Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

A picat rețeaua Orange: mesajul oficial al companiei către clienți

A picat rețeaua Orange: mesajul oficial al companiei către clienți

Compania telecom Orange anunță, într-o postare pe Facebook, secționări multiple ale rețelei de fibră optică, motiv pentru care clienții întâmpină dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date. Departamentul tehnic Orange lucrează la remedierea problemei.

"Salut, momentan, o parte dintre clientii nostri intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati" este mesajul transmis pe pagina de facebook a companiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4982

Comentarii

2 comentarii

Sibianul

Acum 5 ani

Și iei au avut net de la Digi sau Vodafone de au putut posta pe Facebook?
Raspunde

:)

Acum 5 ani

*ei...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus