Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

FOTO De la marginea Sibiului, până în vârful Hulei Bradului: gunoaie peste tot

FOTO De la marginea Sibiului, până în vârful Hulei Bradului: gunoaie peste tot

Cam 150 de saci de mizerie lasă în urma lor, în fiecare săptămână, șoferii care folosesc drumurile naționale care tranzitează județul Sibiu. Și tot în fiecare săptămână, mizeria reapare după curățenie.

Lipsa de respect față de mediu, localnici și ceilalți participanți la trafic se menține la cote ridicate pe drumurile naționale din județul Sibiu. În cadrul acțiunilor bisăptămânale de igienizare a acostamentelor, angajații secției sibiene a Drumurilor Naționale întâlnesc același tip de gunoaie fie că e vorba de DN1, DN14, DN7 ori parcările acestora. Fie că e vorba de zona DN1 din apropierea Sibiului, fie că e vorba de cea de la limita cu județul Brașov. Iar în afară de mizeria pe care o lasă în urma lor, unii dintre șoferi și pasageri distrug cam jumătate din coșurile de gunoi și mobilierul din parcări, în fiecare sezon. După cum a arătat Turnul Sfatului în urmă cu nici două săptămâni (citește articolul aici), autoritățile de mediu arată că nu pot face mai nimic împotriva celor care lasă mizerie în urma lor, din cauza lipsei de personal.

Redăm, mai jos, câteva fotografii de la acțiunile de igienizare realizate zilele trecute de drumarii sibieni.

mizerie drumuri 3 mizerie drumuri 2 mizerie drumuri 1

Din categoria “Înainte și după“:

mizerie drumuri 4

mizerie drumuri 5

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus