Acum 2 ani

Ce panarame! Traiasca votantii lui dracnea, cu d mic, care nu vad camera video din fata lor de nasul care il au intre ochi. M-am distrat copios, sper că nu e sibianca blonda vopsita ! Mi-ar fi rusine să ies pe stradă după chestia asta. Respect
Raspunde

S

Acum 2 ani

daaa! panarame! haha
Raspunde

Vilcea

Acum 2 ani

nici la noi in oltenia nu sunt asa proaste . traiasca republica!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus