Marţi,
29.09.2020
Innorat
Acum
12°C

Adrian Bibu devine consilier local. În locul lui Virgil Popa

22 Martie 2019 21:01

Adrian Bibu devine consilier local. În locul lui Virgil Popa

Fostul viceprimar Virgil Popa pleacă din Consiliul Local Sibiu, după ce a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate. Consilierii locali vor avea la ședința din 28 martie un proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier a lui Virgil Popa. În locul său va intra Adrian Bibu, directorul Sălii Transilvania, cel care anunța săptămâna trecută că intenționează să candideze la funcția de primar al municipiului, dacă va primi sprijinul colegilor din PNL. ”Mi-am arătat disponibilitatea în cadrul organizației de a candida, dar până acolo mai sunt încă mulți pași de făcut. În primul rând, eu trebuie să demonstrez că pot realiza tot ce am promis atunci când am ajuns director al Sălii Transilvania. În rest, e mult prea devreme pentru alte detalii”, a declarat în 13 martie Adrian Bibu pentru Turnul Sfatului.

Virgil Popa a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate după ce în perioada septembrie 2012- iulie 2014, când a ocupat funcția de viceprimar, a fost și membru în consiliul de administrație al grădiniței nr 19, în calitate de consilier local. Una din legile administrației spunea atunci că viceprimarii își pot păstra locul în Consiliul Local, cu singura condiție de a nu fi remunerați. În 2017, o altă lege incriminează aleșii locali care fac parte din consiliile de administrație ale unităților subordonate primăriilor.

În luna iunie a anului trecut, un alt liberal părăsea Consiliul Local Sibiu. Mariana Brunchea a fost înlocuită atunci de preotul Ciprian Cândea, slujitor al bisericii „Naşterea Domnului” din cartierul Lazaret al muncipiului Sibiu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Gigi

Acum 1 an

Cine-i ma idiotu’ asta de incepeti toate stirile cu el???? No fi sperman??? Ce-o facut asta pana acum? Cu ce se ocupa?
Raspunde

dancp2

Acum 1 an

cu sala sporturilor!
Raspunde

yyy

Acum 1 an

numele nu doar te tradeaza dar si intareste faptul ca pentru tine doar sperman e o mare personalitate
Raspunde

Vasile

Acum 1 an

Cum ma ?Nu sti ce a facut ? Face targuri de chiloti si sutiene in sala Transilvania, cica ca sa se sustina financiar, ca CJ este incapabil sa dea bani la sala .Sti de ce incepe toate stirile cu el? Pentru ca nu are bani suficienti dar ''este'' bani destui sa dea publicitate la ziar. Ai priceput acum?
Raspunde

Eka

Acum 1 an

Daca ai fi citit articolul ai fi aflat. Daca nu il cunosti de ce il faci idiot ?
Raspunde

Nicu

Acum 1 an

Intre PNL si FDGR exista un protocol de colaborare locala,liberalii au conducerea cj sibiu si fdgr are primaria.De aceea PNL Sibiu pune pentru Primarie candidati slabi si fara sanse reale de a fi ales primar al Sibiului!Presedinta cj Sibiu si a permis sa l dea in judecata pe Bottesch si consilierii cj din partea fdgr tac si stau cuminti!La alegerile locale din 2020 va intra sigur in consiliul local si judetean Alianta USR+ PLUS care la nivel local e obligata de im.prejurari,daca va avea mai mult de 3 cons locali si 4 cons judeteni ,sa faca protocol de colaborare cu PSD!Bineinteles ca pot intra in cl si cj Sibiu partide ca Pro Romania ,PMP sau altele dar cu unul sau doi consilieri,de remarcar e ca fdgr la nr de consilieri este in scadere continua,din mai multi factori pe care nu i enumar aici!Virgil Popa a fost eliminat,era un pericol pentru unii,era un liberal care putea castiga primaria din primul tur cu putin efort,poate in 2024!
Raspunde

Sovaitu

Acum 1 an

Astrid Fodor nu are calitatiile necesare pentru a conduce o Primarie ca a Sibiului. E nevoie de gospodari care pana la momentul depunerii candidaturii sa fi aratat ceva...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ana

Acum 1 an

Adi Bibu are calitatile necesare in primul rand pentru a deveni un politician de succes si in al doilea rand de a ajunge la un moment dat primar. Daca il injurati inainte de a lua startul adevarat si fara sa-l cunoasteti, poate e ok sa intrati dvs in politica, sa aratati ce puteti si cine sunteti!!! Ca asa de comentat toti sunt buni!!! La treaba si implicati-va cu adevarat
Raspunde

Nicu

Acum 1 an

Adrian Bibu daca candideaza primar nu primeste voturi nici cate a avut in 2016 istoricul Razvan Pop!E foarte putin cunoscut in domeniu politic,trebuie sa dea interviuri sa vorbeasca cu oamenii,etc!
Raspunde

Ionut1595

Acum 1 an

Daca nu sunt oameni noi, de ce nu sunt; daca sunt , cine sunt!?! Cam asa e la noi. Adi Bibu e un tip ok si de perspectiva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus