Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Primul târg de discuri de vinil din Sibiu. „Oricine este binevenit”

Primul târg de discuri de vinil din Sibiu. „Oricine este binevenit”

Peste 800 de discuri de vinil vor fi puse în vânzare în cadrul primului târg de acest gen din Sibiu. Astfel, în weekend-ul ce urmează, sibienii pasionați de muzică își pot completa colecțiile și își pot îmbogăți cunoștințele despre discurile populare prin secolul XX. 

Pentru prima dată, la Sibiu, se va organiza un târg de discuri de vinil. Acesta va avea loc sâmbătă între orele 11:00-18:00 și duminică între orele 11:00-16:00, la Pardon Cafe, pe strada Cetății. Accesul este gratuit, iar la alegere, cei prezenți vor primi și câte un exemplar din revista Sunete.

„Oricine este binevenit. Într-adevăr, este o oportunitate pentru colecționarii de discuri, dar nu numai. În ultimii ani, am observat că foarte mulți tineri sunt interesați de aceste discuri. În opinia mea, discul rămâne singura modalitate prin care poți asculta muzică în adevăratul sens al cuvântului. Ești oarecum forțat să te așezi în fotoliu și să asculți fiecare melodie în parte. Nu poți să dai înainte sau să schimbi melodia ca la dispozitivele din zilele noastre”, spune Cătălin Toader, organizatorul târgului și redactor șef al revistei Sunete.

Pe cele 800 de discuri se va regăsi muzică de toate tipurile: de la blues la punk, disco și pop, la rock, jazz, soul și funk.  „Vom avea și un pick-up conectat la o pereche de căști profesionale, pentru cei care vor vrea să probeze discurile pe care și le doresc. Colecționarii care doresc să facă schimburi (între ei sau cu expozantul Vinilarium) sunt bineveniți”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5497

Comentarii

2 comentarii

mihai

Acum 5 ani

Foarte buna ideea, pacat ca nu se tine in alta locatie (pentru cine il cunoaste pe " adevaratul rafa")
Raspunde

Gross

Acum 4 ani

Unde pot afla tot ce scrie pe un vinil? Ma refer la cele din alte tari.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus