Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Vrei să lucrezi pentru un studio de videochat? Iată cum să eviți micile „neplăceri” pe care le-ai putea întâlni!

Vrei să lucrezi pentru un studio de videochat? Iată cum să eviți micile „neplăceri” pe care le-ai putea întâlni!

Internetul îți oferă promisiuni miraculoase, însă activitatea de model in cadrul unui studio de videochat implica, de fapt, multa munca. Pe langa beneficiile de care te poti bucura in acest domeniu, pot apărea si unele inconveniente in aceasta industrie. Activitatea desfășurată intr-un studio de videochat nu este chiar pentru oricine, iar in rândurile de mai jos vei putea descoperi câteva lucruri de care te-ai putea lovi in cazul in care esti interesata de un astfel de job.

Detalii personale si imagine

O anumita perioada petrecuta intr-un studio de videochat poate fi o problema in viitor. In cazul in care urmaresti o cariera in spatiul public mai tarziu in viata, imaginea ta ar putea avea de suferit daca se va descoperi ca ai lucrat ca model de videochat in tinerete. Pentru a putea evita aceasta situatie, un studio videochat profesionist opereaza in cadrul unei companii-parinte care nu are legatura cu industria pentru adulti, astfel incat colaborarea ta va fi inregistrata cu aceasta companie, nu direct cu studioul.

Majoritatea site-urilor de profil si agentiilor din aceasta industrie iti protejeaza detaliile personale si previn distribuirea de fotografii si videoclipuri, prin intermediul mai multor masuri de siguranta. Acestea iti vor garanta ca identitatea ta nu va fi asociata niciodata cu profilul virtual pe care l-ai creat, insemnand ca data nasterii, locul nasterii, numele si celelalte informatii personale vor fi tinute “sub cheie”.

Parerile cunoscutilor in legatura cu activitatea ta

Parerea oamenilor despre activitatea de model intr-un studio de videochat s-ar putea sa fie ceva ce nu ai luat in calcul, asadar poate ar fi indicat sa nu dai detalii in legatura cu jobul tau decat persoanelor foarte apropiate. In orice caz, este foarte usor sa spui ca lucrezi in vanzari sau customer service pentru o companie cu activitate online. Cu toate acestea, mentalitatea se schimba si multe persoane te-ar putea surprinde cu reactia lor pozitiva atunci cand le spui ca lucrezi pentru un studio de videochat.

Tot felul de clienti

Probabil vei intalni si persoane nepoliticoase in activitatea ta de model online. Cei mai multi clienti sunt respectuosi si este o placere sa interactionezi cu ei, insa unele cazuri iti pot impinge rabdarea pana la limita. Partea buna este ca vei avea putere de administrator sau administratorul de serviciu va putea controla cine poate vorbi sau ramane pe canalul tau.

Castigurile vor fluctua

Activitatea intr-un studio de videochat nu este cu nimic diferita de orice alta activitate ce se bazeaza pe vizitatori, clienti si trafic online. Asadar, unele zile pot fi destul de plictisitoare, fiind necesar sa astepti si doua ore pana cand unul dintre membrii site-ului va dori sa petreaca putin timp in conversatie numai cu tine. Ca in cele mai multe situatii, merita sa fii rabdatoare, iar zilele mai “lente” nu ar trebui sa te descurajeze fiindca sigur vor fi urmate de zile mult mai bune. In online, traficul poate fluctua pe perioade scurte de timp, insa balanta se va echilibra pe termen lung.

Multa munca

Din perspectiva castigurilor financiare, acest domeniu ofera un potential fantastic, astfel incat rasplata pentru determinare si perseverenta poate depasi cu mult orice alt job de birou. Cu toate acestea, munca intr-un studio de videochat nu trebuie privita ca o schema de imbogatire rapida, ci precum un job ca oricare altul. Astfel, va trebui sa dai dovada de multa seriozitate si dorinta de invatare pentru a putea inregistra in fiecare luna castiguri de peste 5.000 de dolari. Odata ce stapanesti detaliile acestui domeniu si reusesti sa aduni cativa admiratori fideli, sigur te vei bucura ca ai “indurat” zilele mai putin bune.

Daca vrei sa incerci aceasta activitate intr-un studio de videochat de top, vino la Studio 20! Te vei bucura de atentia si experienta celei mai bune echipe de profesionisti din acest domeniu, iar conditiile de lux din fiecare studio de videochat marca Studio 20 te vor impresiona cu siguranta.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 6506

Comentarii

2 comentarii

HO hO HOes

Acum 5 ani

Ce jeg de ziar a ajuns Turnul sfatului :)))))))))))))))) " De: Advertorial " Banuiesc ca i-a fost putina "rusine" celui care a scris mizeria asta de articol, de nu si-a postat numele. Din ce am citit denota ca e normal sa o arzi ca o zdreanta fara creier pentru ca deh, poti castiga peste 5000 de dolari. Asta exact cum "poti" castiga la lotto. Sunteti anuntate profesional ca : "faci videochat doar pe anglia/germania/america etc" dar o sa omita ca orice prost cu vpn poate sa va vada si sa inregistreze ce faceti si sa le posteze pe N siteuri fara acordul vostru:)) suna tentant? Si ca daca aveti un neuron, e posibil ca pe viitor sa aveti nevoie de consiliere psihologica, ori ca daca nu stiti ce sa faceti cu acei "5000" de dolari si o sa i topiti mai mult ca probabil pe genti si pantofi ca o sa intrati intr un cerc vicios din care nu o sa mai puteti iesi :)) Ce sa zic, bafta tipelor care pun botu la vrajeli de genu si au coloana rupta ! :)) Vai si amar de ziarul asta.
Raspunde

binema

Acum 5 ani

Lasa vrajeala Hoho ca nu se rupe coloana din asta…..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus