Marţi,
21.09.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Brandul politic al PNȚCD nu este de vânzare

Stupefiant: un rătăcit politic care, printr-un joc nefast al întâmplării deține președinția  Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, a decis să pună capitalul de imagine istorică al prestigiosului partid la picioarele lui Liviu Dragnea și a clicii sale de politruci, proveniți din reziduurile miasmatice ale defunctului partid comunist. Maniu, Mihalache, Coposu,  nu vă întoarceți în morminte. Gestul este insolent, al unui ins care, cum se vede, nu are nimic de-a face cu principiile pe care le-ați așezat la baza gândirii  voastre politice, și nu va fi în măsură să adumbrească, să stigmatizeze imaginea și brandul partidului pe care l-ați lăsat moștenire  politicii românești.

Am înțeles că omul nostru îndrăznește să compare principiul dreptății sociale cu populismul deșănțat al PSD, ca elemente de apropiere doctrinară. Nimic mai fals, nimic mai greșit. Dreptatea socială trebuie nu numai proclamată ci în primul rând asigurată.  Aceasta presupune mobilizare economică, valorificarea eficientă a resurselor, pentru obținerea unui capital de venit bugetar autohton, susceptibil a fi răsplătit, cu dreptate, celor ce l-au creat prin muncă, cum și celor nevoiași : copii, vârstnici, bolnavi, etc. Efort creator deci și nu circ, alimentat din împrumuturi pe seama generațiilor viitoare. Venituri create, meritate, justificate, iar nu primite cadou pentru sprijin politic.

Ce are de-a face PSD cu democrația autentică când, la putere fiind, întoarce în fapt victoria obținută prin vot, împotriva întregii societăți, pe care o conduce dictatorial, samavolnic, fără nicio consultare cu societatea civilă, distrugând echilibrul democratic prin confiscarea justiției și deconstrucția statului de drept? Unde găsești la PSD spiritul de responsabilitate și sacrificiu pentru promovarea și salvgardarea valorilor democratice de care au dat dovadă promotorii remarcabili ai Partidului Național Român până în 1926 și apoi ai Partidului Național Țărănesc? Unde este patriotismul fierbinte, dragostea de neam și țară pentru care  și-au sacrificat libertatea și viața?

Dar ce are de-a face PSD cu principiul cardinal al PNȚCD privind moralitatea în politică? Ce moralitate ne înfățișează Dragnea și ai lui înafară de hoție, înșelătorie,  minciună, ură, ticăloșie? Ce este cu acest dezmăț al puterii pe seama întregii societăți, cu deosebire pe seama vârfului ei de lance, intelectualitatea? Unde s-a mai văzut - exceptând perioada de tristă amintire a anilor 1947 și următorii - ca parlament, guvern, CCR, Avocatul (așa zis al) Poporului, instrumente de substanță ale elaborării și implementării legii într-o societate democratică, să fie închinate exclusiv intereselor unui partid politic? Și ce are moral o cârdășie electorală cu un asemenea partid?

Partidul Național Țărănesc a fost supus, după 1989, unui proces de hărțuire, denigrare,  umilire, de tip securistic, ca singurul care se opunea cu îndârjire procesului de continuare a comunizării țării, iar societatea românească, injectată cu morbul imoralității    -minciună, calomnie, ură cât încape – n-a mai apreciat cum s-ar fi cuvenit înaltele principii  politice profesate de acesta. Cine mai dă omenie în zilele noastre moralității, patriotismului, adevărului și dreptății? Lovit și disprețuit dinafară, partidul trebuie păzit cu sfințenie dinlăuntru, purtat în suflet de adevărații țărăniști, iar nu subminat și compromis tocmai de acei care acum se erijează în purtătorii lui de drapel.

Azi, printr-un amplu proces de răsturnare a valorilor, Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat a decăzut în fața opiniei publice până aproape de dispariție, între altele și datorită conducătorilor care l-au confiscat. Dar el rămâne și va rămâne simbolul luptei și sacrificiului politic pentru libertatea și neatârnarea României. Țara este frământată, societatea românească este bulversată, nimeni nu mai știe în cine și ce să creadă. Domnește deruta, dezbinarea și dezorientarea. Nu mai avem oameni far călăuzitor. Nimeni nu știe unde vrem să ajungem. Dincolo de interese, de bani și plăceri, totul se pierde în neant. Este un proces de prefaceri debusolat, scăpat de sub orice control. Valorii i-a luat locul non valoarea.

Nu știu dacă Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat va putea supraviețui în acest peisaj politic. Dar dacă cineva, animat de bune intenții, va urmări să implementeze în România o politică sănătoasă, să ridice țara din haos, s-o proiecteze pe  orbitele adevăratelor valori, acela sau aceia vor trebui, indiferent de modul de organizare sau de culoare politică, să apeleze la principiile fundamentale de patriotism, moralitate, democrație reală, dreptate și solidaritate socială, pe care acest partid și valoroșii lui antemergători le-au așezat la temelia unei Românii Mari.

Istoria ne obligă să păstrăm nealterată imaginea luminoasă a acestui partid și a celor ce l-au creat, au luptat, și s-au sacrificat pentru el, iar nu să-l umilim, alăturându-l unei adunături politice de tipul celei care acum a basculat la mâna unui infractor.

 

 

 

Comentarii

303 comentarii

Pupinpesedismul

Acum 2 ani

Brand politic... pai cand te aLATURI unei bande de interlopi ca PSD-ul... orice ai mai zice, nu prea conteaza, ca provoci scarba.
Raspunde

Heinz

Acum 2 ani

Dar cand te aLATURI unei bande de excroci, hoti, mafioti si mincinosi cum sunt cei de la PNL (ex-PDL), cum este? Vezi Blaga, Videanu, Turcan, etc. Sau sunt bune doar jigodiile tale?
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

pnt cd a pierit pe limba ei sau ati cistigat alegeri dle avocat?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 1 an

Sant o mare valoare istorica, o mandrie a tarii, care nu se lasa zdruncinata , de intemperia societatii in curs de transformare, este opera unui monument poporandist de geniu, care a reusit sa castige faima si respect pentru a se impune intr-un cult de frica si respect cu incredere in valorile cetatenesti, sa ne reamintesca ca tara nu piere, nu santem vulgul societatii, artistii unui tacut samizdat religios, socialismul, unei mizerii indescriptibile a Sistemului, noi plusam in valoarea unui trecut conational, in care ghilotina a judecat corect pedeapsa vinovatilor, santem noi PSD brandul unei politici ai unor copii sublimi si irezistibili, ai unei natiuni perfecte.Vivat PSD!...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 12 luni

Tara, aceasta, in plina valtoare interbelica, este ceea ce cautam, in fragmentarium politic, este situatia unui tempus fugit ireaparabil, care consta in dezlânarea si dezradacinarea atator caractere, care lasa in urma lor de meteor miasma mortii, tin sa sustin ca taranistii, sant oamenii, unui viitor totalitariat, in situatia in care angrenajul, este forta celulipeta a unei directii sanitar silvice Vladimire, ceea ce consta in faptul, ca santem pionii principali in caracterul nostru teatral, in care pivotam, in scopul luminist al geniului creator in luminarea maselor populare, o figura centrala al unui imens efluviu de iluminat carturar umanist, taranistii sant filozofia vietii trecute dar eterne, in care lupta continua este cea de-a treia stare sociala,impartita intre bogati si saraci, taranistii unei noi drepte luptam, spre a ne cladii viitorul, in conjuratia unei legi echidistante, in care sa fiim, plurivalenti, oamenii, zilei de maine, sa privim, in trecut cu mandrie, nu furia unui fost mare si mic regim comunist, da!sa sustinem!..santem agregatul demnitar al unei situatii stralucite, in care mintea sa se elibereze de balastul unui desen matematic necunoscut, sa fie framantarea unor idei centrale, lumea taranista in care sa se invarta vectorii concentrati pe agricultura si jurnalismul agricol, lasati, strainatatile, aceste-a ocara, un stog de paie murdare si asta domnilor taranisti o sa se resimta in vânzarea ideologica care pe mine n-o sa ma coste ceva ca nu accept, sant Stapana, stapana raman!..

Raspunde

Aunt Grammar

Acum 3 luni

ce e aia „Sant"? sau „santem"?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 12 luni

Frica de iredentismul maghiar, s-a lasat numita, in dictionar,, ca fuga de luminarea maselor populare, in detrimentul greco-catolic al unui decret funest pus la cale de hotii, care lovesc taranimea, profesorasii, tacuti , rasa superioara, urmariti in lipsa pplatii nejustificate a sistemului agricol, de indrumator de Plan dde stat, indrituit, care a lasat ca amintire,, Fantana turcului,, epoca unui orizont, al secetei, antebelice si postbelice, care, in lipsa,, Cuibului,, vizionar de materii, a facut ca gena femina, sa fie injosita,in lipsa unui loc de munca,care sa-i prevaleeze cunoasterea spatiala a geografiei mediului inconjurator, in cautarea unui eu personal, sintactic, asta este domnilor, ne confruntam, cu iredentismul, il doresc irenia unei intregi Romanii, taranesti, dar plina de gloria victoriei socialiste a muncii, in care speram, ca ni se vor echivala darurile dupa asfintitul vietii, , carpe diem,, este o sintagma, buna, aceasta-i realitatea, nu vindem tara la straini, monarhul este ,, unsul,, Domnului, in etapa paraverbala subliminala, in filozofia unui clasicism modern, iluminism francez, si clasic german, urmarim, un filozof precum Ioan,N.Rosca...cu Filosofia moderna, cartile sale rare sint intre 5/20 lei, comenzi, online...scoala de arta ramane Valcea si Cluj, v-am spus in ruso-britanica....nu cred in alcoolul de stat unguresc in grafica si restauratia artei..angajati in microcipuri de Viena de Militie sovietica...un morman de muschi drenat in Medicina sportiva..taranii se confrunta cu,, vechea chestiune taraneasca care se desprinde in trei...s-ar parea ca Timpul, nu mai are rabdare cu oamenii,,!....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Magda R.

Acum 11 luni

Bate, laba, cu mine, ursan, batran!...a zis Rechizitia utecista.A dat cu orez pe participanti, se vorbea, literatura, erau jenati, in miscarile lor,s-au imparti, flori, hartii, cocarde,a zis1..vedeti, voi, rândul, din spate de gospodarire comunala. Semnatura Socialista.De glasvanduri.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Magda R.

Acum 11 luni

De stileti contraforti ace de mobila de lux de lemn rar de paulonia, Occidentali, erau Republicati din jud.Olt lasati cu drepturi cu insulina de militie al lor era pamantul grofilor aveau functie CAEN, clasata pe viata se prezentau in RECEPTIA-INVENTAR marfuri, au lovit in handicapati, in BREASLA ,alimentara IARDANGIE-COVRIGARA.Sovietica -N.Ceausescu.Le-a pus semn la toti.Erau din materialul INVENTAR.Atestat 1 an profesionala.Duala trimisa prin POSTA.N-au ceva platit in SATUL de Partid coeficient agricol...semnam cu PNTCD nu Partidul Agricol Dan Nica, ci Catu Florian.SERBI.Amlas.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Magda R.

Acum 11 luni

Aveau un act ilegal de la FISC de Lucru de Libera Practica pe-o Suma de norma in lei...deci paciurea, degrevati de taxe de Fisc, si un Atestat de Asistent de Gestiune patriarhia ortodoxa cu SERIE Unica din alegere calculator volant in muntele Malinilor la Meteora romaneasca.Deci GRISINE.USCATELE, PALEURI.Actul de nastere la INDIGO platit Primarie amprenta digitala tahica grafica tehnica, ca-n ştampila destinul....inelul de vanzator, calculatorul ANAF Solar si geanta cu chitanta de gestionar FISC, Monetarul act tipizat suport hartie,stampila de la FINANTE cu Taxa,si masina de scris CHESTERFIELD cu transmisie fax electrica, un pick up, litera Deutsch.Hartia de INDIGO, grosiera in fisa dosarul cu sina din carton, plicul mare maro de documente,cantarul cu greutati LEGALE STAS de la doctorul local SANEPID Romsilva Sfatul Popular.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Magda R.

Acum 11 luni

Am observat mesajul, in numarul celor cu Ao, gena de sange de la Raif Bank, contra cost epizotii provocate in tunul TVR Tribunal, nu s-ar putea, avem un mafiot bisericesc eclesiarh, roata istorica de proscrisi in Dunarea Neagra este veche trecuta pe Panoul Mecatronic in Robot este filmul Colombo detectiv, Mancuso de la FBI, din Guvernul romanesc PIB-ul pe 5 ani, satulete cu primarii din Canada Ontario.Este de judecat chimia.Si cei cu Ah care au avut medicina gratis , luati de centurioni, turci milenaristi, in Ceylon, avem legea ruseasca cimitire...care n-au platit la FISC n-au platit la Partid n-au contribuit ca Muncitoei la bunastarea Romaniei in partidul de la Ruse Dunarea Neagra.Mancau viermi, nu erau cercetati de Alternativa la Starea Civila erau contagiosi sepulcral, mosteneau copiii, balosi din caini putreziti si altii...revin!un mafiot de eclesiarh, in tronul Noului Severin, trei judete.Restul mancarii la Bord noaptea din malluri padure gratis din Bugetul muncitorilor cu deformari organe genetice.Evenimente si metode represive Ausevitz IMM-uri miljocii si mari.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 11 luni

Legionarii lui Nicador.Invatatorul Mihalache, profesorul Ion Zelea Codreanu, finantistul Ion Popescu.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 11 luni

Trebuia la Stare Civila la Casatorii analiza RMFB recoltare sange al SJV, sapunelul romanesc de 1,80 lei Aro, dus la experimente chimice de bazin de toillete room, va arata sustin Socialistii cu degetul plin de viermi in Comert PSR minor, Nicolaie Moromete, functie si dupa moarte.Din fabrica de conserve pesti GOURMA pestilor si Morva fara apa Ziua Boului seculara a animalelor deci drept la apa, la urmasi leziuni presifilitice ficat , medicina n-a evoluat i-au disparut hartii late franceze de valori, i-au tratat cu stupefiante ca nu a evoluat medicina i se zice Tavb.Se vede la batranete, inaintea mortii...insir...ca sa se duca Oamenii Muncii la Partid, sa le dea loc de munca sa-i pazeasca Contabilul Statului...nu italienii Vatican cu drepturi politice per vechime cumparata din Birouri angajari...eu zic de terminarea Capacitatii de Munca din Decizia administrativa si Cardul medical de Decontari cu medicamente, tichete valorice masa, transport,si balneare.Ne ducem la Brigada bisericeasca ori PFA Gratis Finante...gratis înregistrarea.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 11 luni

Sant de cumparat in Fiscul Breaza cu TVR1 si grefierul bisericesc Atestate centenar 1,2 de profesionale Stat ANPCB/ANAT Valcea cu REPARTITIE fixa NORMA, in cuantum codul muncii 4/8/15 ore,din Codul Armatei, de Asistent gestiune-3000 euro, Ghid turistic si lucrator hotelier -7000 euro, Achizitor alim.publica de acte si experimente cuptor fornaline 10 mii euro.Deci per Criterii politice furnituri partid UTM utecistul rosu, si marfuri bisericesti incluse in foaia matricola cu posibilitate NEUROLOGIE med.Rilutec, 400 euro spit.militar, cronici.De fondul ISCIR posibil ramari, comert ciorapi lenjerii, lumanari carpete...s-au anuntat cumparatori de 25 ani vechime din Bobalna Cluj....este legal legea contestata notarial NICOLAIE Ceasca secretar general partid UTM , Socialistii Muncii viata economica, cumparati pe 100 lei cu introducere 300 lei cont CEC Amro Bank.Si scosi conform graficului, Urie Geller indoit lingur recuperator banci belgian,sant conturi in istoria bancii, creante urmasi...ziarul abonament trei luni PTTR calculator fara mandat gestionar doarrecipisa TELEGRAFUL ROMAN.Vreo 50/60 lei.Titluri de Stat jidani ofiteri straini.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 11 luni

In privinta,, SAPATORISMULUI,, sa-i bata Dumnezeu,pe aceea care nu muncesc si fura din domeniul privat care are legatura plati, taxe, altele, achizitii, cu Statul Roman.

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 11 luni

Deci, eu nu inteleg in recesiunea holocaust din 96 încoace, in prezent in descentralizarea in Ministerul Muncii breasla Muncitorilor, Partidul Muncii cum a scapat Norma de Contract si-a insusit ilegal meseria si acceseaza beneficii sanitare in strainatate in Diaspora, revin, numai Dizidentii, ei s-au sustras taxelor de Stat, cine sant dansii, poate Min.Cultelor Min Muncii sarac dar suficient,deci de la cine?in ultimii 4 ani 900 lei de la indemnizati, si sa ia 2200 minim in lei sa acceseze Trezoreria sa ia cat mine?cine sant domne acesti viitori burghezi ai Romaniei viitorii Patroni, care susatin 100.000 euro?au serviciu garantat prin atestatul profesional cu contract de 10 ani? il practica!...

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 11 luni

Va spun , sustin, popa de botez a emis act per manopera cercei cu cornaline, dupa recesiunea holocaust am luat de la comunisti, cercei cornaline din alte metale si bachelite cu lac de lamecule, prinse pe soba incalzite.De aici a pornit politia cu cautarea furturilor cu bataia si denuntul, si anticalofilia.Sustin!in Eminescu, se purtau cercei comunisti de 3 lei la Sistem, boabe mari de piatra scumpa.......barbatii, u poarta cercei, se emit cercei de casatorie, o femeie nu umbla fara cercei, decat daca iradiaza sau este huniata din biroul de securitate de munca, brigada popilor.Aur si argint rommanes si bulgaresti...12 lei 8 karate, 1 leu bulgaresc..comertul este de la Dumnezeu.Relatii publice box office.
Raspunde

Popa

Acum 1 lună

Esti bolnava?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 10 luni

Daca te-a, mintit constiinta de la Craiova decocturi purgative latifundiari cere cu martori sa fii martor la extrasele JURISTULUI de TURISM. SA FIIM MARTORI de BUNA CREDINTA, credinta popilor in TAINE.Manualul ASTRONOMIE cls 11a manuale epoca de aur Google.Bine ca n-am zis ceva!...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 10 luni

Sa cititi cartea VISUL BISERICII, nu a BOGOMILIILOR, trei kile de faina obligatoriu in case, de nemancat dospite...noaptea de sarbatori 24 novembrie cerul deschis luminat...au murit mai multi noaptea se duceau cu luntrea in rai, aveau desagile pline de paine, au fost in rai si-n viata SANMEDRU, SF Adrian si sf.Gheorghe cu sf.Petru acelasi.TRADITII POPULARE.Ma jur pe TURTA.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 10 luni

Domne, este ca inainte sa fiim cu YACUZZA, cu Sindicalistul HOSSU,se bat capn cap, legile, daca eu fortata de Vladimir, la tehnologic, histopatologice, si institut de 3 ani, pe examene, si munca cuantum buget fila CEC deschisa, iau in vechime cu ala cu 4 clase care lucra in spalatoria termei, cu functie in Bucatarie,....deh!...i-a scos morti cu targa Raed..zilele acestea când cehul isi cere scuze sant alegerile lui Trump, si Paty la monarchisti, a murit...cine ma forteaza pe mine sa fac postliceala sau profesionala in Germania.Un caz, n-a luat locul 3, cerea bani mentiune sa cumpere la licitatie loc, n-a muncit, nu l-a platit, doar 1,2,3=YACUZZA Christies and Sotherbies, nu fond de premiere.Nici Mentiune, de Participare.Mi-a luat 5 ani, in acte de revizie....veneau hipnotic spuneau tot, holograme in pantalonasi, trei sferturi...s-a dus a vandut acte PFA agricol, alt caz a luat vechime, ce-a facut?a vandut per 5/15 ani hartii si alte CONSEMNATIUNI.Al doilea percept.Inchei, va salut cordial, acesta a fot o presupusa problematic, moment, de intalnire a majoritatii.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 10 luni

Mai in Epistola sfantului apostol IUDA, ca santem batrani, nu minciunile cinematografice ale lui ZEFIRELI, mai in imperiul si arhieria lui IUDA.Doamne!....sa lasam, solutiile dilutii abortive.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 10 luni

Stirea obolului Iudei a fost un milion jumătate de romani STAT TESA bagati in SOMAJ TEHNIC, presupun ca neseriosii diploma de bacalaureat Serale concedii salarii bine platite retea fixa mobila, se va privatiza statul.Sant in societatea SMART SA contabil registrator printre Asimilatii COR, presupun ca nicht pe viitor se anunta MANAGER privat in Invatamant tot profesorul Codreanu cu Invatatorul Mihalache...da1sant la forma veche de invatamant..asa am dorit...de amprenta inel, pe incuietoatea electrica a usii scanner.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 10 luni

Este de platit OBOL, functie la schitul de maici zeliote Dealu Targoviste, prin Recomandata PTTR CN Posta Romana, in Viforata Aninoasa,gramaj pana in 50 grame, restul in plus cu plicul 2,50 lei, vreo 5 lei, =50 grame.Sigilat cu RECIPISA.Urmarea BRIGADA punerea corlailor la munca prin difuziunea de meserii.Gratis.La noi, soldati, boieri, hortisti.Caput, definitiv, vadul comercial.Injectii specialitate in clinici HEMISUCCINAT FORTRAL, NOSPA, LIDOCAINA, NOVOCAINA,FIER incalzit Permanganat de fier, Furazolidon, Furosemid,Beladona.Per fapte ultragiste de repetat...corlaii.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 10 luni

In IMPARATUL chinez KIM IR SENG si KIM IR JONG, in secesionistii Nelson Mandela si Yaser Arafat.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 10 luni

Sant in siteul EDU la Manuale Scolare apasam, avem sus 1-12, apasam pe VARIANTA TIPIZATA sant din Foi matricole, noi, foarte grele furnituri partid la 50 ani, si manuale epoca de aur scriem in Google apasam pe bannere, pe cursorul sus cu enter citim, mai avem in Google specializare foaia matricola de ex...chimie cursuri pdf scriem in Google alegem, citim, acum 2 ani, erau toate libere mai sant si chimie cursuri doc/exe/xls.Si alte specializari foi matricole.Avem de somn, brut tableta scolara de 19 lei librarii de stat soarecele cu doua baterii de 1 leu ,ea de 19 lei cu telefon scolar de 10 lei,la fel de confuzie provocata de ultimele trei numere telefon, seria.HIPNOZE Sir ISAAC NEWTON, jucari ca niste cantari....psaltirea.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 10 luni

Mai este exemplu chimie cursuri SCRIBD.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 10 luni

Bagam reintroducerea TAXEI de Cercetat Dosare la Notarul Public, la CASATORII Starea Civila Casatorie si lista reiterarii de PARTID, sa scrie cu ce Cult bisericesc tii, ca TARNAVE TOPOLOVA de ex/ de serviciu presupun si lista de PARTID Republicat ,organizatie bisericeasca ,Socialist, ori Comunistii agrari partidul Agricol, per localizarea Fagaras/Amlas Ardealul de Sud, in camere separate cu notar, daca-s discordante la Consimtamant adica au INTERESE ASCUNSE afara sa raspunda pentru leziuni, PENAL, Credem in ASR Carlos de Ferrara si printul Radu Duda.Istoric Regele Mihai si dr.Petru Groza.Per psihologia produsului de fabrica pe segment de piata mass media zona Vaii Prahovei, cetateni cu valuta ati inteles de lucrari corporatiste bisericesti Suceava IPS Pimen, ,, Strigoiul din oglinda,, de Conti, nu fronde deschidere dosare plata cehesti serbi per dezastre ecologice in spatele castelului BRAN a carui constructie este si azi 1 milion dolari.Mafia din Bloc Babilonul zigurat...vrea cerc retea bloc nu case cu Securitate.

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 10 luni

Stiu ca santeti entitate bisericeasca istorica, in Romania, este la noi pensionarii PANZA ORAR BISERICESC,necanonicii adica fara chimia propriei pieli prin revelari, salariatii la ORARUL Fabricii, n-avem determinat azi, maine, poimane, raspoimaine, si definitiv,avem de la Deva in sus deci strainatate cartea ROZARIUL, Romano-catolic, ortodocsii au cartea CEASURILE manastirii, deci necanonici=revelate documente suluri de ingeri in gorgane la QUMRAN.Viata lui ISUS HRISTOS vol 1,2 de FARARRA, si cartea contabila CAMASA LUI HRISTOS.Cartea contabila de BATISTA MONTINI-Luigi Bambino, Viata lui ISUS HRISTOS, in BIBLIOTECILE SATESTI RAIONALE.Vreo moarte irenica....este vorba de parfum lavanda UZP 3 lei, si alte flori de miosotis si critalis, nu haine bijuterii in jurnalul sefi.De barbati si femei imagini frenologice.Apa din BOILER, ELDER =400 LEI, cu 500 montatul...fierbinte...taie pielea racit prin conducte..TCH =30 lei curent electric 30 lei apa...banii care-i aruncati pe doua sticloante de bere.Lunar.Este FARMACIA SANATATE TG.Mures.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 10 luni

Se bagau,, sapatoristii,, numai in APROVIZIONARE, judeteana, furau TUICA.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 10 luni

Din medicina iatrogena, mai bine cu programarile, ce atatia martori rommanes platiti de stat gratis sa se achetariseasca, periculosi, te faci bine in Germania, sparg martorii in depozit unde urmaresti un salariu si-o functie buna, sa vorbeasca cu chimia parenterala de la reactii adverse,si peste norma munca.Neuropshitria Mioveni Arges a primit hoti indosariati in alte judete..mai urmareste si-n partaj.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 10 luni

Varsta pensie doctori 67 ani, restul 65.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 9 luni

Sobol!..nu..coropisnita!...hermeneutica filosofiei religioase catedra TIMISOARA.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 9 luni

Acestea-s UNELTELE FISC de Femei precum CIZIC.MAGISTRALA GOSPODARIEA SATEASCA.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 9 luni

In marea Britanie se platesc romanilor incaierati cu polonezii zilnic 50 lire ori 60 euro necalculati cu Sanitar fara taxe de Stat cu VIZA si Pasaport electronic Primarii, Electorat.Dragnea acum 5 ani a interzis drepturile de handicap cu medicamente in Germania, plecai in Europa de glaucom ingust...canci..acum este la inchisoare pe timp de raboi ce-au tratat doctorii a distrus acest personagiu...acum avem LEGITIMATIE europeana handicap.Titular/reprezentant cu Aria sange sanvina.Viata continua etern in cetatea babiloniana, si lupi mari albi spirite.LUPERCALIA.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Magda Radu

Acum 9 luni

In VANZATORII de Aprovizionare Romana SODA and Drink, casierul de piata bulgaresc cu casa de marcat cu rola de fabrica si contabilul barbat cu probe chimice IRU locale specifice, probele chimice se pot falsifica in gitanie la seriozitatea in carabanit, verigheta de argint, deschiderea dosarelor dusmani din carciumile DSVL, DSV Letea.Au camera video cu sonar la furt pe radar hainele handicapati APACA MAIER , le tranteste de un aparat tejghea, si le iei dupa tichetul contracost.Un aparat are fiecare haina la magazinele cu solduri 50%H&M.Asa si lemnele...pacate de moarte in Ardeal,, batranii....la sistul de gaze leziuni in corp, o ora clocot, fara nise ca-n sonda geotermala...la ETAJ MAFIA AGNITA, ii duc legati pe scari sa-i bata pe vinovati la CULTURA si Paine...s-au mutat in BREAZA sa stea catai zeloti cu aviocatii.Sfantul BENEDICT avocat mosia asigurata cu polite cu tot toata familia pe viata=BOLYWOOD CEHIA..ii dam un lot funciar la sfarsit.Romano catolic.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Magda Radu

Acum 9 luni

Pentru ca ni s-a tras in regiunea istorica OLTENIA de la Pravda, Novaia Zemscaia, din claia de lemne vorbea.....in bucataria cu cuptior....inventatori mecanici reporteri-bucatari partid sustine Activismul oltean.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Radu Magda

Acum 9 luni

MINUNILE Sfantului Postum ILIE TEZVITEANUL.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 9 luni

Am incercat teorii de scandal ale ciucurilor rosii, sfantul Adrian, crestinii sant prosti, n-au ce face, 20 ani am incefcat...am zis..ce-o hii, nu mai incerc...rudarii iudeii adica destepti...daca intentez de casti de fornicatie MEMORIU SIGILAT TRIBUNAL, STAT, ori PATRIARH?....baza legionara este in blocul Valcea Zavoi, parter partidul NOUA GENERATIE GIGI BECALI,langa terasa Minotaurul romanesc,langa desfacere paine BURILA, in spatele sediu BNR.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 9 luni

Alta hermeneutica Secera si Ciocanul...traii io, 41 de ani, dar ZMEU, nu, PALAMIDA!..letopiset!...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 9 luni

STUFAN, alfabetul BRAILE-MORSE, CHE, CHI, GLE, GLI.Vagono....cerc stiintific O.S.I.M bucatari-reporteri de partid CAEN.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 9 luni

Ce sa fie noua generatie de femei zidare in agricultura ele de natia lor, batute de soldati in urmatorii 30 de ani 10 mii sate oltenesti sant din mosiereasa saraca debile cu fermieri vamesi bogati au invatat, sant perpetue dar debile tot resentimentul fostei uniuni sovietice socialiste umbla in zidaria turism monahal am urmarit trisome in munca plata in valuta anticipat tot, sechelele patriarhale umbla in MOSINO(SCH),nu platesc la zugraveli taxa la fisc la popi era un zugrav la tribuna se afirma nu se stie in informatii clandestine ca umbla cu zugraveli ruse....sange inchegat sters definitiv...nu cunosc...platim taxa la fisc la popii romano-catolici.Medicina cu probe legale.Falsificate de tigani.Aceeasi roata veche dunareana sud...fizica-chimie romaneasca=secrete de guvern...mint ca sa fie virulenti sa fure meserie.JURNALISTE vadul comercial.Camicaze.Cornisoare nu halou.DOGGY.O sa le fie rusine parintilor lor c-au ajuns declasate de rusine intre femei...istoric acelasi cidirom...femei venale periculoase care cunosc legea comisariatului dunarean jurnalistic...in vadul cinegetic bazin hidrografic OLT...sa muste din ciolanul politic...vecinii limita judet...meserii tipizate.Constructii uragane ecologiste gaze de sist bituminos in paianta Starea civila cadastru.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 9 luni

Lsati Scorpioni optimismul neavenit in stilul nou, ianuarie sf.Vasile, nesemnificative cu echipa DINAMO, luni precedente anul 2021 mari sume de bani ianuarie si tot 2021 mostenire, semnare proprietate guvern, bem cafea de migrene sa ne imbracam gros recidiveaza vechea boala scripte, trei pumni in mecla de Timisoara,semne de nunta.....chiar avem credite rambursabile.Copiii mici sufocati de epilepsie, na dici, ...rahaturi urate nesemnificative...tine cineva cu noi....porcul si cainele scorpii chinezesti...sa mintim teatral....financieri urat de tot in plus.... Domani in legea sefi 7/8 clase, recalculate cu delicventii de razboi...luam bocanci muncitoresti la Alegeri 6 decembrie disputam loc in Securitate din OFICIU.La bocanci se uita...nu ghete sa sustina taranimea ca bem, mintim, furam, mancam, si alte piezise...BOCANCI MUNCITORESTI..RECALCULARE 7/8 CLASE=MARJA SCOLI SUPERIORE SI MEDII. BOCANCI.BOCANCI/BOCANCI/Alegerile 6 decembrie electorale in Romania.Am intrat in ianuarie stilul nou TAURUL de METAL.Dadeau cu bata de invidia cea mai insidioasa, SA PURTATI OCHELARI.De 6 lei.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 9 luni

Daca nu-mi dai curentul electric MODULAR in DIODE?!.........eu cu cine votez?...ca,, ANDRISANT,,?!....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Magda R.

Acum 9 luni

Domne, urmaream biserica veche ortodoxa a inchizitiei sau ungurii,destepti, n-am ce zice, sant romanca deci stiti dvs ce, taxe, renunt la dansii am gene,300 ani,PARTIDUL , ingrijeste statul la 90 ani de Analfabetii lui Ceasca,recunosc, un buton masina de rufe,, armata si altele, este de crezut, in miros, in acte..nu doamne Isuse, ci cred in acte, in miros,anorexia poate venii de la foame, lipsa medicamentelor scumpe, ceaiuri, vitamine, specialitati,lipsa invataturii, boala sau bataie dusmani, adica nu legi cauza-efect...lumea pierde sirul..ai buletin de analize,ca in COMITATUL cu Sectanti strain, ataci dusmanul la tribunal, sau carnet de munca...ajungi de cersesti la locul de munca fii ca o pisica fara clopotei in intunericul legionar din Zimbrul.Sange proba, aveam mana stanga plina de sange când bateau clopotele de Centenar.Vinovatii, nu oamenii...uite traiesc de 5 ani.SA CREDETI IN ACTE , MIROS, închidem REVIZIILE IN NEUROLOGIE DIABET cu ATESTATUL PROFESIONAL la POPI in COzla veche , muftiul EMILIAN.Si altii daca este repauzat.MULTAM de promoters.

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 8 luni

Zisera la Mesa Neagra Slujbele regaliste...la Craciunul, rommilor Caldarari, ca azi este judecata sf. Stefan Caldarar, ca nu le-a adus sotii lor banii pe masa ii dau popii sa ia haine cu Floarea Vietii de boieri caldarari...noi in legea actuala de la detelecomandare fortata saream in spatele rommilor ursari...erau linistiti..ne este scarba de vasul de alabastru...ptiu...baba Martea Stramba Cnivas. Treaba la Brigada popi era Sistemul bisericii Vechi, culionul cu Medalia Ordinul muncii, Trei spice, Maini de aur, diaconia monahala incepe la 40 de ani la judecata exarh si ieromonah locali. Sfesnicul era de monarchistii staretia Cozancea, haina de nunta de barbati,aluatul de oameni cu copiii, candela goala de oamenii vremii destepti si cu bani, candela plina la IRU Pensii obligatoriu Sistem de Stat...si inca ceva Chibrite bisericesti cica de la Luminatia-nebunie farmece de Toader Tiron sf.Fedelesul nunta.La Culte la Monazi Omofor,de 25 lei din lemn. Noi in Abataje in acte santem cu organizatia religioasa la stat cu comunistii afara RMDSJ Fidesj, la arta cu Socialistii, mortul, moarta, credem in minte in experienta personala in invocarea colivei, este considerata lucru sfant mancarea comantarii coliva.Cred mental in COLIVA sa-mi amintesc viata mea nua altora...cred ca la cap au lumanari CAPETE ardelene, mari, nu medii, mici......de APOSTOL BOLOGA adulter ION, ANA, FLORICA.De Ion Rebreanu telegrafist la frontul austriac.Asta este nu-s io, ...romanul ION.Am crezut si-n invocarea UNIVERSULUI asta este...am gasit un ziar cuminte eminescian...de adus in tara la USR...revista HELIS.De mari briganzi artistici in arta transnistreni...2021 UNIREA cu Basarabia, unul dintre membrii primit de curand la uniunea scriitorilor din Romania=USR. HEEEELIIIIS=HELIS revista,25 pagini, gratis online download.Ramai...tocaci.Mafiotii socialisti nobiliari rusi, cu ministresele lor.

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 8 luni

Am fost martora cand un om a intrebat pe popa...ce fac domne?imi baga moartea in vene, n?nu prea ma doare rau, mi-e frican nu stiu ce sa fac dati-mi un sfat...Stolnici.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 8 luni

Da domne am citit argumente de sintagma profesiuni drept civil si mosteniri, nu-mi convine sa parasesc planul de cadstru,nici eu, nici tata ardeleni, politica dorm cu ochii deschisi cred in mortul Socialist fermece dar am vazut si auzit tot cand am vazut fotografia.Mi s-a deschis canalul ratiunii superioare reptilieni OSHO in somn, ce-ai aprovizionat mintea din hotelarie din platsic GEPELE din GNOZA?....fig.Sinodul de germani ortodocsi...taxa per valoarea adaugata per INVESTITII de Capital cu UZUCAPIUNI.Nu ma intereseaza sa parasesc planul terestru.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 8 luni

Gen ,, Capcana de soareci a lui Moloh,,...Jac Spintecatorul.//....il taie deacurmezisul prin toata putorimea purulenta a trupului...sf de Assisi....la Buda.Regiunea Crisana.S-a umflat de foame, nu-l mai incapea cureaua tagmei sociale...in croitoria de mitropoliti bisericeasca lege CULTE Culori de la 1500lei trilunar munca fortata...Factura mitropoliei sinaxa Bucuresti...alte Sinaxe Ardeal/Dobrogea bisericesti...Streza Horepiscop.Sant saraci cu act de vita veche dar saraci.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 8 luni

Ce Agafia Ilie din lista mitropoliti da-o dimonului cu Sfesnic..Eudoxia Manolache...du-te in padure....alta lista de ecleziasti. Domne ...militarii legiunii straine...Baia de Aries mina de reconcesionat pe banii cui...in Arad si Craiova recuperata...gen rudarii ai mici.Sa va hie de bine ca santem o lume plina de momente nenumarate vesnice zigurate in vechiul Babilon o lume A eternului si fascinantului necunoscut...un fel de Ayurveda.Doua erau coarnele de Hamangia Barisus si Amforas...VEGHETORI.Belgieni zic figurat.Asta este nimic, nu inseamna ceva este nesemnificativ mie in mie.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 8 luni

Erau aruncati de nebunii de satanisti in canalul de dejectii Colentina cu fermece la cap, morti in revolutia din 89 revin...lagar Zatreni...resturi de mancare.SIRIZA.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 7 luni

Li s-a eliberat Acte din Birouri de Evidenta cu Functii in lipsa normei determinarilor chimice, ii faceau pe toti hoti nebunii, nu erau inscrise in Registru, ele normal, in momentul pensionarii erau eliberate la Armata odata cumparate astfel ilegal care ar putea fii proba de omucidere si furt calificat, ii conferea drepturi de spitalizare in Servicii, vechiul fundament vechime, in caz de inrudire Afini nu pierdea functiile dobandite, erau cumparate din fondul de inventii...aceasta era bucata criminalilor cu reguli de rege Presley sportiv.....putea pierde vechimea din urma in comercialul Piata Stat de ,, Achizitori,,...la judecata se dovedea proba contrarie de legalitate in intabulare cadastru, pe banii cui in Sistem,, cartea de imobil chitante platite DSP,si legalizare proprietate in conturi comune catolice,la INCLUZIUNEA ROMILOR OFFSET/PRINT...,, VAMESII,,....rupem foile marturi de drept.Se dovedea in UE rudenii...BRASERIA comunarda.Daca nu are o CASATORIE cu Semnaturi oficiale in PREZUMTIA neacordarii ajutorului...si legalizare acte studii ilegale....nu sant inscrise in REGISTRU ...LEHLIU..comorbiditati...cu craci...ca niste rahaturi care sint...
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 7 luni

Sa fie fortati ilegalistii sa semneze in Rol la Evidenta pentru eliberarea Documentelor si rupte...marturi de buna creduinta,,!!!...sa le facem plangere la SPORTURI. la OLTCHIM la Paza la ziaristi precum I.C Frimu...hirsuti-fameni, de bunavoie sau sa-si bata joc=116 I.Q releu televiziune nationala....chiar cred ca au trait in Romania =acuzatii de Adulter=Partaj ilegal 75%OMS.Jud Romanati 10 oale de pamant CNIVAS, CNIVAS, CNIVAS...a cazut wirelessul s-a descarcat singur -mania lui Dumnezeu.......fleasca...=IPJ Olt...alte Remuneratii famelie numeroasa remuneratie per motiv...fleasca....channel FISC reporteri prosti.Retragerea...INTELSAT. stiri reale fixe Sinod german...sporturi.desant artistic...colocviu...intrinsec ideatic de Imagine...motive paranormale necunoscute Desrobiti, Genuneni, Mantuleasa.....
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 7 luni

Ce prinsai din Twin Peaks doctorii canadieni comercial, nu las 50 la suta, skipe, cartela wi-fi cu creion cibernetic si hartia cibernetica cu releu,mai prinsai un display..nu le lass...sint nenumarate messenger...eu incercam o chimie/electronica si sustin ..numai Aprovizionarea...de Combinatul de urlatori.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 7 luni

Din Simbolistica.../vazui o intelepciune a Vantoaselor de stat paralel Bragadiru -Bufnita in 24 ianuarie ma plimbai pe esplanada de Navalnic..nu le-a fost frica de Cod, eram eterica linistita...am zis popa cu pisica-n poarta adica actii, sa ma las dracu de munca sa ma caraban, ca n-am inteles popa dusmanii sustineau..mama ce-a muncit..nimeni nu munceste..era o papusa cu fata in jos de organe crantanite de vrajitoare rea chitana verde cu negru, cu-o pisica moarta in poarta Cazinoului..daca acest imputit in lipsa parohiei persecutat dublu pe motive politice...crede ca nu cer in statul paralel Colentina se insala...canalizare, vama,,,,sa fugim dracu de zona cu lipsa lemne...de aci mascarada luptei cu interlopii straini gardieni, era pisica straina alba cu negru.Admiratori.Ce sa facem domne cu lemnele dupa lupta din Bihor, bause marlana mea apa cu vin..a crapat am baut vin cu flori popesti.De la Domnul Santilie. Plecati dracu din penuria de lemne, explodeaza pretul pietii...diabet zaharat oase in organe crescute. De Navalnic Iovan.4 ani am patit-o in Organigrama.A crapat in trei in Ordinea mondiala...asa ca MUNCA...haris curis ma prist...gudbai mai stentor.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 7 luni

Cred in alboteni, scoala lor luna a opta in calendarul roman, in zodiac ,, Ave Caesar,,...ce stii Soarta invarte Globul pamantesc in bine, ti-e frica esti normal in faptele tale de frica esti respectat de oameni, esti normal, te intorci verifici usa, racordul, dulaii, taxele, in frica inimii si vietii tale urmezi binele il crezi pe sfantul Dumnezeu, esti cinstit de oameni, multi oameni gandesc parelnic, in frica lor...Fii cu frica, teme-te a zis Domnul...sant legi scrise si nescrise esti un popa cu pisica in poarta...afla legea noua a prozodiei chiar azi Comunicat oficial militie.Legile sant scrise.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 7 luni

A zis in TVR 1 Craiova ca este un caz in SJV Valcea cu reactie severa dupa doua doze de vaccin si anume cefalee cu paralizie spastica paraplegie, de-a ajuns de doua ori in contractii la NEUROLOGIE SJV Valcea....it,s dead EUTANASIA.Eu am vazut intr-o luna un padurar si atat..si toate harlele greco-catolice ale Primariei locale repauzate.Injectii PFIZER si Modena...uite noi copiii, pe langa aceste trepaduse secretare clujene am avut viitor...le aprind o lumanare.Eu am zis ca-n urma ORGANIGRAMEI, nu se ridicasera la inaltimea verighetei procuraturii jurnalistice in Cluj...sfanta MARIA PETRE Parepa.Cozla veche, zugrava.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 7 luni

Nu plateau CAS la fisc , nu-i cauta careva.....social culturnic de opinii gazetar.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 7 luni

M-am ocupat in CURIE numai de MANIPULANTI CAEN Morarit panificatie chimie datare in CARBON.Un milion de analfabeti functional in urma pivotarii concurenta falsa PROFESIONALE migrarea fortei de lucru de calitate spre alte Companii...cred in SCADENTA si Asclepios in CIRCULARA.Un act al GENETICII.Doar barbatii.De Scoala.
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

Trebuie luata CULTURA CRESTINA IOAN PAPU BLAJ=POLITICA.Romano-catolici....zice de soldatul BRATU Retaibleau-Recolorare.In Cehia.Fedeles..auzi...vorbeste de la GLAGORIA DREPTATII.Twin Peaks...film...se gasesc in AV firma RDSS/RCSS Oltenia bulgarii inchistati NUMERII UZP=20 lei lunar.Vreo 50 lei lunar fibra modem americani, telefon 100 minute incluse cu tv, cablu router cu tva diferentiat/3 =SUMA, chitanta birou.De bagat in plicul de Documente.Postul din iulie Sfintii PETRU si PAVEL.Au cereale paioase de-ale lor m-am suprasaturat in 30 de ani am trecut pe mancare nemti, urmam Analog italienii cu sarbii si Intranet romanii...daca vrea Dumnezeu...silvicultorii Romsilva specialitati carmangere concentrate pe grupe de sange.Stiri reale teroriste regionale de rusi fara constiinta.
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

La JIBOU -TBC Toxoplasmoza telegrafisti sud -est Scoala de hipnoza sau Renationalizare straina 2/6 ani inchisoare pentru netratare, pictograma agriculturii erbicidare soiuri rare,, VACA,, ,, la vache,,....o casa de tigani sustinea Edilul vasluian de-a dreapta stanga si intra pe geam...
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

Bei? ,,,, brea , intru Numele Domnului!...
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

In mancarea din cartofi conssome -borhot cu faina, punem gogonele varza murata si-n ciorba din fasole la fel,prajim varza murata roz cu gogonelele si cornisonii murati in ulei in tigaie cu mult piper macinat.Febra cuartica.
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

Repartitia este de 30 de ani la MINERI dupa aceea toata scoarta cervicala....poate alte BRESLE mai apoi de handicap, HONVEZI.Svabi-CFR.Urla dupa scolile lor de calificare care inseamna prostie odata una nu se mai poate...reincadrare...alte cheltuieli judiciare...semnat nu, definitiv...zic, toti..FORMARE CONTINUA HONVEZI.RODIPET Romania PITOREASCA.
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

In OLTENIA crdem in apostolii PETRU si PAVEL cu credinta in OLARII Gaina si Cocosul hurezani.
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

FURA STOCURI de marfuri ceausiste eliberare NIF.Comunistii de partid origine divina Patriarhia stiu de vechile orase cu gaz de sist bituminos suspecti in CAZINOU, umbla cu hoarda de mosieri boieri ai Armatei fara bani la SANEPID,au grupa A3, umbla in transhumanta dupa arboricoli,umbla cu digital portal telefonie feisbic pasul Tihuta Toplita Deda....joburi austriece Stapanire...le-a luat inchizitia romana functiile, nu pot platii loturile, incearca iar cumparare functii de marcgrafi la Christies&Sotherbies.Rudari greco-catolici nu-s in SUMA...ele.....urmarea....s-au batut pe treapta chateletului schloss.Ii urmarea cu Garoafa cu film, la gat.
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

5 lei taxa dus-intors Transport zilnic ruta favorita.
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

Le-a interzis LICEUL de 4 ani si-au cumparat Scoli de Amanti Comunicare de 4 ani la Armata=12 clase Liceu.
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

Ca n-am ajuns Fata Lumei, impilostriti plini de patimi viclene scarnavaria duhului, si taiati la saracia simturilor.
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

Au ajuns taganii hughenoti, la judecata igumenului si staborului, marfurile erau la Dunarea de Jos-Calafat zeci de mii in scoala mireana popeasca cu acreditari de jurnalisti de 14 ani=marfuri,policemanii cu legitimatie fara fir tranzitiv primeau raiteri politisti falsi de la i.q=116 televiziune
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

6 mil, unguri lenesi bogati cu resurse mari cu judecator ca Zoriza Latcu in biserica din Vad, in Tanacu cu germanii,raiterii furau din cibernetica fara parola tv violatorii stiri vise mafie de 50 mil dolari in 1948, DETINUTI MODEL TELEV.NATIONALA.100 hectare.1 mil/20 hectare.Marmoros banc.
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

Profetii satanice Motru----vrem monom CEZ inventii CRFTA ISO 9001, handicapati globali si xerox alb negru acte cetatenie certificate de nastere mii de copiii de bagat in folie olastic la buzunar piept, ...deci feriti-va de bataie,,,pintecostalii a sasea vertebra de sulita...COADA la cerneala indigo, austriac tahicografic palmar edil primarii locale.Este istoric BUCIUM/FALCI.
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

Au aparut in bibliotecile raionale obstesti in noua schema ziaristica franceza-latina colectiile Adevarul si colectiile Jurnalul national, cu alte colectii de literatura straina.Au semnat pe germana-engleza deeacee se omoara in razboi, francezii nu-si vand patria nu sinteti ALESI PE CRITERII POLITICE la franceza landmarks american firma translatori postala EUROCOR este rusa canadiana de azi si maine CONSTELATIA CAINII DE VANATOARE si BENELUX CONSTELATIA LEBADA la,, prezent,, cu greii termeni stiintifici gen astronautul roman Coslodai, Dumitru Prunariu,.auzii sa se fii facut sluga BRITISHILOR cu firma postala IRECSON...garbage, trash, ground poltrone, smack, defence.
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

Ba communische..citeste sanuri manuale carti de mopuri, lavete, bureti zdraveni, de mecanica lui DIOTREF,ca iesi la 78 de ani.Si alte inventii aspersoare.Cuvantul, nu Sunetul, podul renegatilor Satana......Cuvantul sustine ,, vai de parintii care or sa dea socoteala inaintea judecatii particulare a sufletului ca n-au lasat copiii la raionul comunal gratis casa de carti Albatros indemnizati, sa invete!.....ultima groaznica LITERATURA ROMANA DE CULTE DE STIL VECHI, BOIERII MILITARI 2100./2021.22.02
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

Taleologie, astrofizica pamantului, si hermeneutica filosofiei religioase la BUDA. Toate STAS.A baut citind romanul Baltagul -VICTORIA LIPAN ,din somarlania PROFESIONALA lunara din distilatul vinsor BALTAGUL 7 lei visinata lichioras de fructe.Gen marca VINAALCOOL.
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

Prea am visat noaptea batrane ca semneaza in neglisarea,, lucrator hotelier UTC armata la popii epitropi denunturi in programa analitica barbati deci ilegal,dava Agnita, fara JUDECATA mintii, in urcarea pe tron in ANAT.Propulsie in ierarhia Consortiu politica JOBBIK.
Raspunde

Anonim

Acum 7 luni

Le-a cazut mitra imbatranita din maini, ,, contract de distributie SAM platit strain trei carti,,restul pay paid,si 5 materii obligatorii rusesti.RMUR/SEEI.
Raspunde

Anonim

Acum 6 luni

Plangeti-ma pe ,, Mine,,!....
Raspunde

Anonim

Acum 6 luni

Or sa dispara joburi din grila de stat spalatorii de masini, receptioneri de hotel, lucratorii comerciali si altii or sa introduca in grila de salarizare lucratorii specialisti in informatica.Daca mai auzeam ca lucreaza cibernetica necalificat aduceam de la spitalul de nebuni Drag...auzi telepatic cand colo strainatatea furturi parenterale chimii romanesti inventii dinadins gresite de medicamente si ustensile, de unde bani dealtminteri?...
Raspunde

R.M[T].

Acum 4 luni

Nu ne dai si noua LEGITIMATII Bisericesti si de PARTID?......1 la suta.
Raspunde

Gina

Acum 4 luni

Mi se pare normal WEYIMARUL rus, SANURI POLITICE Lipan patriarhal de stat, lucratori specialisti, vestimentatie sh nou bisericesc de morarit-panificatie.Semnez cu domn Dan Nica per digitalizarea prin satelit a Romaniei carturari umanisti filosofia hermeneuticii religioase lung scurt drumul doctorii de celule voluntari OMS Suedia chiar tin cu bursele de merit fundatia Dan Voiculescu semnat si aici, sintem 2000-450 Calcedon =1500 EVUL MEDIU ,hughenotii francezi cu luess vesminte.
Raspunde

Gina

Acum 4 luni

Sa nu mai halucinati, batuti de vorbele Reginei, cu pierderea realitatii credintei parti vatamate in Proces la Barbati si Femei Acatistul Domnului Isus Hristos cel vechi si Bucuria celor necajiti, cel vechi restul mafiote fara prezent romano-catolice,....le cititi online cuvant si audio, zilnic.
Raspunde

Gina

Acum 4 luni

Cine ma?imuputatii, aia?au renuntat 10 joi iunie 2021 la desfacerea trandafirilor noaptea la scoala de INALTARE Ziua Eroilor, la calendarul crestin ortodox 2021 ROBOT din NAVA Barca ELOHIM Ergonauta condusa de sfGheorghe extraterestru.Seria genetica.
Raspunde

Gina

Acum 4 luni

Sa luati sama la CATACOMBELE ORTODOXIEI online CALENDAR ORTODOX pe STIL VECHI al lui IPS VLASIE MOGARZAN,calendar SINOPTIC la zilele AGRICULTURIII[cartea muncii in legislatie], zile sarbatori politice CEZAR...saluati aminte la DATE istorice precum uniunea europeana ca dealtminteri ,, ales bules cu ,, p,, ...sa fie clar......din punct de vedere al hainelor muncii de la statul roman.In google chrome.
Raspunde

Gina

Acum 4 luni

Reguli de Impanzire a lotului[AP.LOT]---ceaclama, morcovi radacinosi cartofi tuberculosi,rosii oltene, floarea rochita miresii,Punem in tinda intinse rosii castraveti romanesti batrani, se usuca pana la seminte, ii ingropam in gropi separate , ploua se immultesc cartofii mici ,, de samanta,, la fel ies radacini aeriene, bagam la pahare plastic cu pamant udate le plantam cu burta de pamant udam le sapam, ploua 10 fire 25 kile rosii forestiere, fasolea boabe in gropite cu apa,tufe si araci din lemn, rochita miresii langa vita de vie si bujori domnesti langa grausor parfumat auriu,movila de ceapa,morcovii luam coditele de patrunjel uscam, punem in cutie rasadnita la fel, semintisuri aeriene,cu drajoni cei romanesti, corciti langa ceaclama bob auriu rotund/....sa dea Dumnezeu sa ploua.Sa bem VINISOR din MERE ceacare,ceapcai si liveji mere padurete,tuica din mere pietricesti,visinata din visine putrede cu zahar si alcool rafinat comert.Firma DUMCOM.Rochita miresii maron.
Raspunde

Gina

Acum 4 luni

Cartea format NOUL TIPIC si cartea format MOLITFELNIC NOU Ortodocse,in sf IOAN GURA de Aur.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

DNA Valcea condus de domn VALTER DORNEANU si domn MARIUS GIUROIU.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

HICLERISTII.SEMNUL GARDUL.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Sanatate si noroc, Va felicit!..............., Hai la Joc!.....
Raspunde

Radu

Acum 3 luni

Si de Inaltare...Scoala profesionala, UCECOM, SANITAS, CIVITAS DEI ,.... Valoare are, In liceul Armata Real, In Jurnalul, fara Carnet de elev cardinal, Pentru ca-n padurea Dobrina , fieste, Iar altii elevi, patimeste, De Imputatii, ca-s anevoiosi, Voi, ca-mi santeti olteni,, Borsetosi,, Si ca sa stiti ca-n Paraclis, ii profesionala, Cu Norma Socialista, De lucrat, Va previn, aceeia-s,, tratati, elevi,, Iar noi, Siriza, , dar 7 talanti, Cerem, ... Pana la 4 avem... Sa facem profesionala UTC,,, Si la ,, COTELE Balneologice sa ne revedem,, In Serbarea Zapezii,, lupercalia verii, Carambol, in Balea lac, Am facut TEHNOLOGIC, nu liceean, sarac.
Raspunde

RADU.M

Acum 3 luni

Noi sintem cerc ASIROM de Reformati unde barbatii si femeile au acelasi acces in functii de conducere si Sinod , eu cred in sfanta Biserica aparat administrativ, sint PFA.Eu nu dau invatatura la cine nu cunoaste ca dupa aceea...
Raspunde

RADU MAGDA

Acum 3 luni

Votez la conducerea guvernului azi 31 mai 2021 cu coalitia Agerpress you tube PNL /USR PLUS /UDMR.in locul domnului Florian Catu si multumim in numele a unui mandat de conducere liberala cu domnul Dan Barna, multumim pentru sprijinul oferit de Stolojan Teodor si Domnul Ludovic Orban, sintem in perioada interbelica sintem Reformati de Luminanda cerem colectiv ca viitorul urmasilor noastrii sa nu fie periclitat infractinal de nici un genocid care ataca celula de baza a societatii ,, familia,, sfanta Familie este laitmotivul nostru in numele Tovarasului bolsevic sa fie lumina in viata cugetul si cauzele noastre ambitii si privilegii cerem ca acest Domn Barna sa conduca Partidul cu pricepere,chiar daca Biserica s-a despartit de Statul Roman,,,,sintem toti copiii sublimi ai unei natiuni fericite,, vivat traiasca domn Dan Barna.KIRYE ELEISON KIRALEISA.
Raspunde

Mission

Acum 3 luni

Ma intreb daca mai exista vreun psihiatru ratacit prin orasul tau? Ca ti se taie filmul grav! Ti s-au terminat medicamentele ?
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Ce?nu ati auzit de-alea batrane de 100 Azo cu soldatii ca fura terenuri funciare?..patroane mari in tara in jud.Neamt, ca doar nu am innebunit io, ca popa asta din Salaj de se sinucise de rusine ca-l excomunicaera sarac suferea de pe urma videochatului s-a sinucis este nevinovat este dreptul INGER in cer cersa,ca doar n-o sa descier io la pula la mafia trei treceri legala la videcioat din cauza lui HOSU GRECO CATOLIC de m-a exterminat in drept de vie prin scoli cu Agentii...la BISERICA mea dublu clic scaunul electric popesc romano-catolic manastiresc zic de samizdatul religios in actuala REZISTENTA solicit VOT...Inchidem POARTA UNGURILOR zic de episcopul greco-catolic HOSSU.Al zilelor noastre.....PLATA IN NATURA[MASCATII].Pa sui PU la revedere.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Credem in CROITORIE in CROITORI avem lege locala la Romsilva la pret haine...din porfira si vizon, au SEMNE UFO de toti ,, aia,, ca aparatul nastere, if not weremind...va asteapta noaptea ziua pe ploaie CICLII GERMANI POPI cu Masina VOLVO...ca doar n-or lupta ei in zdrente in razboi, si voi SECESIONISTI SOVIETICI...preturi legaturi de sange fraterii...auzi ce-a zia..a zis Aud???!!!.....nu pot iesii din cartierul Colentina ma asteptau ofiterii pe aeroport...ce stii ce se intampla cu mascatii de rude inapoiate mintal...vis a vis de Peronul Sinaia 2019 regina Ana de Parma Bourbon.Pe CArucea lui Isus nu zicea,, regele iudeiolor,, invinuire,, ci ,, Croitor bogasier mafiot,,!....STIRILE ACTUALITATI in materie de triftor personal al ratiunii materiale, al Istoriei Romanilor in Istorie antebelica.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Piedica....stalp de Tablou..placuta teve.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Sarbatori pagane, idolatre Foca, Paliile, Filipii, si Joile verzi de Stanga monarchista rumena.Ceas Binar.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Cardarea...haine de femei mecanic,...dimineata seara fata degresata puternic cu apa fierbinte si sapun, cu crema axilara Ana Aslan, si parfum Favorit/Obsesie Ana Aslan ori miosotis Viantic, axilar apa sapun la fel cu crema la fel pana la uscare.Parul tuns clasic sportiv scurt cu doua tuburi Garnier blond freza franceza...spre dreapta tot radacina, cu spuma gel cu apa si uscat cu foenul,bluza cerata cu model EXPORT Pitesti, cu camasa si lenjerii,cu geaca de anotimp, ciorapi tercot jartiere cu lenjerii duble adventiste ori strampi tercot cu pantalon triplu stofa ori blugi culoare monocroma Arta Ankarra.Verde afgan.Batista, geanta ori servieta ori ghiozdanul lacul triplu unghii rosu,cu incaltaminte de miel cu toc baroc patrat.Curea la braul pantalonilor. Traiasca Domn Presedinte.Artifex Mecanica Fina Ucecom.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Parul spalat cu detergenti corp DEVA si balsam, sampon din Urzica cu sapun,de casa CHIMICALE 2 lei, corpul cu sapunuri alcaline de barbati cu spume Deva,si sapun lichid,batista spalata noaptea calcata in patru ori dreptunghiular cu detergent,Chimicale[pute de la parfumuri], camasa si restul calcate pe spatarul scaunului, la dunga camasa spalata in clor automat cu balsam PERWOLL,si Inalbitor rufe calcata la,, abur,, cu termostatul,restul normale ca si camasa in detergenti profesionisti Chimicale.Lenjeriile calcate, spalate noaptea,cu sapun de caldare din soda,uscate in ,, aerisitor,,.Geanta tratata cu crema dura grunjoasa, cu batista, fina, neagra.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Dimineata ceai cu helas din lamaie cu un comprimat ciclamat Diamant 12 lei,/100[puternice],cafeaua, FORT Mexicana 3 lei,zahar rafinat Aro,cu paine cu margarina cu gem din fructe cu ciorba din legume cu niste paine dimineata , la pranz, seara, apa minerala Poiana Negrii si Perla Harghitei 2,80 /2,20 lei/1,50 litrii[2 buc].Sirop de visine Fares indoit cu apa robinet de epilepsie BIPOLARA basarabeana suc de lamaita tot aceeasi firma sau Soc ori sirop de Artar la fel indoit cu apa, tigari MARBLE 1 leu /buc.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Ceai din menta verde vie ori uscata.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Carti...Camasa lui Hristos,online., Viata lui Isus, de Giovanni Papinni, Viata lui Isus de Farrara[biblioteca satului] ONLINE...pdf.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Ce facui io azi, in medicina? Relatare MANUSCRIS. Deci fu frig ca au lansat rachete de mercur ploaie grindina, dar mie cald, imi facui focu, ma aerisii noaptea, intr-un moment, pe armele uk, ,, [marfuri OHRIDA,,]-TEFLON,[ZIDARI], crezui ca paralizez mor prin asfixie, ma durea rau CORDUL, cu olamani, infundati tresariri de infundare soc pulmonar dureri atroce coloana spate muschi, urina acida cu sediment cianotic si auriu.Temperatura mare.Facui focu deschisai pe Trinitas in al 4 lea VAL, pandemic pe viitor,dadui cu spirt pe mine, intrai sub plapuma, mancai ciorba calda din legume,baui cafea ceai de nervi de barbati din ,, cimbru,,statea cu-o haina,, gene incrucisate,, cu bioneregie, o pusai la loc,trageam sa mor dureri atroce, facui masaj cum putui cervical intercostal, simteam plamanii umflati subdural corset intarit, in 30 inute de la spirt ma lsasa durerea spate dar tot horcaiam,ma uitai pe un program zicea cu desene yoga ce facusem io, ca nervii periferici, nu cunosc URIMIL medicamentul,, auzii de nerivi, baui o caldare fierbinte de,, cimbruu, de barbati de nervi, caput, dormii, noaptea 00 ora liniste azi dimineata tresariri de horcaieli, luai ASPIRINA/PARACETAMO/3 comprimate Algocalmin, ceai BRONHOFIT =12 lei, luai 2 comprimate Aspirina baui o oala de ceai BRONHOFIT, simteam laringele infundat tubul plamani infundat, astupat cu junghi intercostal.Luai masca de frica...ma lasai de drogheria cu otrava hostarie, si haine sibiene si mancare stochage nu anunt URSARA ROMMA de transa, ca rusii au psihologia lor, cum vin genele perfecte hostare degeaba cum ADIO si n-am cuvinte sa ma exprim in limba romana...scoala este a Patriarhului NICON, punem VOTURI toti.Acum calea rspiratorie este degajata nu am ceva.Scoala popeasca FANTANELE hipnoza caseta redusii mintal.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Voia doctorul sarscovid sa-mi faca injectia gratis de gripa ,, am zis ca-mi pierdusem mintea 15 minute post vaccin,ca nu-s sac de injectii, deschisesem poarta la caine, varsam caldarea, cainele, statea linistit, era soare....nu l-am mai perceput sa-l opresc in poarta, ca nu rezist,mentionez aveam o glanda necunoscuta de diabet zaharat, umflata gat, stomatologul dorea sa curete piatra dentara sa faca extract cu implant cu laser 4000 lei noi cu contract tiganesc, cred de ,, neintelepciunea mintii,, lipsa danturii in TALMUD carte palestiniana,,oggada, misna, heddada.PUNET-VA masca cei cu CERTIFICATUL VERDE ca nu-s DOCTOR doar relatez experiente personale.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

A]. inceput ieri STIRI ACTUALITATI[3] INFOPULS GIUBEGA,, RAZBOIUL CLONELOR, MAFIA Fisc Duca Voda]ETERISTII.]Alexandru Ipsilantii Domnitor.Tarani si plugari, nu.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

A venit cu VARIOLA zidarii de morminte tencuieli din IZDRAEL, si boli din profesiunea care o exercita in cea mai veche meserie din lume , boli de la pula din SRI LANKA Chimistii alimentari GALATI Facultate matematica, cica scornea ieri in jurnalul TRINITAS ca este un virus viu inteligent mamunt care-si specifica victima este de temut miriapod cauta si altii sa se exteriorizeze sa se mareasca sa extermine, poate o ,, emblema nationala,,.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Mai incet cu beuturelele,,episcopasii Vasile cu Macrina,,JOIN IN ME TO THE ESTIVAL ROIALTY HOTEL,,....la ,, bulanele,, ca pute......=TOPORISTII HINGHERI de CAINI.[SVABI]...mirosea a OSPICIU BALAMUC de nebuni neuropshiatrie TURISM de LEGIONARI[MARCUTA], furt de lire sterline discreditare JURNALISTI.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Din 20/27 iunie ALEGERIPARTIALE PNL comuna exit poll limitrofa Scundu/valea BUJORENCII Mosia in OLT este propus in Agricultura din J.V Domn STAMATE GHEORGHE desfundari colmatare canalizare iluminat public reciclare extindere,face dreptate cu pumnul pe mosie cu Popii.In rest bine...de mult s-a anuntat la SCLEP de popiii pusi SUTASI .si ei lipsa.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Votez cu domn Primar Stamate Gheorghe cu PNL.[SFATUL POPULAR 24 IANUARIE].......chitante caligrafice cu stilou si cerneala sepie.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Votez cu 24 Ianuarie de 0,1 ...taxa de Timbru si aActe PEN,Revizorii contabili Ospatari ANAT.Marfurile CRFTA ISO 9001 si OPECA Galati,Filatura Universul.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Hai sa-l ascult si paista din Waterlo 3 milioane franci francezi, banii medicinii germane in conturi fizice romane si terenuri cazul MARTOI, zi colo de DOTA 7000 lei, anexa craioveana,[JILAVA], notarial si Anexe, locale 7/25 ani, geanta, creioane,si teren secsionat propriu,, marturii cristal casatorie Cohen,,.Sa legam,, acte cassatorie bisericesti INCHIZITIA ROMANA cu DISPENSA EPISCOP LOCULUI,sipe doua nume,si cu CASATORIE de FORMA PRIMARIE,,plic timbrat per Andrisant PTTR Oficiant[nu parasesc tara], costume alb , negru,, NUNTA din CANA GALILEII,,Artizanat Confectii,SUMA GRECO-CATOLICA de ROMANIA.V-a urmarit continuu UNIUNEA TINERETULUI COMUNIST.Pentru ULTRAGII cu datari carbon, linia1, si afiliatie, complicitate, autor.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Facem in LEGALITATE notariala ACT de PARTAJ VOLUNTAR si CERERE DEFUNCT ANAF.Sotul Supravietuitor.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Brava, cine are si munceste, are tot, ce vrea, cine nu munceste, tot ase!...
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Trebuie sa platim,, SPERT ,, taxa de 7 clase VLADIMIRESTI, la ,, STAROSTE,, Bracul BIBLIOTECII.Locale...AGA TURC POLITIA ORAS...erau femei cu 8 clase sefi chimisti de geniu dar nu era sigur ca nu iei sot un INTERLOP adventist, era SIGUR TOT, asteptam,, NUMIRI de la BISERICA,,.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Prototipurile de 8 clase cardare adventiste...strampi, cu ciorapi, pantofiori, monocrom asortat pantaloni stofa, cu maiou, si bluza, cu geaca, parut tuns frezat cu carlionti Coafor-femei batrane coafezele[nunti botezuri immormantari],punga si portofel.Rochie fusta juma trei sferturi CLOS, cu strampi pantofi cu toc scazut mic, pulover deasupra lenjerii duble adventiste si franceze, furou,geanta,.Pe iarna pardesiu.Nu purtam curele de artera capului accident cardiovascular, curea de sfori deci, si panza laminata,Rochiile si fustele modele ruso-franceze.Ulei socialist de fata si maini,spalatura cu apa si sapun de soda.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Pe acasa rochie de bucatarie de Bucuresti cu papuci de Bucuresti cu bentita,[alba] si iarna pantaloni -rochie evazati Ardeal, verde/negriibluze din lana, ciorapi de lana, imbracaminte din BRIGADA de SAPA CHIABURI[DEPOZIT ARMATA]LUMEA ESTE UN TEATRU-FILOZOFUL OXENSTIERNA.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Fetelor li se trage de CAZIER Treningul la scoala, numai tigancile craiovence CRAIOVA, poarta treninguri ruginii.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Sa aveti TRUSA de MANICHIURA de 10 lei si separat ustensile in punga tot atat, in biserica noastra avem invatatura FOII de MONETAR, si anume bancnote de 1,5,10,100 lei si monezi, de 51,5,10 ,50 bani, chitanta tipizata cu cerneala sepie caligrafic cate cantitati sint suma bancnote adunata cu suma monezi total, fisicuri cu elastan si hartia semnata stampilata casieria CEC , in pion de monezi, pastrate la INVENTAR semnat stampilat gestionar sef, predat Banca.Foia de Varsamant S.A la Finante, hartia, numele, specificatia cu degrevari taxe, impozite PFA.Scoli de felceri[securitatea romana]. Clauza Notar,scoti din Active calculeaza global persoanele, instituie FOND impartit conform easalonului de Timp, va luati rezultatele chitantele la PLICURI DOSAR cu specificatia, pe VIATA/7 ani notariali dupa Moarte. Arenda terenuri funciare doar barbatii cu martori de buna credinta stabileste suma anuala de ecologizare REBU teren, parasesti lotul iei marturi ca-n cinci ani cu chitante sa nu-l ia, popa acte Segmentare adventist[interlop german].
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Sa aveti Aparatul meu, NORME.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Vezi ca porti bijuterii din arama, cofraj bulgaresc, fieratanii ,ceausiste ,din RFG ,si ,Isalnita ORA de AUR, e clar esti tigan de la Stapanire, imbraci trening de Depou CFR Caramiziu ,albastru rusesc, marimile lor pe loc Vanzatorii.Pe crestet si pe tine veste lucrate din lana, melana, bumbac, laseta Semnul ARHANGHELULUI Mihail...sintem GENA RUSA nu stiim care-i pointul de multe ori au si sarit am gandit in reflexie...visavis de DESROBITI/GENUNENI.Tiganii isi fac pachetele cu felii de paine cu sau fara margarina cu gem, din prune si mere, la Paste oua rosii, trei foto specialist COHEN in GENERALA.Umbla cu sacul scolar UTC dupa ei.Sint ziaristi in ziarul DEPOU CFR[Degrevari taxe si impozite].
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

In ALEXANDRIA VECHE drum juma de ora cabluri, este CROITORIE de TRENINGURI ei sint bulgarii craioveni, ramai oribil colo, deaceea le dau multe fetelor femeilor, le trimit la CONTRAINFORMATII, la Moarte politiste ca pe Martira Ecaterina Teodoroiu. In Macin, cafeaua dreptate, si al tarii Duh sfant, Dupa moda greceasca turceasca, Sintem urma lui Dracu , funigei, Pe Pamant. Ne juram, in carciumiora, Pactul de neagresiune, Cand colo este direptate, 10[TC]....in MISSIONIME. Martira de Lisieux, 9[TC] a luat, In Catacomba ortodoxiei, carmelitana, u capul a intrat, Si la voi cu fericire, Pttr, Columna, in ,, bagajime,,. Ca nu degeaba-s om prost, Ca vreau sa citesc din Judecatorii zilei Sighet, In curtea din spate-n dos, Si la anu, revenim, Ca-n aprilie,prohibim, Nu de foame si de sete, Arca de tarie, vreme. Peste viata , peste tot, Salaii cu stiuci cu mazare in mustati, Pupati, in ,, bot,, Cu vinisor si cu secara, Da-i dracu, de ,, braconieri de oameni,, afara. Si la noi in adventism, Avem regula, rost, randuiala, Postim.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Eu in exploatatia forestiera a proprietatii in scoala am auzit in PORTOFOLIU Senat UNIFORME,, de banditii din Fenerala, la,, BISTROU,, la 12 ani, am ramas fara UNIFORME la LEONARD COHEN, nu ridicam nici un, pas de mafia franceza Vilcea,,.Nu ne dadea barim sa cumparam saraci din SH ecuson, cravata, camasa, alba, albastra ca ailalti, sepcute tichiute, vreo geanta scolara...noi sintem,, tapii ispasitori ai comunistilor si nevinovati,,.De la 10 ani am apucat cu ,, criterii politice-uniforme ANAT,,.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Eu sint cu ADAM KLEIN si EVA LEVIZOR in BISERICA, eu propun sa fie vinovatii inchisi la SIGHET definitiv la dr.PETRU GROZA, averea luata, investita in FONDUL STARETIEI MUSATESTI ROBAIA ortodocse in acte fara,, natura banilor,, sa luam, , indemnizatiile bisericestii, in CUMUL,,.IPS Constantin Ilie Sturzu.,,.Ori in STARETIA feudali IEZER, ori in Staretia chiaburi COZANCEA.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Vine dupa incheierea Actelor Casatorie ,, FOIA de PARCURS JUDECATORIE,, Per, Andrisant.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

La noi, traditia femei in partea locului de sub odioasa DEMOCRATIZARE neavenita sin PANTALONII, de DAMA, este ger , vara.Dusuri de apa reci.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Nu le-a pus BANCA Taxa pe banii din natura,, alte scopuri,, din 89, pana in Prezent. II puneam PERNA pe fata , imi dadea acte Statul de Epilepsie.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Daca-s vinovati de aparteism politic cumparati STAMPILE Ordinare de la sf TERESA de LISIEUX [VANZARE PASARI CU ARIPI], si-i vindeti la,, organe la SANEPID,, pentru,, IMPUTATII de PLATA,,.Acum buletinul este FOAIA de JUDECATORIE Certificatul VERDE Guvern HEALTH...asa si EGLOGHIA DVS Diortosita,, cainii de caravana,,.SCAPULAR=MANTIE a sfintei MARIA , Preoti/preotese in CINSTEA OBRAZULUI Doamnei CERESTI.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

A castigat the Roop nu the roof =DEALU , nu ROGOJINA, cica a prizat,, praf,, cu gand sa-i ia la bataie la JUSTITIE pentru medicamente contract arta licentioasa la noi ,interzis sintem gene perimate moare un organ intern facem viermi, pa,s-au batut in direct iti dai sama,, asta,, de-l pazeste mafia a mancat si-a baut gresit si-a distrus ,, intelectualitatea ungara,, ca nu a mancat si-a baut mancare de doctori ieftina din CAZINOU, si acum haine de CAZINOU, de la cel ce l-au platit penticostal da uichend.THE ROOP.1,30 lei ASAPRIN acid actalisalicilic din 3 lei cutia nu blisterul.Arma este din magazinul de ,, unelte speciale-BUTOI,, sint cartile de judecata obligat emigrant bogat foarte rare mafiote scumpe RUBINIAN /ANPCB, are de platit taxe nu are certificat de revolutionar,lumea nu cumpara nu are de unde sa cumpere documente exorbitante....ca si eu eram obligata...20 ani istoric am scapat,, cu Formare continua pe tot PARCURSUL VIETII,,.Am dus o CERERE si COPIA BULETIN IDENTITATE aveam 19 ani, atunci a clasat cu medicul specialist afiliat, la 27 ani, in CAMPUL MUNCII 5 ani.Stampila semnatura in original, prin POSTA cu CURIER.A socotit varsta de 19 ani cu 18 majorat cu 1,2 ani si luni, in plus OBLITERANTA traversa, de hernie.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Eu cred in ION SCARARUL de la FRASINEI in SFESNIC[SUFRAGANA cu METOC], nu in astia cu DUMNEZEU crucea la gat de la VODITA 2 care mint, fura, insala,croiesc lui IRINA CORNICI[TANACU 4 Cehia], haine....asta se urla la ei in aparat in masina....in speranta ca Dumnezeu le va ierta ca la noi toti deasemenea pecatele.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Astia care stiu ROMANA furt chimic parenteral ei cu banda lor AFIEROSITA MAFIEI scorneau CIRCULARE de LOCOTENENTI unguri in AVANPOST la HONVEZI[ostasi], la TALMACI, ce-a mancat, ce-a consumat lui Cornici.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Sa vedeti dvs religia hainelor mafia hainelor purtati treninguri si haine halandala va pierdeti mintea cunostiinta perceptia sunet mediu inconjurator simturile.....basarabenii, portofele cu pozele familiei.10 lei portofel dublu cu fermoar librsrii de stat UTC.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Lista de Calugarite B.O,R Croitorii Pangar vesnica[oficiala MENTORII]... sfanta TERESA de LISIEUX[9 TC] sfanta AGAFIA ILIE[masa lui sfantul ILIE CLEOPA] sfanta EUDOXIA MANOLACHE[chiabura] Sfantul ARSENIE BOCA[croitor] sfantul GHERONTIE PUIU, fecior bisericesc lavra CUTLUMUS] Religia mortilor SOARELE din ANDEZID BISERICA de PIATRA DENSUSI,.Fotografii offset alb negru de gestionari supermarketuri, malluri.
Raspunde

Magda

Acum 3 luni

Deci sfantul DUMNEZEU=Timpul sau CEASUL de Mana si cu Sonerie BINAR si cel de pe GSM Celular mobil, la fel[ziaristii]....la,, CEASORNICARIE-Giubega INFOPULS Actualitati].Genul Cazul,, Stelian Tanase.,,
Raspunde

Radu

Acum 3 luni

Il aducem la VOT in 27 iunie si pe domnul CSEKE TZARNA[BARNA]Domeniul de Vanatoare, taxe cadastru Arges, degrevari, sobe de teracota, plite comert IZMIR, lemne de cires dealurile Arges,sare, spirt motorina,sa ne scape de braconaj,piata UAT Forestiera , trufe de padure, bureti de padure,prohibitia carciumi forestieri,, camarasi,,unelte de lucru nu improprii C.A.P Arges.VOTEZ.Da.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Sint pentru EXPORT,, Turism,,.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Sint pentru EXPORT ,, Turism,, 1 kil de aur si 3000 euro, ,, marital,,...ales bules, cu ,, //////,,,,,.natia ariana.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

In sfantul HOTEL condus de PATRONUL SPIRITUAL arh.GAVRIIL, alti LUCRATORI SPECIALISTI Copiii, se duc cu MEMORIU la PARTID la BODNARENKO, le face MUTATIE PROFESIONALA cumpara ATESTAT PROFESIONAL cu REPARTITIE de la ,, Laziers/lazy.,,.la UTC ziarul SCANTEIA strada ALEEA ILIA, se muta daca vor la domnul NICU CEAUSESCU , in dava AGNITA se duc la ,, chimie alimentara GALATI si Talmaci-postale, titluri media aritmetica pe veci,,.La ANPCB/ANAT.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Azi noapte am visat ca ma pupam cu tot liceul de dusmani, hai sanatate noroc, ca sa trec in clasa a 11 a cu ,, teste tip grila,,.
Raspunde

Gina

Acum 3 luni

Cititi in google chrome,, Decretul hotilor,, si ,,ADAS 2021 Decretul hotilor.,,.
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Romano-catolicii sint sfintii daca nu cred in documente tipizate caligrafice de mana si actul nasterii tras la xerox la ei,vine satan se lupta sa ia sufletul,sinteti SEFI.
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Se lupta Statul cu ei, ca au mai desfiintat ADASUL odata cu,, inserierea,, acum l-au desfiintat, revin ,, ADAS,, cu fenomene de ,, SUBSTITUTIE -SANEPID,,.DGASPC, alti ,, pioni,, in PROGRAMUL de DIABET la numar AUSCHWITZ, marturii lui IEHOVA, poate CRUCEA carata de sf. IOSIF din ARIMATEEA,,incercau pioni spioni,,soda ceausosta OLT, traiau cu creierul sters alta viata in Europa in CERCETARI, un exemplu, aveau osatura dantura laminata scoasa cu laser dupa nastere exemplu, caz TUDOREL TOADER BUTOI=SATANISTII.N-o mai recunosteai in jurnalul militiei sovietice...erau ARIENI din nastere cu DATORII BANCA FRANCEZA, ii schingiuia STATUL sa-i formeze CADETI pentru fapte gen neurologie Armata fisiere xls.

Raspunde

Gina

Acum 2 luni

S-au imprumutat din BANCA FRANCEZA traiesc din dobanda trimestriala.

Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Purtau haine scumpe germane din clinica Straubart Godeanu, i-au batut doctorii, pentru,, supa,,, a treia COTA din FONDUL FUNCIAR al TARII, vindeau bunuri CARTEL MUNCITORESC Roman, dincolo de VAMA, OPECA CRFTA ISO 9001 si de filatura ,confiscate de Vama stiau unde sint,, bunurile comerciale gen RECHIZITIE,,.Politia financiara.

Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Tot,, CONTRACTUL -Alegatorul...taxe trimestriale chitante,,///////////// Partidul AUR, Partidul Legiunea arhanghelului Mihail///////////// Partidul Fontul Plugarilor.//////// Facultatea de Stiinte Politice[inserierea] Simion Barnutiu din ULBS Institut Sibiu.Drept si Acvis comunitar. Se intra greu unde se deschide calculatorul restul PLATA I.D.D.

Raspunde

Gina

Acum 2 luni

La UCB Particulara Rm.Valcea este media aritmetica compusa din olimpiada, seminarii, concursuri, teze, te duci cu sact adeverinta de servici, platesti rtele si cateva acte cumperi cartile din libraria universitatii locale primesti din start nota 5,este examen tip grila cartea de la ei cumparata materie la alegere de profil, restul citesti in biblioteca universitatii si locala judeteana.

Raspunde

Gina

Acum 2 luni

La UPIT Pitesti[Rm.Valcea] filiala romana-engleza cei cu ,, criterii politice jurnalistice,, pot opta pentru FRECVENTA REDUSA FR, cartile gratis media aritmetica, cu adeverinta de servici, licenta in romana[profil ales sau la alegere-examen, din tematica licentei].Faci contract anual,este greu.Iti da carnet de bilete Transport.

Raspunde

Gina

Acum 2 luni

La USH la Management financiar sint pe,, criterii politice,, cei din JUSTITIA in Turism, materiale gratuite, sint Invataturi la Distanta Departamente I.D.D.Rm.Valcea universitatea Spiru Haret.Au biblioteca, librarie,licenta se vinde,la I.D.D trebuie sa dispui de calculator personal, sa descarci materialele din el, la DGASPC Formare Continua.Te duci cu CAERERE Copia buletin afectiuni ireversibile , medic specialist.

Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Scoala prin PTTR CN Posta Romana EUROCOR....are pliant Posta Romana trimitem colantul cu engleza mod incepatori, timp de 8 luni, primim lunar contra o taxa la ridicarea Coletului postal care era in cuantum de-o alocatie scolara ,compus din CARTE cu FILTRU ROSU si caseta trimiti lucrarea prin POSTA lunar la corectat se intoarce zob de cerneala rosie, daca renunti trimiti scrisoare la adresa ca renunti, ei sint palestinieni arabi sint activi mai trimit pliante, sint de viitor, dupa aceea te forteaza STATUL ROMAN ca-s FUNCTIONARI sa te duci la scoala de engleza facultate fortat.Te invata la perfectie...administreaza Active copiii..de parinti betivi asa am auzit.CARDUL DE SANATATE.

Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Calificarile scoli AJOFM /SOLARIS gratis si contra cost Rm.Valcea si locale ori joburi.Duci un dosar cu actele nu lipsesti ore scade punctajul pana elimina platesti, furi tot continutul voit ascuns sa iei 10 sub,, caseta -hipnoza,, la sfarsit daca nu este,, cheta protocol,, chiar si ECDL scoala informatica 1 an, duci un produs cumparat la bucatari si cofetari, croitori de ex/acolo te duci analfabet sa inveti[te inchini la moaste sa iei 10 in TURISM Nota este la,, Angajare,,in trei ani rulezi SANURI STAT definitiv ori INVENTII dupa NOTA[10].Te otravesti inneci si altele prost cu[4].Geaca de lana croitorie curs calificare la Romani mai sint SCOALA POPULARA de Arta contra cost.De nunta obligatoriu [3].Lege.Copiii, bataie de la sot.Bolnavi.

Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Asa s-a inteles s-au desfiintat in marea de nameti SIIJ [10 mii locuri munca, SECTIA SPECIALA PSD mare pe ROMANIA, minuscula in mecatronica, imputitii care furau hainele ceausiste de 1500 lei bulgaresti [60 ani EXPIRARE INVENTAR la 25 ani],basarabeni de la azile ca-n Simeria jud .Gorj, sa nu luati decat din DESFACERE...este DUCEin Slobozia, este NEAM lua din banii Contelui, oltean erau ai lui cu inventii la PONTIF secesionare lot oltean definitiv activitati economice.A dat avere la pontif pe 10 mii sate oltene ASR .Venea cesculino, carabanea el,, beneficii de umflati din robii altuia olteni, adunase mai multi bani in cont,, in Romania contele mai mare decat Ducele la JUDECATA DJIHAD in TURN Arhanghelul MIHAIL INGERUL=STAPANIREA nu NEAMURILE ROMANIEI semi-divine.Ciorbe=conssome si aspic[glomer austriac ANPCB Borviz zeii.]

Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Oare cum statea TEPELEA Terente cel mai mare mafiot din Bucuresti in borcanul cu cloroform, din BAZA proximitate BANI de DEZVOLTARE Frontul Salvarii nationale ofiteri politie, si jandarmi?era cu calitati marite volutioniste.Cica acei copoi erau greco catolici nu-i lasau infractorii cu ochi verzi albastrii in liniste aveau infractiuni grave nu se lasau prinsi,agentii greco catolici haituiti la dosare pe rol de sefi le oprea salariu ca erau indivizii de neprins si ei si ele au pierdut prin neplata lipsa salariu ,, bonitati la APIA,, aveau plan AGENTII PROXIMITATII, din ce sa ia DIURNE, REGINA le permite ea este capul soldatilor 60 mii arabi SENALUL ZIMNICEA[scoli de bataie cu planuri franceze]PARMA BOURBON[SIRIENI].AZO.Puteau de lene la scoala strainele la P.DONICI scoala erau facute meremetisite, ca erau volubile.figurat.

Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Deci jurnalistii de Arta artistii au zis, chiar tata sustinea, ...sa cumparam role igienice scumpe gudronate de ,, tratatul tub de Gainologie,, vorbesc serios si,, sapunuri scumpe farmacii de Stat plachete epiderme GOLGI,de 2, 2,50 bani si 3 lei, JOHNSON, PALMOLIVE, DOVE, PROTEX.Cum aud ca ai luat DISTONOCALM de TUB in prostie, clant medicii Alternativa......Azitrox,.....si....Rennie medicamente....lista continua.

Raspunde

Magda

Acum 2 luni

Azi, la PRIMARIILE LOCALE la ANAF se elibereza,, BULETINUL IDENTITATE INTERNATIONAL,, vedeti daca sinteti INSCRISI nu va puneti fara marturi de buna credinta, cu toate actele in codul QUAR, in administratia publica a Armatei I.O.V.R, avem GREFIER de Armata in sat,[MACV].Tripla cetatenie...acolo-s banii dumneavoastra.Nu semnati daca nu sinteti inscrisi taxa acte 0,1 PEN, Anschluss,taxa hoteliera si REVIZII POLITIA FINANCARA.
Raspunde

Magda

Acum 2 luni

Psn, aci ati mers pan aci ati platit, atat ati baut cota si-ati mincat la Mine, pana azi,, inscrisi QUAR Inseriere, sa nu mai dau de voi, padoc funciar, si mass media, Transporturi, Funciar conturi REGLARIZATE 3000/7000/8000, ....asa sa le zileti la ARBITRAJ....gen, canaturile geamului si tocurile usii, cu lamaile si apa minerala paricsampolo din NATURA.
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Semnatura lui,, Damocles,, Chirografara de sex[ F ]sau[ M.]
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

I-a batut doctorii din PROGRAMUL NATIONAL de DIABET OMS.Nu sint robot.
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Din,, morminte varuite,, ....amu, amu!..amu-i sorocul....oisteagul bisericesc!...sa ne vindem scump pielea!....
Raspunde

Lili P.

Acum 2 luni

Asa in plan rural....sintem greco-catolici cu DOSARE APIA...ii vand masina sa se calmeze sa se duca la sapa......lipitoarea susnumita sa-si ia Dosarul sa plateasca taxa cadastru, ea o stii ce-a muncit, ca stiim pe cine a luat...sugea sange..multi ani au trecut de la dosare pamant...am crezut ca sefii rurali lemne, tot ce-i posibil, una si aceeasi treaba cand s-a casatorit ..trebuia sa-i puna in mana Dosarul APIA sa-i spuna du-te la munca fata mea ambii parinti, nu trap!....ce sa mai dam in judecata la Politie o murii de SLUJBE noaptea sint vinovati....ca nu-s martira sa suport lipitori.....erau cu mintile pierdute de lovitura sortii...or sa-si revina!...plan rural!..este greu la nunta greco catolic ca nu poti parasi BISERICA sa dai de dracu cu APIA ca la toate sectele deasijderea.La noi, in sat , nunta bisericeasca!....sint calugarii cu probleme psihice au semnat FOAIA UTCISTA pntcd, eu nu voiesc!..merite TYPHOON.
Raspunde

Lili P.

Acum 2 luni

Credeam ca ,, lotul funciar,, in spate apv...de unde?.... Dosare Apia!....CEC Bank.
Raspunde

Lili P.

Acum 2 luni

Patrimoniul UNESCO[aici sint ,, marunteii dvs,,].
Raspunde

Lili P.

Acum 2 luni

58,5 centimetrii,fractia matematica,, impartiala,,.

Raspunde

Lili P.

Acum 2 luni

Unde sa fiu,, monser muftiu?,,....la Balcanica!.....recorder.
Raspunde

Lili P.

Acum 2 luni

V-ati apucat sa dansati,, LAMBADA,, pe MORMINTELE EROILOR NEAMULUI Romanesc cazuti pe Frontul 1,2 razboaie mondiale, in loc sa-i cinstiti ca au scapat tara de foamete si seceta,MAUSOLEUL MARASTI/MARASESTI/OITUZ,acestia-s Strigoii ai rai...cu cruce cu tot......nu stiim datele din interbelic.
Raspunde

Lili P.

Acum 2 luni

Bagati-va mintile in capete crestineste scrieti Primul Razboi mondial wikipedia.Clearley politely, all of us , i mine it!...
Raspunde

Magda

Acum 2 luni

Deci in limita stocului medicamente nevoi speciale din ordinul min.Sanatatii 2021 se sustine DOBANDA BANCA ,din taxe a Sindicatului...200 lei taxa reciclare cu 5000 lei curent electric.....aici sint banii dvs.!....am auzit oameni plangand din senin.
Raspunde

Lili P.

Acum 2 luni

Monarchiste 10 mii sate oltene wi-fi si de ,, Balotaj,,.
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Combain 2......ROESTI,Florin Catu.Caciu Flor Florian Catu...ecsatasy, beladonna, cannabis.Euforice.Lovers boy Escorte handicapati in C.O.R Asimilati.Manechinii moda.
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

No rumeinien, injuraturi balcanice doctorat carta UB.
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Deci, in aceasta imputiciune, se citii cartea,, patima betiei -feciori-2 lei,, imi amintii, cum mama taie calea tatii, din motive, ecologiste...de este in stare de soc, sta cu topuzul...pe nave straine, recunosc , prostie, il inseraram la document, in 15 august toamna, luna calduta tarzie de gustar.Se schimbara legile vin lemnele conservele, targul balci, venii cu lanterne electrice portdocumente cantar alimentar cani gradate,de cca 60 lei noi, ceas electric cu lampita, in stecher, in priza ala de sus,deci ce cautai io, in C,O.R??din caen, ca erau spionii marturi scrisori, i-am pandit, altul nu era sluga le-a aruncat in drum, biine ca nu erau rusesti DGA,poate ne lua careva la bataie fura din caseta noastra de valori,legea....liberul arbitru, proprietarii.Deci in loc de chitante rosatori si autorizatii mediu gratis pandeam in sunetul liniei telefonice hotii, le scosesem in 10 cm, din urna postala, pandeam.....ca stiu ca este interzis, nu au voie...adio CAEN deci...pulisca mea de Floroi cor, brigadir padure...no momant[fig].si nenumarate...toporisti.S-au luat la bataie in buda.
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Cand am vazut scrisorile mafiei in Soarele din Andezid ne-am sfatuit 5 case la IRAKLION legamant, muzeal TOMB NOGAY,asta singur ,,abiturient,, le-a aruncat in drum , era singur, ,, I-arestrans fiscul activitatea ca era singur,am impartit din sinecura ORDIN Rude SAKURA.exemplu.ZEN Dristor[Bucuresti], templu taoist crucea lui SF ILIE TAO, semn pe corp.Asa ca arunca Statul roman in Galati cu masinute raticizi ,,lipitani,, si salubrizare, era rau, m-am speriat...consum de apa, in zona Ruhr carbonifera Bazin, via Rosia Montana, desertul NAMIB[VOIA LOR, Majori peste 18 ani],a ucis animale adventiste l-a luat dracu de CICLOPI,[politie].
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Din recipientele butoaie din ILFOV cu RADON acestea-s injectiile gratis restul very expensive natural fur,silver winter,[laziers]......influentatori in regimul greco-catolic.Stibiu, strontiu, bismut, si technetiu, cu serie genetica vulpi, si novocaina.Hicler pe ziua de azi 1935 a interzis pe motive de sange infestat martiri scaunul cu rotile dupa nidare arieni si evreice.Copii, nebuni, discuta din propuneri genetica sau crema NIVEEA furatori cadastru studii lab inteligente.Dosarul MASTA contra REZERVISTI.Avea carte de despartire polonezul, avea sotie, era conte arendas rural....cai, vaci, oi, porci.Dorea turnisor alb-albastru austriac pe bani.No momant[fig].La PRUSACI panglici negre in par TRANSNISTRIA.
Raspunde

Magda

Acum 2 luni

Deaceea va rog femeile , nu purtati potcapul popilor, a venit HICLER cu potcap de barbati la TANACU Suceava....pandeste doctor...ospiciu de doctori....azi ma dusei la floricultoare aveau caciulita femei si mantie pe cap faldura curgand, in volane, de Simon Pelusiotul,sint tot felul de turbane femeiesti, trebuiesc cerute staretului Exarh, prin Slujitorii Sai, 3 lei......5 lei, 10 lei, 3 lei....cu TIMPUL este viata , nu SA MINTI sa te sinucizi, restul probleme diortosite de IEROMONAHUL EXORCIST.Este GRAV.Robotul STRIGOI FRIDA,, Caderea Cortinei de FIER,, marfuri CLOROSODICE,, Medicamentul antialergic CLARITINE si CLOROCALCIN diabet zaharat.10 lei, cu picaturi, orale.Comprimate.
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Mai traii,, FILMUL BALENA ALBASTRA[fomish, vara...]canci.....cuplare binom....mai trecui dracu si pe ,, BALENA NEAGRA GULERATA CU ALB, Marlinul negru oceanic,,Marea de Smarald,,. nuvela,, BATRANUL si Marea de HEMINGWAY,,.Aveam un marlin jucarie in beci umflam cu aer nazal, era de nailon, aveam mandrie in,, constelatia ORION,, pana la rubeola.Boala,, Rujeola,,.
Raspunde

Magda

Acum 2 luni

Asa ca LEGAMANTUL BISERICII UNIVERSALE PHILLOGISTICA al sfintei IMPARATESE ELENA a fost,, credinta in BALENA ALBASTRA,,.Diaconimea,ortodoxa.
Raspunde

Magda

Acum 2 luni

Noi, trebuie sa credem,, IN CALEA DREAPTA, OSHO A INTELEPCIUNII RASEI UMANE SUPERIORE pe PAMANT, personala,,deaceea cand va rugati, rugati-va DOAMNE SA AM CALEA de CASTIG DREAPTA, Personala.!..ca-s nesimtiti.Este si cartea OSHO, sa vedeti ce dracu este de muncit in,, memoriu,,.PARTID.Redeventa Agricultura TVR1.Sfintii PETRU si PAVEL=JUSTITIA.
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Tatuaj, PENTAGRAMA STEAUA lui DAVID 6 colturi,pe brat,cu colant sau creion chimic,ii iei strang, ii iei, MOARTEA Papusi Dunare, Caloian, nu-s invataturi, CRUCEA =2 lei PATIMA BETIEI...asa ca FIRDARIE si SINASTRII Natale, si ei colo, in strainezia la fel .Nu tamaia pe morminte straine=STRIGOIUL.Ciurica strigha.
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Dupa 40 ani DIACONIA oameni LEAT .Melcul si Grifonul zgriptor streasina templu.
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Alta snoava,, foaia de calzul zidari,,.......vazui pietrele cu pietrele confiscate,, si pietrele vor striga la sf Stefan,,sintem cu livrete adeverinte loctiitori, sintem Romani,nu ne avizeaza statul, confisca pietrele,asa face din 1989, stau cu ,, nebunii psihic,,.A intrat si-a furat pietre de azbest etans este bituminos, laminat fara asperitati colturi a turnat noaptea statul gazon, a venit cu lesie de var,a taiat colturile, cu sare clorosodica, a mutat modelul,, avem chitante meserie,, hipnotiza ofiterul prostii.Noaptea cu lanterna, ca la prostul din IZVOD.Statul gaunos de lacom,si darlanii mehmeti. HAIFIS!TRIPLA 170 LEI 15 METRII, Roaba ciment 170 lei, mare, hidrant 50 lei, cutie pneumotorax 50 lei,lampa motorina 25 lei cavouri,lanterna cu foto 15 lei.......gheara, la kil azbestul...poate ,, steaua rock, HOLLYWOOD,,.No,no sintem de acord.
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Din vanzarea de borcane de 250,500, 800 spalate contracost CENTRU COLECTA , cu carutul de dovleci,multi bani, sticla mafiota greceasca nassar....si alte colecte....zanussi, aeg, metallica diabetici.Flanco hotii ucigasi, la ARAD Mafiotul lucrator comercial SAMUS SATU MARE cu ELECTROLUX FREON Dava, CRAIOVITA, BVD. HRISTU.Nasturi de sidef brocartiri,fermoare rejanse.Masini SINGER cusut.drPetru Groza Sighet.
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

S-au mutat, IN LOCUINTA Mortilor SEOL, in Mormant, frenologia Sunetelor mp3, ANM,topor increstat in crestet femeie 89 ANM.Curgea apa........telekom,20 lei lunar cu tva.Romania.
Raspunde

Gina

Acum 2 luni

Am omofor de la 12 ani VLADIMIR, de la anul 2007 cand s-a deschis IRU,, priveghez,,.!....sfantul SOARE .
Raspunde

Radu

Acum 2 luni

Cititi evanghelia lui Marcu cel istet 4,5 paragrafe zilnic si din biblia mica psaltirea zilnic toata catisma 4 online.
Raspunde

Gina

Acum 1 lună

Fura CIBERNETICA cu,, pionii -spioni, elevi lucratori specialisti cu Dispensa casatorie scoala Craiova,, este REGIMUL FASCISTILOR OFITERI Carlisti al lui CARLOS.Ce ?credeati ca este ceva nou sub Soare?este sub Luna!..la dvs...in Diaspora vama Nadlac Trecere Carpati...cercetari chimice cu aparate..casete nenumarate ca oceanul vechi.Zi...doamne fereste!...de Ecaterina Teodoroiu stirist!...2023.politiste siriene scoala Panait Donici de militie monarchiste , AZO, patroane agricole....TRISOME.genetice superioare numeric genetic.LENEA.Rase comune acolo, de unde provin, Pigulin...Jantam in bulgaria.desen animat.Coeficient mare piramidal.
Raspunde

Gina

Acum 1 lună

Trecusera ceapeul C.A.P pe STIINTE EMBASSY in chat dupa 89,nu stiu ca ziarul judetean este particular.Figurat.Este frig...pantaloni, iese ranza in sange.OLTENIA, sfoara si baticul esarfa pantaloni,ardere combusta.TREPTE BAZIN cu altele fenobarbital piramidale...spalata esarfa calcata cu fierul de haine intinsa este la loc.De la diabet simplu.
Raspunde

Gina

Acum 1 lună

La preotul comunard C.Necula Sinaxa Dumesnicu, s-a auzit de vata hidrofila tulpina viris, genetica, lenjeriile si flanelul fara corset numaii medicii, de primavara, vara, toamna cu ciorapii strampii,si lenjeria dubla de boli psihice toporistii medicina LEGALA, spalate seara puse in aerisitor,cu dublura lenjerii adventista.Axilar mirosul si urmarea nidare...detergent manual, inalbitor tesaturi albe si colorate [2], hipoclorit si clor [2]rufe balsam rufe,sapun chimic Arges,calcate uscate pe dos cu fierul de calcat ca batistele.Treningurile bumbac matase italieneasca spalate pe dos uscate la fel, indreptate apoi.Bsmaua, baticul, seara,de bumbac merinos,matase.Femeile romme[glanda].BOILER ELDOM, fier de calcat cu apa, masa plastic de servit cina cu patura groasa pe ea langa stecherul tripla priza.Interzis caii de calcat numai de lemn, pericol de moarte.
Raspunde

Gina

Acum 1 lună

Nu se mai du comunistii si calugarii de frica la Serviciu o sa fie cum a fost Revolutie, scot cate una pedofila cu avort de la Salepetriere ambalata soldatii,, cer taxa de protectie,, este in haine cum au fost,, inseriati,, si-n Strainatate o scot o da jos ataca daca nu-s consortii TAOISTI SCOALA BISERICEASCA, multi s-au sutit de voie de mici, dau banii, peste tot o dau soldatii jos din ospiciu, tara strainatate pe cerc, mai zici ca nu-s vaduvii credinciosi, pana la moarte sotului decedat cel supravietuitor.Ramai pe ,, afara,, una casatoria te scuipa oamenii, de altfel.Are Arta labagismul, la,, piua,, nu te prinzi,, da cu toporul in usa,,.ZEO BANI, CAPUT Comunistii,, si altele 2021-2080[cele mai mari crime comuniste],NEDREPTATEA FRANCEZA Ospiciu francezi ROMANIA[pedofile].femei.Sa-si plateasca hainele de Amanet [sanatoase].Cu care umblau cu barbatii,, sovini,, noaptea.Mai zici ca de unde zbangheala haine.NOTARUL cercetare Dosar pe Rol, cu taxa CASATORIE=Tainele Popilor.
Raspunde

Gina

Acum 1 lună

Legea pensiilor google chrome 2021 iulie, nimic nu scade , creste.Justitia. pensiidolj.ro/wp-content/uploads/2017/03/Legea-pensiilor.pdf
Raspunde

Gina

Acum 1 lună

Lanterna electrica de Armata are baterie GSM se incarca in 5 ore , consuma mult, ceasul pe baterii, este blestem cand se opreste ai paguba, recunosc ,, ORA MADRID,,.Nu-ti cumperi PORTDOCUMENT nu iti da STATUL Job bine platit, nu-ti iei CANTAR ai parte de,, cutremurul pamantului,, si ,, nejudecata,, cilindru cana gradat, cred in scoala doctori COZLA, masori cu pumnul sarea borviz, adio varza murata,15 lei lanterna[numele in extras librar CORESI],cana 3 lei, cantarul 15 lei portdocumentul 5 lei, am luat 10 in scoala TAO,bisericeasca,si scoala Alternativa 10[cadastru], si TAO[jurnalism]acum trec pe scoala jucarii FARADDAY stiinte aplicate in menaj in procuratura, vreau sa iau 10.LIBRARII UTC ,Coresii ,Adresa popilor.Ce-am luat...masuta cu scaunele, tabla, ceas, crete carioci, rechizite, rucsac,numaratori,carti,alte afaceri, care au fost hipnoza permanenta agricola in mintea mea....s-au modificat, altele sint acum, ieftine...la ,, REZULTANTA,,.Slujbas mic, boierinas de tara,,activist de partid ,ziarist mic provincie.La Columna, Basilica, Romania pitoreasca.
Raspunde

Magda

Acum 1 lună

Deci cauza,, pariorii someliri religie unica,,........s-a schimbat RETETARUL CHIMIC, aritmetica bisericeasca ,meseria de geambas ,CACO3 ,higroscopice, piroliza,pangarul, s-a schimbat masura in cilindrul gradat plastic 1 kg faina=1 litru ulei-800 grame faina, deci rata,, TROC ECONOMIC,, in ECONOMIE MARX SI ENGELS.Pretul si restul indice ROBOR Refractie Oltenia.Trebuie astia cu grupele B si O, AB, AB2, AB4,A3,A6,Ah,Ao,A3,B3,O1,si sovieticii sa platim la genetica lui HICLER, dupa VOIA NOASTRA, nu DOL, VICLENIE, Constrangere, la,, FONDUL COEFICIENT AGRICOL,, sa ne dea STATUL JOB, meserii, altminteri omori oameni, devesesti, omoara neamurile tale.Ramai solo, dupa,, acte casatorie, nasteri si proxenetism, fara AVIZ,, Parte interesata proces,,.Per AVIZE, Autorizatii de libera practica.CAEN.Sa-mi dea Partidul[3].Nu ma intereseaza,cofetar zidar, croitor.Multumesc!...
Raspunde

Gina

Acum 1 lună

Cocii, una mica, creolina, la AVANPOST Talmaci, honvezi, geanta personala croita, la buletin staniol, coala cu adeziv plastic,era GESTIONAR turism ospatar,, casa de marcat si credite,,.....7 ani,a luat cica straina fara,, punctaj,, FISA LUCRATOR SPECIALIST NEUROLOGIE, in GENERALA, la numar,.....avea cizme NEUROLOGIE de 1300 lei perechea.Fisa de spitalizare si medicamente....auzii, de GERMANIA de NORD.
Raspunde

Gina

Acum 1 lună

La magazinele VAMII, Politistilor ,, 38 meme,,....au confiscat in vami marfa conform legislatiei invigoare facturi engrosiste,straine, le-au vandut ofiterii in magazinul vamii,le-a bagat banii in fond i-au rulat dobanda si-au luat aparate birotica salarii, si altele, dar nu in blocul vamii finantelor, GENERAL MAGHERU, se aude ca furate de la patronii maramureseni, deci bataie, case, masini, vacante, vise, tot.La 21 trepte posta particulara veche.Mica.200 grame cu 4 liniute in 400 grame. Deci ciuricari ZEUS si HERA......i don,t no nothing, nothing get on,mister officer, please completely!.....
Raspunde

Gina

Acum 1 lună

Ca zisa, asta IPS Teodosie al Tomisului, cu livret de soldat militar , pe mana cu WERNER la,, semnaturi,, ca este REVOLUTIE, nu ma intereseaza, erau cu FACLII,ca-n PLANGERILE LUI IEREMIA,ale lui Ares prin dreptul sfant Adrian si sfantul Gheorghe...ii cauta DUHUL CAPITANULUI.Ba....
Raspunde

Magda

Acum 1 lună

O tableta display este intre 300/500/3000 lei noi, nu 5000/7000 lei, este racordata la satelit nu legi care sa le ia per mecanica sferelor cu bile, pentru a invata hotii cu stergere urme ca au fost radiate cinetic la matracarese si matracari intre 5/8 ani copiii, de hoti,, plata cu ora mafie,,per legi STIINTE APLICATE IN MENAJ IN PROCURATURA,Injectam nebunii cu acid sa urle toata noaptea la nebuni, i-au prins popii pe unii in parohia 2, acest sat in 89 erau PIONERI...mie-mi lucrezi ca BRITTANY SPEARS armonic nu sa FRAUDEZI CIBERNETIC, cu micimea mintii, armonica soldatilor, si fixa si armonica,caietul cartea schema adeende in cuvant si scolastica armonica=martirii lui DIOCLETIAN si LICINU.Sutasii Romei...de la Ram ne tragem!.....le facem , zob, mintile.CARDARE Spalatorii masini.
Raspunde

Gina

Acum 1 lună

Cred acestia din Endorul Muscelului, Intorsura Buzaului, de iau 10 intr-un personaj, de carte, film, desen, BRITTANY SPEARS, LEONARDO di CAPRIO,Celine Dion,si Cuza Voda , Stefan cel Mare, Candy SHOAIT Andrew.Cei mai multi...se detaseaza LAB Psihic in gandire dubla linistita sau tactica CONVERSATIEI.Fac chiar tratament geriatric[putini bani, rezistenti].Asa actineaza.Tortua broastele testoase ninja,Barba Albastra,si PIF s Hercul.
Raspunde

Anonim

Acum 1 lună

Asta ,, de canta cum plang viorile lui Porumbescu Ciprian,,inna trebuie coafata permanent vopsita la par de lucratorul specialist arta la festivaluri concerte agape supeuri,teatre in aer liber,...nu miroase cu comorbiditati are viata este inventator s-au investit bani, are caracter este gestionar de arta actori, a fost in concurenta acerba, cu-o palestiniana blonda ,neaceptata de piata artisti,nedusa la scoala atacata de raiteri straini, era mai isteata segmentari nave, dar nu s-au investit bani au cautat s-o marite tare sa scape de ea, au maritat-o, trebuie duse la radio jurnaliste ca solista IOANA RADU la casete sa scape de profileri la UNIREAELECTRECORD.Nu le mai recunoaste careva..Auswitz, ca s-au facut de ras la Viena.Ca lady gaga, un picior mai scurt unul mai lung mafie ca era patron agricol bisericesc la video ca rihanna.Banii.Sint femei au leat 45 ani,50 comunistii sa se fereasca de partidul socialist.
Raspunde

Magda

Acum 1 lună

Noaptea intre 12/2 canta o femeie rusoaica pe nume YUKA si alta vietnameza Amba Sheperd si trupa Givven, de ramai....,,zob,,.....cantece EVOLUTIONISTE gen autorul carte MIRCEA ELIADE...mai revenim in quolibetul artistilor.POLITICA muzicii sferelor, lumina culoare gust miros miscare,si,, cantece lautaresti CRAII de CURTE VECHE,,solista RALUCA DIACONU.Haine casa de amanet inchiriate, nunta in direct.Chiaburi.
Raspunde

Gina

Acum 1 lună

Cilindrul din sticla, TOI gradat crasma bautura ametitoare si hipnoza METAXA..NICOLAIE CEAUSESCU=Devesire fullfilment.
Raspunde

Gina

Acum 1 lună

I-am visat ,, pe ai batrani ai mei,, mi-au zis in, , pecetluirea gropii,, adu-mi icoana cu stampila clasata MAICA Domnului cu Pruncul si lasa urme chimice, m-am visat, iarna in cizme, erau urme dupa cizmele mele in zapada,, visavis de PENELE PNL, care vorbeste prost in ascuns si se sperie oamenii, vorbiti la PLIC TIMBRAT la STARETIA COZANCEA, IEZER, MUSATESTI Robaia,, ca parti interesate in PROCES,,...NECRESTINI nu PENTICOSTALI, ca nu ne-a botezat.Lasa dracu vase cu supa pe masa, paine, rufe la uscat, spala in cada si vana.,aeriseste,lasa o cratita, da mancare si apa cainelui,verifica usa,inchide usa la toillete room, baie.Lasa totul dezastru, du-te la DISCO.Nu purta GSM ca te traznesti de manie.Neintelegerea unui cuvant.
Raspunde

Gina

Acum 1 lună

Este primit dupa gena sange unul in PSD sint toti membrii familiei dupa DISCERNAMANT.Adeziune.Demisie electronica, cu recept.
Raspunde

Magda

Acum 1 lună

Tov.Gavriil Dejeu, situatia, la noi, in localitate, este de culoare, neagra, cred ca o sa-i lege , cu lanturi, de la Partidul comunist roman, atacau oameni, in Slava, este acum a doua oara, in parohia 2, avem, caz grav.Ma jur pe drapelul romanesc.Unii sa munceasca, si unii sa stea, ne mai miram, doamne fereste de unde atatia corupti, sa conduca tara la munca ilegal?!...situatia la noi in localitate, este neagra, permis.....
Raspunde

Colaborator anonim

Acum 1 lună

Va uitati la MEDICINA LEGALA,in EXPLORER INTERNET la CURIERUL de VALCEA ziar....sa nu mai muncim ilegal, se specifica in articol, numarul de consultatii legal, medicul familie, sa vatratati, studiind ANPCB,NICULAIE BALCESCU, carbonar.
Raspunde

Magda

Acum 1 lună

Banii, imi trebuiesc,nu vise,, S-a asternut zapada, peste ele,,!......
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Credinta, in ,,marfuri LA un POL,, pro saeculum,,MESSIRE ASR Leon STRAINUL -regele Mihai de Sigmaringen,, regina Elisabeta, Ferdinand regele, regina Maria, si regina Ana ,principele Radu Duda regenta Gabriela Duda,printesa custode coroana Margareta Duda. Acestia oameni de crezut marfuri gospodarire comunala si magistrala sateasca Gostat.Ziarul CREDINTA CRESTINA Ioan Papu Blaj si Santinela ortodoxa ziarul Luceafarul si Timpul,Carticica Practica.Acestea TITLURI DE STAT TEZAURIA si Fidelis vechi de JIDANI evreesti,PTTR abonamente /3 luni,15 lei.Judetene si de centru.Analfabeti.Eu cu restul glaucom par castaniu gena.Stalin Ilici balsoi.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Au furat in ultimii 20 de ani vechime stagiu plic ,, Caciu,,...sint 500 de Azil, cu banii lor din Fractie, daca se intampla Revolutie,le termina, sint cu infractiuni acestia la nebuni neinjectati cu acid lasati cu drepturi, vechimea stagiu 10 ani au furat-o din Primarie le-a dat banii lor din cont,,pentru INSTIGA,, sintem toti cu Carpatica, tot ca acum revolte populare.Tot timpul..legionari fara marturii chimice si acte depozit...au inceracat iralieri.....barbati care cu voia lor de mici s-au lipsit de marital local[tatii lor la femei].Nu au invatat colecta si mecanica metrologie cantare si electronica.Au incercat prin fapte de cod penal nebunii cu drepturi sa cumpere din banii de nebunii cica circa 2500 lei lunar noi, sa cumpere Acoperaminte Dezmembraminte...am visat ca-mi furau hainele de comert..nu stiu comert...imi merge bine pe PLAIURI tot timpul mi-am cercetat ,, ciorile,, au zis sa dezertez..sint infama coloana, a modernismului,,.Caput.Fura este oras tot precum Craiova.Sintem noi taranoi.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Astia de la Alde au iesit infim la comunisti netratati ginecoandrologic sportiv mari din Damburi si limane paraie de munte, in 3 ani, revizia le ia anual cat face pe un Nume, tot nu au scapat au dat functia swot de contabili, noi nu tinem cu primarul umblam in haine socialiste tinem, ci fisa de Dispensarizare la Gestiune nu o vindem ungurilor, semnezi pe ea ai reteta permanenta,definitiv indice refractie Robor, titular.Este schema acte antica nu ca la scrisoarea psihologica Alde sa-i faca comunistii de mama si tata pacienti fosti Gorj Simeria scapati,ei nu au scapat au iesit rau.S-a asternut zapada pe ele.Nu furi din inventar ai fisa de dispensarizare din Registratura Spital.Acum la comunisti in specimenul buletin care l=am vazut electronic cauta furatorii in dosarul medical din CIP , fosti reabilitati cu,, bale in bot,,[sic gloria transit mundi].Republicati la pensii prezumtive internationale sintem, handicapatii l-au umplut de sange pe crestet pe Voiculescu la teve in direct, si Dragnea batut in direct ca la Revolutia din 89 de handicapati.A fost Revolutia 2021, in Diaspora VIA AUCKLAND /SUCEAVA.De,, Coposu ca umbla in haine de mii lire sterline la 100 ani, din cretona de Campeanu ca miroase suspect contagios...slujbasii inchizitiei romanr craiovene, in rest curati prolifici, capete in Bobalna de ipsos.Luati la factura CEZ de 30 lei lunar in plus contract ANRE televiziune in direct, politica...poligonul CINCU.Au murit s-au batut in direct cu job de jurnalistii Arhontii vienezi, LEOPOLDINI.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Robotii acestia precum Gog cu Bocha si eugen negrici lingvistica romana Tudor Arghezii ori Maximillian Kolbe ori doctorul nostru monarhist BAZA MILITARA CALAFAT ori IREDENTISMUL, din GARA PERONULUI Spioni mercenari Auswitz erau cu batic patriarhal sint SPIONII COMERT de temut SOCIALISTI ca Tipul de la Formata Rock Iris ca,, actrita batrana boieroaica de Dragasani Buftea sint actori spioni in UDA CONTRAINFORMATII, te ingrozesti de Stiinta limbii austriece...porumbisti, porumbaci,,per Datorii financiare tortureaza Stapanirea tradatorii Lingvistica...psihologia CAZIERULUI penal STAS, cu NORME NTSM penalitati medii psihologia de SOLDATI LAB, cine-i,, curat,, duca-se dracu de nebun, ca si ghiuveta murdara si toillete room, deci io azi pe o rovinieta expirata dadui 60 lei, am CAZIER,ii vedeam in transa.Venii plicul.....hai chis!...nume pe lada de gunoi REBU.Restul...cutiile...ca asta era contravaloarea marfii cutii...am visat pe canicula fara strampii PITSBURGH, tiganul toporist CEAUSESCU cu toporul in capul meu in usa la miezul noptii MF Legala...aveam prezumtii hotii, politia...aci-s banii dvs!..patratosi chichinezi nemantuiti....asta-i marea intrebare launtrica!...musca patratosu din fripturicile copiilor la intersectie ii pandea clantos, cu ceafa zbarlita.Ca cainii ai batrani in usa magazinului Agricola de gaini, numai copiii clienti ii pandeau dulaii.....la pungute..de fripturici.Aci sint PSIHOLOGIA MEA??/...Psihologie LAB.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Cartile constiintei, oglinda lui Goga,,cazierul penal personal, Fisa de Gestionari, stiti ca sinteti cu VICCI, tineti barbatii, esarfa la gat....fileaza, filmeaza.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Au fost la Profesionala de Stat au injurat CADRELE de CONDUCERE UTC le-a monitorizat ...uite plata per oamenii ca ei, si nevinovati..in abataj urmarea cu boli neurologice...asa ca UTM P.COST/pe tara ANAT.Da- i dracu...fiecare cu ale lui....
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

In Ardeal ,, parti de cinste,, si mosteniri politice barbatii.Oltenii normal succesiune.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Io nu cred limbai destepti vienezi ci ofiteri politia portugheza,cica erau lasati de Stat cu LEVUROZA de nu exista antidot sa infecteze toti posibilii rivali, din serviciile bune, sint acuzati ca au luat ilegal servicii de vanzator pe PIATA scolarizati ilegal,au furat pensiile pe viitor ale mecanicilor din FONDUL ISCIR ca nu l-au aparat cica pe viitor le da o indemnizatie minima,cica mecanica fina cu industriala si usoara munca la fel in toata tara ei bani putini din FOND...posibil, homosexuali tvr1 tipiii[reporteri].Ii da popa in judecata la Funaru au atras Rezervistii in Dosarul Marta, cica germani evrei le platesc cica dupa ei germanii taxe lucrand pentru BISERICA in Samizdatul religios in INDUSTRIA OSPITALITATII sau viceversa...le-au luat sodomitenii locul per ,, OMICA RESTANTA,, asa se omoara in Strainatate,, o minca restanta, un inel in Proprietate,,...sint in pomi, la cuptor si altele adultere arse, LA TUB ,, de Alternativa o nunta in CODUL ARMATEI croitorie=moartea lor de Adultere,voit santaj cu sinucidere....se mandreau cu lemnele gazul din butelii, simasinutele TURBO.Erau romani nu daci puternici.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Atentau in filmul de Zefirelli,anual, mancati de canibalii de sutasi rosii, la Tronul de Corvini, aveau serasir cusut cu fir de aur la POTLOGI actualmente lucrau in prezent in BIROURILE MADULARI[BOALA LUI ISOP CEASORNICARI SI TURCI],la fabricatul ISTORIEI,Boieri militari cu LEGI ORGANIZATORICE PROPRIII, Ierarhie.Aveau PANGLICI NEGRE de,, , LUCRATORI SPECIALISTI Prusaci,, pe crestet....sint ,, redusi mintali,, ISTORIA olteana se repeta,, au adus un element RADON, chimic in recipiente in ILFOV este in TABELA CHIMICA, nou in ROMANIA.Pentru,otet de magnoliii tranchilizant lichid amniotic nastere, nu mai reactionau la lichid drog de lavanda, pomii violeti,,.Cica le dadea bani psihiatria cica ei erau considerati sanatosi ca le dadea bani ca la altii nu, ei erau cu certificatul de nebun, dadeau cu sange noaptea per hotare , deci otraveauu ispiteau FATALAI HOMOSEXUALI HIRSUTI, atacau femei,,.Asa am auzit!...ei vorbesc de lumea lor, noi Straini...cu organizatia BETEL, carnea macra de porc de sfantul Stefan 22 decembrie carne de porc de lucru, hai pana in 11 lei kilu...ma che pale MATEI.Verde al JUSTITIEI.Se auzii ca nimic.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Au luptat in MISCAREA REZISTENTA la BOR noi dupa gena ereditara in SCHITURILE POPI CULTE,munca aceeasi remuneratia mare pentru unii popii nu dau meserie ca boul, in jug,, nu te uita indarat nu esti vrednic de imparatia CERURILOR,, se bat cu,, ELEMENTELE,, la SERVICI,,in PROFIL CYLEX GERMANIA, la Adventisti.Cica TAPI ISPASITORI.La schiturile culte popi la Cristos.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Au luat zilele trecute popii GELATERIA se laudau pe TRINTAS TV ca au invatat intr-un an ARTA.Subtiri la pret mare au Antrepriza paine, acum cu glucide dupa aceeea seci.Eu am LOCUL meu. Mai mancati dvs TORTULETE COLIVE DE CIOCLII GERMANI de 70 lei de A, AB gena...de acum asternet0va la cale si tortulete de inghetata, PTIU Fiul au cica pe domnul SATANAILA ,lucrarea spurcata a mintii. GAY-III =PARTIDUL ECOLOGIST ROMAN[PER].Ei au votat legea cununiei homosexuali, acum 4,5 ani.Au o camasa maron.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Au ,, furat GARNITURILE de TREN,, de la CEHI, SVABI, aceia s-au organizat au pus la cale in Romania,acte de unguri, activitati economice, ca sint casatoriti normal, cica erau cate doi cehi, de fapt urmareau motorina DEPOU Feroviar inapoi, de la FURATORII COMUNA,,am inteles ca ii reasamblau la fel, prizonieri de razboi pentru garniturile de TREN FEROVIAR,,.Au si Scoli daca te-ai declarat din vechiul Regat, svab, sas esti scos din succesiunea CADASTRU ardeleana,mai este centru dava, buletin ilegal ardelean, si fapte SILVICULTURA ilegale. Hai pa, lei romanesti, fiecare pasare pe limba ei piere[fig].au scoli taoiste hipnoza analfabeti.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

La REPUBLICATII NEBUNI din CRAIOVITA noua au,, o mica parte din dreptul proprietate,, ca i-a urmarit per gena AB de mici FORUL NEMTESC i-a luat SOLDATI UTC.Scolile steno nu-s platite de romani ci nemti.La DEVALMASIE ca sa renunte in cazul IMPROPRIETARIIRI cu TITLU GRATUIT ca,, le scormoneste DOSARE,, da 2000 lei noi, ca,, sa renunte,,.Act parte voita cu ,, liber consimtamant,,.PLATESC APIA ca nule accepta statul roman functiile de evrei le taie, platesc enorm la APIA, i-a cercetat interzis MAFIA,,,bieti marlani amarati,,.Sint STENO la scoala romaneasca[sint lucratori specialisti PROCURATRA].Sint loturile lor ale PROCURATURII.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

SED LEX ,, sint dati in JUDECATA ca fura de la ARMATA, GUVERN, MANASTIRII, luam loturile inapoi PROCURATURA...eu am visat o chestie......ca aveam lepadaturi pe strada cu capul la FREUD, , perversitatea se pedepseste prin LEGE,,.Si de ce Domne, ca au inchis TEMPORAR POPII BISERICA cu COMUNISTII nu-si crrceteaza filantropic infractorii din parohia PROPRIETATE.Aducem FISCUL BISERICESC,, cu plata TROC ECONOMIC,,PALIERE FUNCIARE SEGMENTATE STRAINATE , la TABOR, CLUJ, VAD, FELEAC,.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

In DREPTUL MUNCII Proprietatea in Agricultura si Justitie -i o cale restul da-i in piua mea nu-s dreptii condusi de PROCURATURA, deaceea-i RAZBOI, ce este aceea sa decontezi facturi zidarie sa iei chitante per bunuri pe banii altora, da-o dracu de justitie, avem birou grefierat in Agricultura, si turism, ONT/OJT/Arbitraj.De la CARTEA DESPARTIRE musulmani.Au !nu te gandesti ca exista BIROU CU LEGI PROPRII FISC per ACTUL de BOTEZ EPISCOP, cu bani.M-au anuntat ai batrani, ca facturi de lemne greco-catolice sau advente ori pan-ortodoxe, romme Madulari[semne pe corp sucevene] tot aia.......nu a zis ceva....om cu coeficient mai mare ca restul parohiei, nu 100.La CENZURA HERMANSTADT.La Steretii 3, veacul acesta, de fanul LAZURI VASILE LUPU 1564 Pravila govoreana,stilistii ai vechi,, s-a deschis condica veche de scandal in crasma veche, per fanaturi, nutret animale,, CARABUSUL AURIU DOMNESC,,.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

A furat banii, nu a luat ceva din STARETIE nici alte,, beneficii umflatii, ca nu aveau DISPENSA, i-au fortat sa specifice, , SUMA de PROVENIENTA a BANILOR si ACTUL de IDENTITATE PROVIZORIU de 7 lei noi,,.[facturi gunoi, apa, electrice,decontare transport CAEN.Da.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Aveau sotiile ROBOT CROITORIE le injecta la Scoala frica...la fondul agricol.,,bantuit,, juma din indemnizatie,, la sanuri, inventii de 13 semper viva,, racla moaste note,,[zeii favorabili,,]ISCIR.ARTROPOD/SOLARIS/AJOFM/Scoala Populara de Arta.Duale Prin Posta/pttr/uzpr,Rodipet.WERNER. DESTEPTI inventatori sanuri jidanii drogheri BRASOV.Ana Aslan ,, MENTOR ANTREPRENOR[COPIL].PFA mic degrevat STAT, ca in prezent.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Cica la BERI-BERI, act CASATORIE simplu inconvenient in ,, legea locului,, de rupt , intentat cerere PRIMARIE dai taxa 500 lei distruge aduce divort nu prea mare implicatie PARTAj, in schimb Romania,nu pleci din tara, la Vladimir,, casatorie bisericeasca cu Act de Forma, sa-i lasam in pace, , TARILE LUMII VECHI INCHIZITIA...este inchizitie in Sat[CORNICI].Erau in padure haiduci se ospatau[fig].
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

La SUBDIVIZIUNE SEGMENTARI FRACTIE ,, cumparam functii cu Adeziune PSD, stam la UTM, BISERICESC , la P.Consta,,la comunistii cu cip buletin descarcare IRU INDEMNIZATIE, luam xerox certificat de nastere si buletin, laminam copiile prin plastifiere caractere mici mari birotica, cu spira metalica,, cartulii, cu plata inserare, la colturi,, timbre fiscale NOTARII Judeteni,,la tribunal VALCEA BANU si GOLOGANU notarii, corp strain contabili.La REPUBLICATI sa ne dea DREPTURILE de la FRONTUL SALVARII, rude supravietuitoare,, TIMP de RAZBOI,,.Actualmente la ordinea zilei grafic 70 ani.CRONOLOGIC.Ne luam functia IRU la PENSII de scolar administratie publica...da.LEGITIMATIE i se spune. Nu vorbiti prostii, in veacul acesta,pentru violatori ,, omica restanta baneasca INCHIZITIE[turcii matematica pura fisc de pe coclauri ereditate],,.cersetorii.Contract de medicamente ANAT ii spune.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Erau maici B.O.R i-a prin roboti musulmani biroul B.O.R ADVOCACY LEGACY, nu i-a injectat cica de croitoriabarbati, i-a trimis la cersit per fraude, furau stiinte apicate in menaj,, camarasi,, nobilimea austro-ungara,i-a injectat si-au cumparat functii de la Franz Joseph, cica se bagasera per scriitura legalizata notariala, ca Alecu Rusu jurist cu cartea ,, CANTAREA ROMANIEI,, la HELIS ,, in strainatate,,....aveau usi la case, procuratura.Bine ca s-a reinfintat vama,, ca porumbeii-s voiajori cu inele pttr picioare,,[fig].Sint istorice functiile cumparate.....sint doctori academia de stiinte culinare regale medicamente alimentare diabet, nu cainele a deschis cu laba usa, tac, s-a aprins un bec, mi-am reamintit ca toate mor si trec, bea cutache apa dupa chec,, neuropatia diabetica,,PROGRAMUL NATIONAL de DIABET la numar sau,, nebunii,,cica ii santaja de 10 fundatia INVENTII ARMATA VOICA...recenzori carti cu capul buda...din psihologia daltonism MIELU ZLATE.Cancer cu tratament cuve criogenice extraterestrii,, male dolor, crima premeditata[lupanarul cu batic bulgar barbati, pandariiagricoli foite de aur pe pereti,, asa mancara si porcii lor, aia de-i mint ca-s norvegieni,,yoga 666, secta GOA JUDO, PARLAMENT[turcii].Asa am auzit fig.ONOARE si CREDINTA.PARTID NATIONAL.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

SARAZINII EGIPTENI JUSTITIA in MEDICINA LUMEA VECHE, asa ajungi infractor, fiert in var TWIN PEAKS cu recolorare Retaibleau.Constelatia ORION.Sfinxul din Bucegi.Oreion boala, de la,, marinarii nave.,,.Aici-s banii dvs propulsii mecanice nave,,razboiul benzinei mercaptanii fizici,,.Sanatate nasteri.Transporturile, nu exista spirt motor ca spirtul in sanatate sint prizonieri este razboi.Ati uitat de,, capeteniile lumii,, marea Rosie,,.In Croatia,, castele de nisip,, din CALIACRA...canibali..la TRAPEZUNT, vama de nor,, limbi de foc serpesti pashtu peste apostoli asa au vrut drog 2500 ani. INCHIZITIA CRAIOVA.Prin ,, sparturi din gard comunistii,,.Strigoii.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

I-a dat cu bata in, ganditul ascuns,, jurnalist agicol, cu inele JUPITER,nu stiu........astalalt vinovatul jurnalist cardare autocrat pe tara,, in noaptea meteoritilor PERSEIDE , [zeii favorabilii, era in lumina noptii selenare ,,al rau PERSEU,,.ardeau lumanari la canaturile usii...erau destule, ca nu au muncit la examen,, per POTCAPURI, se incaierau nu era paine la copii, era rasoala.Erau imputiti de puturosi.Rufosi.De unde SYRIZA?,....saracie.PERSEU.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Din meseria faptica de hingheri....la drogherie si magazin alimentar stochage ardelean fara firma tabla si fara firma casa honvezi si fara Aviz de functionare pastile sifilis hustler/hostess stomac barbati=pederasti pe viitor in suma greco-catolica drogate pe viitor Amlas zic,carnea de caine per,, iuta,, viermi concavitate malabsorbtie corp,hainele de colectie tigani,, boli venerice piata vieneza,,....avem faina folosita popi cu edulcorant tabloul functii corp de la lagar BOTOSANI neuropshici...ardere stomac...restul furate, subtiate,la chimice vase sint de masini cuzineti, ca incearca motorul, restul UTC cu un leu un strop spuma/2 luni,de tuberculoza levuroza[tranji popular boala lui Isop hidropica,branca,, baga farfuriile penticostalii straini in jgheab, nu au medicamente, sint nebuni, psihomotori.Untura grasimi animale.Desertul NAMIB.Boala de pilor uterin, prin suflare.Cerc forestier fara clorofila de intemperii....materii scaune cu sange, virus viu, injectat metalic comotbiditati aparat ascuns de tulpina de cactus inserat nedetectat.....pe langa honvezi[CERC INCHIS virusi patogeni fermecatori marital].Alta Marie alta palarie 15 august.....de la,, cosmetica pielii ilegala MF Craiova, laser per incrosniati curatire...cabanosi si cabanoase[laziers].DERATIZARE halogeni.GRUPA Ah.sange, oscilant.rh.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

WERNER---Nu vorghii, ,, capaneata,, plateste cu REPREZENTANTUL, tu TITULAR, hai lasa,, biletul NOTAR....ca s-au intamplat destule.....
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Problema robotii austro-ungari musulmani cu CARTE de DESPARTIRE[JOBURI DIFUZOR RADIO],cameristii scolari, CANCELARIA BLAJ,sotii lor au stiut legea in secta musulmana, ba imi dai pixuri iti dau plasa, geanta, punga de maternitate bani de rucsac ca dupa treaba asata s-au judecat....era considerata prostituata in localitate el curvar, nu au stiut...pe viitor,....copiii au stiut...ii pandea secta locala sa moara un genitor...sa-i bata cu pietre sa-i excluda din COMUNITATE....sa fiim oameni cinstiti...nu napolitane...pixuri[aia doi LEGITIMI ROMSILVA, restul,, la moarte,,].INFRACTIUNI SILVICULTURA.Sa le fie rusine Parintilor lor...sint Activisti de Partid.Ati inteles cazul la zi infaptuit JUDECATA SANHEDRIN.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

La SINEDRIU, ca nu se stie care a patit...in Crasma MAT de,, bautura PERMANENTA evrei.,,Asa ca ocoliti zona.Bauturi tarmoace zodiacale.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Penticostalii STRAINI ACTE de BOTEZ din UE, nu au acte medicale nici nu trateaza bolnavii, din casa sin religia,, mormona,, sint zoofili considerati in tara.Ne duceam in TG MURES la scoli si la ,, GOSTAT la HONVEZI la pttr.La COLUMNA...tur retur....sint ospicieri trebuie stiinte MALI KOA Vodaf....interceptari telefonice per fur LAZURI.....ILEGAL Curtea Domneasca PARTIDUL FEMEILOR...brancardari butelii.....plateau taxa prostitutie daca erau bolnavi cu altele....a treia cizma....stat hortyst...am vazut..nu-s soldati creoli.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Eu am inteles alta la JUDECATA...avea bentita de REABILITATI BOGASIERI ARMATA nu purta haine CAEN ca-s mafiote, a anuntat dusmanii ca-i vames cazinou, dorea Atestatul, nu l-a dat...are sa-i dea Autorizatia mediu 3000 lei, pamant per firma contabil, ca-s Achizitori anat, fiica neadoptata ca-s negrii seriosi matematica 10-15 %pensie pe luna ca-s avocati...atat.A fost ilegala casatoria a prins-o cu NIF -ul cersetori printre miliardarii din MUNTENIA.Restul digresiuni,SECURITATE..sint PLAN, A, B, de complicitate la JILAVA...frica....isi bat joc fosti patroni si actuali comunisti de saracii nebuni comunisti...cara furnire ilegal...avem legi card SANATATE...restul...sint plan Craiova...ii suspectam in STALP neuropshici zgandariti de ei, matematica-fizica Real.PLINTE ELECTRICE...se opreste apa curentul analfabetii functional.OMOR CALIFICAT urmat de FURT...i-a atras au cerc de prieteni masiv sanatosi.Miroase a ars, suspectam la incendiu JUDECATORIA POPILOR.Are porti nise in garduri, la semnatura pa trecerea, la notar la APAVIL, verificam improvizatii ilegale planse mecanice impuscaturi mortar.La SANEPID cu ,, stampila carmelitana gaini,, hartie chimica.Bea apa dulce a furtului.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Au umblat la resort contor canalizare improvizatii markrolon ilegale inclusiv in fosa septica,, boli contagioase,,....fape istorice.La ziarul de STAT DEPOU,alta s-a bransat electronic in alt nod, per datorii Cooperatie mafiota.Fura de la banca agricola marchizanii geambasi din concernul oltean.Ii arde de vii popii in subteran bolnita.Fura leii noi si vechi marcati, din Sistemul comercial de fisc au luat bataie de la honvezi per lazuri date la popi fura setari informatice OCEAN, sa si le recumpere.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Nu mai are,, culegatori de date informatice,, aia din UE precum TREPTOW scump, imoral stiinte Arheologie, i-a aruncat pe geamul spitalului, i-a scuipat in direct 5000 de studenti in Siberia morti in razboi taliban la MOSCOW[feciorii,, asta in poza cu gura si nasul plin de sange de preoti la ,, rugat-va pentru fratele Teoctist,,.vremelnic si vesnic, omul care minte se desparte de Dumnezeu adus cu forta in centru dava, cade in iadul vremelnic si vesnic, la arh Mihail crucea de fier Stapanirea.S-au legat de MAGISTRATURA.Au furat bani sionezii de la PSIHIATRIE de pe rolul fiunciar primarii LOCALE si ei neparticipanti BIHOR SUD...padoc cai, vaci, porci, oi, hibrizii cercetarii agricole.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Romania nu primeste EMIGRANTI !.....VOTAT.14.08.2021.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Nu avem voie sa umblam la TABLOUL CHIMIC SEGMENT MEDICAL AVC de soldati, omoara....scriem scrisoare la CULTELE LOCALE, DE SECTR RAIONALE, REGIUNE Comitat UNGROVLAHIA.Avea cervix basarabean, stomac francez sange oscilant,expectoratie suspecta culoare.....gherlanea colecta de Stat publica de bani cu psihoreactia neuropshic cu grupa B3 vizionari Auscwitz.Plangeai de foame.Uite donarea de organe ilegala.SARAZINII EGIPTENI...mercaptani benzina.In aparatul nasteri ENOH si ILIE cu MARINA.Gemeni.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

La ,, daramatul navei bisericesti, ca nu-s slujbasii sfintii,, femeile nu au voie in NAVA BISERICEASCa , nu am vazut ce-au stricat am auzit ca erau JUCARII DARURI ZRI, sub Altar, fara ele erai un,, ceaun un magar asin, o volbura furau hotii, nu sporeau,, jjucari ca niste cantari, termograf ceas, cantar, cortul lui MOLOH,mana lui ROBOAM,si sfantul EPITAF.ITI TAIA MAINI PICIORE in foc si rutie plus fulger...in solo....CRONOS TIMPUL si zeitatea pamant GEEA GEBELEIZIZ...aveau rafie dacica pe cap restul bumbac.Animale rege, comert TROC ECONOMIC.Este suspect ca a furat ceasul au muncit prostii ilegal, era superstitios, era ceasul ISTORIA ROMANILOR...sfesnicele furate ale sfantului Anton...copiii Asezamant.Mai erau niste cucte mari istorice, mancare,Aparate judecatorie nefolosite...primisera emigranti sirieni, acum dau dracu 300 lei bine ca nu s-au cacat pe ele, o floare frumoasa a Fecozaliei siriene,au adus altele mici cu NECURATUL,TOMBUL GORGAN ISTORIC NOGAY,tatar,la SEMINAR POPI ORTODOX valcean un an slujbe cantat noaptea acatistul sfantului Nicolaie,la miezul noptii, la lumina lumanarii singuri in biserica,....le recupereaza de orbire sfanta PARASCHIVA acatist...restul...calomnii.Biserica MARCUTA..doar anumite gene barbati.Aveau ochi si nu vedeau, restul, boscartilor, mancarea...sint oameni nu dumnezei, deci capiste de oameni sfinti, unul Ares.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Baga televizor...fulgera..isi ia filie popa de la TEOCTIST ANL, IERODIACONI si IPODIACONI.Asta cerea mafia si exarhul drepturile TEOCTISTE Bihor...mita el semneaza JURAMANTUL...de vite rufoase VLADIMIRESTI, linistea mortii.A facut....
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

De GHINEA PATURICA ot BUCOV[Rucodelie].Printre treptele cele mai de jos ale pamantului.Avraam Iancu-BISERICA cu LUNA.De 3 %,trei la suta...APACA subteran, informatizat matrite diftina, vechi si noi, si corcite.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Isi faceau SELFIE pe URNE,la autorizatia de mediu[gradinile de vara],chiaburi neajutati de Stat exchange LAZLO TOKES Conducere manual Ajutator Blaj.STATISTICA ZIARE poloneze.STIINTE EXACTE HOLLYWOOD,nu bolywood[fresce de imagine].Liderii de la Unguri...aveau o mita de vandut per un million.KOLCEAGOV.Vitralii.Lucratori specialisti bisericesti.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Insulina in brat politie bulgara,RUSE nedrept.Sovietica.JUDECATA TIGANEASCA.HAINE ZEESTI de NUNTA FOLCLORICE.SALPETRIERE.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Republicati cu Straini, ROMANIA INTERBELICA 3-4 seful TVR 1 laureat HERDER POSTBELIC stientist,RAZVAN TEODORESCU.Era vinovat ca nu a difuzat unde-s ospicierii 1-2.WAR.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

GAMETHRONES JOCURI VIDEO MIT California.Robotica.Ma gandeam ce cuantum aduce aceasta relicva vacutelor de pascut!!.....
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Normal ca ni s-a tras de la comerul baniilor per valori, in fiscul bisericesc in care sintem angrenati teuton minor chiar apa vikingilor,, furtuna de vara,, imi venea sa le sfasii pielea ca aveau aparate fisc furate unelte, SOARTA SOARTA, pe asta s-a intemeiat FIDEJUSIUNEA NEAMURILOR lor.....danga banga cu talanga femei care vorbesc de zor ilegal in televizor, fara cip decodor computer, la TVR1,asa profetea MIOC.666 pentagrama.Ziaristi mici de PROVINCIE de scandal.Istoria Romanilor.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

I-a prins in UTC ANAT civitas /sanitas, erau sanatosi tun, cauterizarea eh asta, copiii cercei cu gunoi epilepsie, inel de artrita bratarica de cataleptic hipnotic...au zis la EXARH canonici, deh sistemul valutar......colportia necinstiti..la MAREA ROSIE afara ,, in lume,, canonici, fulgera poate porumbeii egipteni[pacate de plans in minciuna nedreapta,,a fost violent icterul infarctic de uter, nici un mercur plasma latifundiari.Doctori-s de vina acestia au ras, la mine nu, AVC.INTERZIS.Definitiv.Capeteniile pamantului[saint genevieve diurna].Presupunea vaduva necanonica cu potcap mafiot....satana....canonica.Batic in trei colturi CULTE.SINT PROSTI!....Diacone si diaconite.Din document medical extrase.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Bani, nu-s, trebuiesc chemati fermecatorii necuratului sa verse ambele gene, gelulele[ACTE VOITE fara DO] DUMNEZEU VIU,violente duse la paroxism de nebunie gelule contra formei grave de diabet ascunse de teste greco-catolice,piatra vanata gena blonda....pa...rad dusmanii...interzis NUNTA .=FACERE de COPIII.NEUROPATIE DIABETICA scoatem gelulele plata 1 hectar funciar aparat ca ENOH, ILIE, MARINA asa am inteles MARIN PREDA.Si pomul si vita si catelul, si omul rau si mielul.TIMPUL DUMNEZEU.Nu are bucuria PROPRIETATII fara genitori.Barbatii.OMUL ROSU, SPANUL, HARAPUL, OMUL NEGRU 1 Noaptea.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Rechini antreprenoriali romani Atlantic.3000 TRANSPORTURI.MIOCLONICE.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Zmei si Muma Padurii, froluri divizate americane FLOYD ,, care au turburat linistea mortilor la morminte,,.10 TROITE APA.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Padurea Mantuleasa le zice cu pungi in stomac de flori mirobolane agricole panaceu Programul Nebuni de Sanatate Diabet National post nidare boli contagioase[ CALOIAN],Stapanire Corvini,la cei cu grupa B3[legi BIBLIA ortodoxa, semnaturi toti].CANIBALI.Chiaburi neajutati de Stat.Hristosii mincinosi.Zefirelli, sutasii rosii.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Felafel, in comert ,, rahat de felah gunoi,, PLANGERILE lui IEREMIA Cartile intelepciunii divine,,....in meseria lui GHELASIE PRISLOP icoana personala LAVRA NEAMTULUI SUCEAVA.Si kama-fu din ,, stele,, picuri de roua[figurat].SUPERMARKETURI.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Scaunul fecal-genetic.Ucrainienii.Tigari de opiu, cataleptici.LEGAL.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

MENSA LUNII.Vata hidrofila.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Din lingura de platin corvina de TEZVITEANUL din import de pe maldara de fecale animale de chiparos gunoi, vie de ies lastari in apa seaca cu arini,de unelte de razboi, interzise te omori de sare diabetic prin reactie chimica cu ciuma bale bube contagioase fibroame gura cu fenomen hipnoza si stomac malabsorbtie,nu lingura de paltin curata tezviteana ea este un cantar in mancare de soliditati de proprietati chimice in raport cu kilul OM.Ambele genuri..iti sar ochii din cap.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Patriarhul PODOABA tiganesc,filologie muzicala, deschideam cu telecomanda usa hoteliera[sesam deschide-te senzori usa].robotica romaneasca.Toate acestea-s fum si foc si umbra cenusa in gloria si maretia lumii care a pierit in pissum sativa,in teiul din piata comerciala...ca vrei ssa plangi [mielu zlate 222 pagini psihologia romana]daltonism doctori.Vii Asclepios Dafne si Ifigea doctori santul PANTELEON, iconografie slavona.CEAS ELECTRIC nu blida in lampita...blida coada geam.GMT +1 ora MADRID,cadran boltit limbuta cu ceasul triliniar, ceas destept...silans....liniste.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Voi nu stiti de INVIERE , da cu VESMANTUL de ANTIMIS , otraveste la ISPITITORUL, ca era in PROGRAMUL SLUJBA, nu pazea Altarul.Nu mintii, nu fura, ochi pentru ochi dinte pentru dinte, maici greco-catolice.Sfantul TOMA NECREDINCIOSUL austriac...intrasera ospicierii ciuntisera ca pe CORNICI, ca nu paza lavra popa.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Sa nu judecam cu lege straina au omorat-o nevinovata de la MAGISTRATURA labagistii violati din Asezamantul popesc, care stau gratis pe banii tarii si ai contribuabililor,sa schimbe LEGEA in Tara zacea bolnava de foame in pat nu murea de eutanasie legionara de lipsa banilor[barbat ofier clinicianul franci francezi contract semnat, clinica legist spital judetean, comunistii nu],care au patit impinsi sau nevinovati de legi decrete urate impotriva lor per faptul acesta urat...asa am auzit....aceasta-i dreapta judecata a lui Dumnezeu era nevinovata de la MAGISTATURA,noi sintem ROMANI nu-i adevarata LEGEA STRAINILOR sintem AUTONOMI VECINIC/DEFINITIV.Trebuie sa platim la FONDUL AGRICOL 10/20 lei anual la Alfa BANK sau CEC, asta vina ei, robot.Restul.....planck,teory.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Apropo visavis de,, boltarii agricoli jupiterieni, ,, mie exorcistul mi-a zis sa dau obol,mi-am conspectat,, economia de subzistenta religiosa in dreptul muncii agricultura,, la SFANTUL MINA DOBZEU, verset acatist, , un vas de argint lui AMIRA,,carpe diem deci, traieste clipa...planck teory.SH ii zice.Fapte de optimism in Siberia gen uniuni sovietice umane.In prezent.Secera si Ciocanul....nu credeti ca mirul acesta de alabastru trebuie vandut ca-i scump....si l-a luat ,, SAPATORISMUL, DOSAR JUDICIAR pe VANZATORUL,,.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Alte legi si profeti sinastrii firdare profectii la patriarhul tiganesc PODOABA.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Ei asa de felul lor nu miroase pielea a fapte de viata lor de ceva de uz gospodaresc tot reactie chimica ilegala in schimb a parfum de ciurla de proxenet ilegal metalic,,calea combusta de suicid sange hemoragie mercaptanii metalici,,de rusinea si oprobiul lumiii legiuiti ilegal...le ia locul rusoaicele clone...ati auzit doi copiii prinsi cu halvita in cuptor cu spatula de zmeu, tub pentru infractiunea adulter MAGISTRATURA arsa, au furat averea cu mercenarii, nu plati...de unde bani...marcati,, ?....cum pisa cum plangea[fig]viata vie....scapau de rusi, mi se pare legal...cica FLOYDE,rase perfecte sovietice harem LISOVSKA recidiviste , s-o tina in frau,mania bataii INSTAGRAM, poate alta viata,, IMBUNATATITI,,[iadul].
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Cum nu manca ciorba tocanita rantas din legume si supa...focurile iadului mafiote...ca n-avea de ,, burgunzi,,. Ceapa abagic tocata mare, ulei incins calire borcan de zarzavat de 500 gr, cu unul de zacusca legume de 250 gr,calite bine intoarse cu spatula lemn, in combustie aburi tigaia de teflon cu capac, 5 minute intoarse cu vegeta,la gaz, metan 8 Galati, moderat major focul, racita in scaunul de langa aerisitor.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Supa de legume Ceaun arama cu ceapa morcovi, ardei,mari, rosii fierti cu apa luam spuma, ii extragem punem trei maini de fidea de ou,cu sare piper delikat, piper boabe cimbru,fierbem bine tocam legumele fierte le pasam fierbem bine, cu ulei dupa extragerea legumelor la fiert definitiv, o ceasca. Luam ceaunul punem apa la clocotit cu sare punem malai in ploaie putin invartim cu spatula, varsam in blidul de plastic de maioneza sau farfuria patrata restaurant.KUKORICADARA malaiul.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Nu intelegeti ca va mandriti cu penele voastre in smerenia noastra amazoniana agricola, ca totul este rational si zici, Daca tu esti doctor vindeca-te pe tine, insuti, tu nu inetelegi in mandria ta martur, ca ce este nefiresc imaterial, tu in ingustimea mintii tale, nici nu intelegei, ca odata vei plati scump pentru aceasta fire Epsi?....ce vreau sa zic?in dreptul muncii!....sint olteana asta inteleg, la mine, caldarea cu apa este saracie,nu intelegi,ca cine este Ales, este chemat, si aceasta-i ierarhia liumesca a unei firi eterne divine ca sa intelegi cand pasesti in POARTA NOUA...adulter...semnul legii?....ciorba.Forme noi de gandire pe crestet bisericesti, tu nu intelegi, ca-n acest lacas esti exmatriculat definitiv....esti un taraie brau, si o putoare de la tara...terminalul?...BAD KARMA POLICE ura dusmanilor otrava per manuale scolare, carti de joc SOLITAIRE...du-ti dracu, de maimuta...jucam TAROT.Aceasta-i firea omului buna sau rea nu injura....se cunoaste omul dupa fapte.Odata un bine ...raiul, cerurilor mostenite.FAapta ?luptam lupta seculara sa inteleg arca lui NOE.Ce am facut?am inchis banii CULTURII, nu am nevoie de habotnici in limasul insular...si ei....recidivisti...revin FONDUL AGRICOL, plata sau PROFESIONISTI.Recunoscut CEDO.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Noi trebuie sa credem in radioul BOLNITEI DEALU si MONUMENTUL EROILOR ca nu va da nimeni ,, oale de mata,, de vanzatoare descalificate CECCAR si sepcute de greco-catolici,, LA PIOVRA CORRADO CATANI,, de furt chitante sperjur DOSARE APIA cu adulter marital[croitorie].Restul...rusii...care erau la ordinea zilei clone care le-au luat locul[erau isteti].MAIDAN ARGES ii zice de CEAUSESCU.Ii facuse masinarie cu becuri in ochi per INVENTAR FACEBOOK,,laseta,sifon adventist,si veste de molton putine ca-s nenumarate ,, materiale evolutioniste ROATA CARULUI evreesti,,.TALMUD Biblia.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Jocuri de carti, POPA de TOBA, SEPTICA ,PURCEAUA, PACALICI,jocuri de ETALATE ,de REMY,,,datul in carti,, rame, bombite, solitaire,constructii, masina internet, IRU FOX PRO,celularul CORESI,de piese BUTOAIE, Domino,dinozaurul,TABINET,melci LIMNEA in maraton dupa ploaie,VIITORUL CATOLIC,GHICIREA CULORII de joc,filtru UV, caligrafie,covoras rama de ate,din carton cusaturi si coala colorata,graficul MTV,desen computer,copiatul si coloratul cu creioane cu indigoul.DELTA rigla,Coresi,paralelogram,televizorul cu video incorporat argintiu cu selector cu trei butoane bloc,si magnetofonul.Sa-ti crezi propriilor minti in SH, curent electric modular BIHOR noi 360 ,, mancate de aparate straine in tripla scumpe, si ,, corcituri,,.Ai bogati cu pielea fetei luata.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Sint RECENZOR FIX de GOGOL, nu,....,, buda omeneasca cu hardstockul mintal,,FERMECE UTC, necredinta,,,....bu...da....ka...li..ZEN.Glina,, calea combusta,,.din creierul gainii fig.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Stiti ce inteleg domne, in proiecte GAL HATEG ?inteleg concesiuni valtorta economica a tarii, de,, legionari romani,,si anume canalul MEHADIA ca la Atos...asta-i ei bolnavii de pula si mitra comunisti de tuberculoza meningita, si stomac nu-s tratati deloc de aceste afectiuni ei pederasti genurile, chiar rau, le da LUXEMBURG din banii lor...ce cauta anatema in BISERICA?...au trecut 30 ani de probe chimice partid, au semnat PCUS valea...din DELIORMAN.Fara protocol, frenologia TVR 1 trecuta alb negru HEMOR...ei cred...ce cred?zic eu....calea sangelui infestat in organe de cancer epizotic raticizi...sintem in ...VALE.Alta... cazan depresiune.REPUBLICATII cu STRAINII nu au ce cauta in FORESTIER, silvicultori.VOTAT .
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Tabor REVISTA CLUJ, VAD, FELEAC eventistii gramaticali,, va imbraca in,, haina de nunta, Tibles, luati bratari din argint aur meserii mari din fier piele textile dar la KTV televiziune nu cruci doar fundatii case masini carute cuiere, nu metanii mana sa va fure hotii fiscal, ca stie meseria urmarea si cu crucea luati medalion,luati ,, cu criterii politice in sfoara mredalion bisericesc filacteria la gat, cu nailon de margele, nu canepiste,inele,nu, doar,, boabe mari de piatra scumpa,, EMINESCU FERMECATOR,, luati OMOFORUL ICONITA negru, rosu, luati SFINTII.Luati esarfe bisericesti batice patriarhale,sorturi sf Pavel,si gentute taranesti Artizanat UAT.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Eu sint gena inrudita cu A3 rezectie de 65 ani PROCURATURA, ma omoram daca,, cumparam diamantul din tarina,,am ajuns pe drumul greu medicamente fenobarbital MIROPA infime nenumate vesnic de 1 leu definitiv, toate pentru ca am caracterul meu constiinta, nu m-am dus sa cumpar DARUL,, ANA de la ROHIA,, ca ma jupuia PODOABA in VLADIMIR, imi luai functia, nu cunosc saracia,, luai celularul o fotografiai pe net ma duc la plastifiere birotica in bloc, o trag rama la computer din GSM , daca furi iei viata lor, o distrug, nu muncesc nu au bani, sint lipiti de ea cumpara alta, ar putea fii fulgerati, ca nu-i ea....darul cumparat iconita=banii=piua VLADIMIR Sanatate vesnic toti.Signatura. Drumul greu, rau.Am scapat.Ma inchin pe celular azi la REVOLUTIE venii pe apa fresca imaginii cu POPA,14.08.2021 ea este 3 lei nu 600 euro/100 lire sterline, deacolo debandada romano-catolica=calugarite greco-catolice.Imi fu necaz imi venira si lacrimile de nervi bani nu-s o luai, pa,va salut!cum piere iau alta...voi sa va invat sa va rugati in nor de adevar nu oamenilor.Nu incearca!...restul CAEN inventar ceccar de asta violente si ele libatie vesnica cu semne.si sange chiar.Am vazut unul cu nara dreapta rosie,in direct.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Vino pe la MINE , legitimatie bisericeasca popiii mai subtiate gelaterie.Aceia erau manechinii bisericesti ai scolii ARTA SACRA PATRIARHIE, erau genul masculin, artistii HUSI.Au alte versete unul fiecare la acatist daruri al lui ISUS HRISTOS.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Sa nu va duceti la CHETE, FONDURI DE INTRAJUTORARE SARACI /2500 lei noi, sa,, veniti cu trenul[morti, voia tatalui---iar dusmanii pe Rol...vecii]....sa nu luati haine din dava de rafie folosita reciclata cu scurgeri verzi sifilis....matematica ei de GENVA n-o cunosc....va luati personal...la noapte INVIEREA MAICII DOMNULUI acum 18.28 PROHODUL.14.08.2021 va uitati pe TRINITAS TV, ascultati in liniste in DIRECT.S-au schimbat legile BISERICII.Au batut CLOPOTELE MICI.Femeile si FECIOARELE.Nu vreau.M.PODOABA.IEREU.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Venise DIAVOLUL-OM la BISERICA FANTANA 10 TROITE fara APA.....si-au luat talpasita de CORAGEA, ROSU, CORNICI, toti, aia care au patimit secole.....vine la batranete!.....
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Las Asigurarea stampila cu CIP radar, au?nu esti din RUMEINIA ?iei rummalaya, eu cred in kilometrii la cateva luni distanta de ,, misiva secreta document,, caeste ASIGURAREA AUTO?vina lor.....scrisoare!a furat-o plateste anul acesta si copil prost...restul strada BATISTEI LAMAIOSII[fig]eu cred ca cu noul COD RUTIER UE stiim ca sintem VECHI avem procatori detractori dusmani,,punam lamaia de prosti,, in vizorul masinii parbriz fata.in coltul SOFERULUI.I heard this in the suburbia!....BISTROUL, este sub sosea acum de adulti nu copiii....HORA UNIRII CRACIUN de INVIERE.Canta Adrian Copilul Minune etate 40 ani...cred.....frumos...lalele galbene,gazel,ii zice literaturii. GAAAAZEEEEL.GAZEL.Gazel.Distih, Amfibrah, Rondel, filologia muzicala,Buchet.altul..Din ILFOV.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Alta...in aceasta noapte sintem prosti cu muci ne tinem de biserica cazier a lui ION CORVIN HOTII MILITIE...s-au inteles au furat scrisoarea ASIGURARE ITEP s-au inteles ca au spart in accident PLANETARE puse in discutie la NOBEL, deci inventii in cercetare, furau ,, atlasii,, o casa,,, ii ciochileam, supectam pe rucareanul nostru vale VLAD.L-am visat noaptea de VINERI IZVORUL TAMADUIRII, a venit STARETIA COZANCEA in vis...fulgurant.Sintem religia maicii Domnului.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Cica erau de la MAGISTRATURA textilistii grefieri, cica nu munceau ca sint din nastere cica ar fii inventat in PROFESIONALA PLANETARE, cica le plateau BINARII la COR, la PATRON, eu cred in OFITERUL ILIE CEAUSESCU ILICI ROMANOV in ROMANIA, nu jurnalistul PROFESIONALA care a ,, mintit inele medievale, verzi rufoase,,WTC.Are SCHELA.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Dadeau bani comunistii cu hemisuccinat gunoi colorectal C.O.R si se baga in REZERVE peste bolnavi...plexiglas.....Active cu-o semnatura hotii...asa ca sa ne inchinam SFINTEI ANA patroana care a aparat Tinuturile de HOTI.Sau Maria Magdalena ori Ecaterina sfanta aceeasi.Si sfanta Ioana.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Semn ,am rus, este dreptate, interzis AVC comorbiditate, teorii controversate , medicale, eu necunoscuta, nu cunosc, teoria medicii,mirosul este necunoscut...jales de biserica miropa, acum,am zis la intrebare ca-s legionara, nu mi-a dat uniforma, dixit discernamant vointa prprie, nu alti cacati de oameni,aveau o impresie urata despre mine din caligrafie grafologie de infractori redusi mintal,au fost la bistrou minori, acum sint terminati gen legalizare chat de catre Stat.,,Asta, nu stie sa scrie!,,dar nu asta, de unde tupeu voit dictatorial? clar grav de condamnat?....fisele planck de neurologie la numar[ma scuipa Statul],nu m-a chemat a chemat emigranti le-a pus DOSARE pe MASA,[sint martura ca i-a luat Aiud complici majori americani 14 ani, ca faceau tranzactii de terenuri, labagiste, in dictatul persecutorilor...nu m-a repartizat computerizat Statul nici la LICEU, nici PROFESIONALA, ma forta sa ma duc la Scoala Medie sa platesc CAS, in loc de ,, nunta,,....l-am platit...foamea....acum este vremea staff hotelier!....nu atunci....era clasa de LEGIONARI ei voit cu acte COMUNISTI,,[EVRIKA!partea BOULUI,,...].....au invatat la fas, in canalizarea cu capac suprapresor gunoi, din trepte piramida.Bea din pisoarul public,......ii cam zgandarea gardul sinclinant tapa, bobalna...iti tremura osul....i-a urmarit,, ai rai,,!.....dadeau cu ciobul geamuri la gat,s-au speriat de bale de metronom fix aparat...la garoafa fixa....altele......cica au auzit ceva noaptea la ATP [7 DIN 10].Lumea sate gen exchange, cica cadastru!.....ultima!.....s-au luat la bataie vinovatii din noiembrie, in absenta.Scriau COMPUTATIONAL.GERMANII insa PLANCK UTC Bisericesc.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

V-a dat cumva,, matusica voastra, bluza alba de casmir,,?...2 metrii cu Stalpii folclorici.....!..lavra BISTRITA olteana!....ma pis pe ele clauza de neconcurentialitate kassa...venise HRISTOS in CHIP de INGER!....si ,, ala cu fitile!!!!...va amintiti,, vatajelul,,?...una la mana...voi nu aveti Constiinta voastra?.....nu a muncit per biletul popi platit...nu i-a fortat lumea, pe, toti!...nu va jeliti!..a doua oara, la Dispensa aveti cumva frati cu bluze albe?ce va spune constiinta?v-a lasat lumea in pace, la purtarea bluzei albe?....GHEONOAIA CEYLON PECETLUIRE MORMANT.Am vazut!....nu-si aminteau oamenii de azi pe maine de foame!....fara medicamente.Obligatoriu bluza alba, de la nasi barbati.De BOTEZ.Nu!...nu aveti IERTAREA!..eu am , voi ,nu!...revizuiti-va atitudinea, mai sint si barbati...nu stiim.....!.....
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Statea,, bagabontul pe Lenin,, presimt ,, sluga a Satanei miros de carne fripta, foc,, card de identitate politie cu cazier, de Romani, ma pis pe ei, m-a aruncat cu geamul!...eu zic sa-i intocmim CARNET de NEBUN, lui D, mi-a rupt dintii pe nedrept per frauda cibernetica per acuza ca nu ma cauta politia ca nu aveam Act de identitate romanesc , nu-mi explica targhisul, aveam, CARTE de ALEGATOR.Sint contabil cinstit cu forma legala,.BODNARENKO, stiam de el,, nu ma intereseaza.Am auzit, nu-mi pasa.Toti oamenii, cunosc.Cica nu aveam un pol de siliciu de servici din start, de militie.De cate ori ne dadea persoane neurotice de atatea ori ne batea ca avem legitimatie straini fara marturi si dosar.Hai sa fiim cinstiti!....judecam sfat terorist logic noaptea!....umblam cu SATANISTII, hai va pup va las distractie placuta, nu am vazut!...judecata satanistilor,...a venit GUVERNUL si a zis ca nu ma primeste STATUL!...alta [3], din doua una,mutarea BACULUI fara anunt, la obligatorii romana, matematica, trei,hai sa ma pis fara acte de nunta cu sida la mana, puta a ,, rece,,....va las, vizionare placuta...ma asteapta...da tu, ce-ai zis, intreba restul?....monolog interior?....politia nu mi-a dat drepturile cetatenesti.Esti tarfa platesti!...judecata pe care o cred straini, STATUL VINDE la PROSTITUTIE FEMEI DECLASATE MORAVURI GRELE, care lezeaza demnitatea oamenilor.Experimente umane.Ca -s caini....la percut, toata informatia!...asteptam ziua platii1....
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Da Domne votez in punctul de PENSIE cu EMIL BOC da votez sa le duca la EXPORT, tipele pentru acuze nefondate scrise la BODNARENKO, acuza lor,, cica vorbim cu COMUNISTII!.....era dupa nunta, o atrageau copiii mici de gen masculin ea fara drept nunta, era in haine pastrate cu grija...40 ani.Era cat copilul.EXPERIMENTE ca pe caini.Cerc inchis ,, casti de fornicatie,,.HEMOR.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Obiectul!....mi-a cerut locul DSP, in liceu,cu chitante, in COMUNICAT OFICIAL POLITIE, ea fara drepturi privata de LIBERTATE,cu semnatura cu violenta si Dol, in liceu de legionari ea comunista.Oia la pula copii in rochite de 9 ani ca-i saraca la 50 ani.JUDECATA STRAINA sa vina cu TABLETA DISPLAY.S-a judecat in contencios administrativ cu mine, fara sa dovedeasca cu ceva la 30 ani.CAPUT.Urmarea.Nunta.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Sa mai mancati din Agnita!....de la Nicu Ceausescu!....
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Am tacut din gura, erau in PRACTICA LICEU la SCRISORI MEDICALE PENSII, lasam loc violatorilor, am inteles , ca le-a bagat lemnul de la piciorul de mobila genital feminin.Cu camera ascunsa, condamna oamenii la inchisoare pe viata violate.Semnez sa lasam violatorii liber definitiv sa fie JUDECATA LIBERULUI ARBITRU....sa facem pace!...
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Sa umblati intre orele 10-12 ziua si atat, restul,, Permis SPECIAL,,,certificatul COVID-19.Ausevitz.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Deci ce ziceti Domnu ,de CARNETUL de ELEV ,PORTAL INFORMATIZAT SEEI, ?,le poarta cumparate sa le scape barbatii marital prostituatele, vina lor chiaburii!....revenim la virale internet toate astea la export in RFG ,SUEDIA?....le bat barbatii cu mosmoane rosii de te caci pe ele, in grup, MERIVAS.Or hii stiind maths!...trei mari si late!...
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

N-ai CARNET de ELEV SLUJBASI ambele genuri----du-te dracu afara pe POARTA BISERICII!semnat!....REVISAL.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Ba, am auzit inprelevarea sange pierrre ducan, de pictatul pe panzza cu sange neuropatici diabetici,cica era unu la SJV Valcea pe nume cucu goraniste la Poarta soferi[judecator neuropatic].Ii atragea!....jocuri si concursuri.Nimic.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Cerea , pret de sange si Malaxa,,luasera droguri pure Tiganie la preturi derizorii, radeau de ele, inerte papusi, pline de viermi.Astea sus numite la nuclearelectrica...fiecare cu ispasirea si libertatea lui.
Raspunde

Lili P.

Acum 1 lună

Semnat, votat sa bage activitatea scolara pe internet profesionale mecanice si licee tehnologie, cu restul ca-n ORADEA la OMS Suedia.....da, imi dau consimtamantul!....altminterea exodul de creiere bine pregatite peste ocean.Da.
Raspunde

Lili P.

Acum 3 săptămâni

Cipuri, scoala, munca, servici, comuniste, da am auzit!..
Raspunde

Lili P.

Acum 3 săptămâni

In Marghita a dat Localele,bani din Fractii din Gal, la Bruxelles,din banii lor, nu-s ai lor ci ai Bugetului, nu contesta ceva lucrativ.Ai Tarii...banii.Ai sistemului.Banii de Land.
Raspunde

Lili P.

Acum 3 săptămâni

Eu, in portdocument tin Visul Bogomililor,scris caligrafic ca ziarist telegrafist citesc Visul Bisericii.Parte interesata in Proces.
Raspunde

Lili P.

Acum 3 săptămâni

Au avut Functii de Vanzator stat fara acte maritale, nu lucrau ca nu le ducea capul, erau functii mari, erau, inactive, a incercat Forul sa le ia Organele, cu Datul cu Camata fara filmare Gestiunea Hoteliera si bisericeasca,inclusiv cei cu plase pe cap manastiresti, tratamente experimentale de diabet,de ne bat doctorii Civitas Profesionale, unde furau in Sector i-a bagat la munci, ,la sparturi,, ilegal, erau Profesionala de 2 ani financiara dupa,, glisare,,.popii[dorea atestatul lor le dadea in schimb,, Autorizatie de Libera functionare platita 700 lei an Fisc,,nu era din DONBAS.S-au reabilitat valcenii mielosi,.Vroiau Comert in grecia la Athos.Sint ale soldatilor. Atestate 6-10/9-12/postliceala Ferenda, scriitura legalizata notariala si O.S.I.M Neurologie.900 lei noi/lunar Retetar Chimic.O.S.I.M.
Raspunde

Lili P.

Acum 3 săptămâni

Ele sint de vina ca s-au dus la Contabila IRU Gestiune cu probe si cantariri de unde chimice suspecta de tuberculoza si fara acte Casatorie, aveam contabil barbat s-au dus la fata asta cu probleme psihice , cred ca din mintea ei...de proasta REVISAL...ca nu avea de unde...ei sint de vina ca au ales contabila, sint majori, i-a intrebat de trei ori!.....acum patimesc!...sa nu munceasca!..sa le dea!....de aici,, SPARTURILE,,.in Gestiune!...
Raspunde

Lili P.

Acum 2 săptămâni

Deci OLTENIA nu este vizata in canalul MEHADIA are 10 mii sate wi-fi si de Balotaj, ma gandesc in facturile fara MONOM CEZ cu REGULARIZARE si TVA diferentiat in suma lunara cuantum aproximat premptoriu de 150%[scrie in recipisa contract bills factory],ca le-a venit suma in facturi gaze pe curent electric de 10 mii lei noi, lunar folosit in context de 500 lei stat ajutor COVID exaustiv ilegal fara spor consumul electricitate si gaz fara economii.Ne asteptam in 1300 lei salariu minim, la liberalizarea preturilor la legume si fructe de Import,....un copil a fost citat la TRIBUNAL....este scump HEMOSUCCINTUL, la noi la servicii medicale gratuite CJ a cumparat cladirea veche de curand. Ce ganduri am de viitor?buletin definitiv nu provizoriu de judet , mutatia, CENTRU, si acte medicale de Bulgaria.Duale, ID popi, si Pangar croitor Arsenie Boca monahul PRISLOP TEODOT.Se ocupa cu CROITORIA, JURNALISTII, GOSTATUL, SCOALA,sigure 100%.Drona este voia sa!...restul faraoneli din meseria lui GHELASIE PRISLOP trec pe meseria fratelui Teoctist, si iconica a lui Ioan Prislop...aveam unele de la Crucea alb-galbena, socialisti uzepere,si particulare...lista continua...mafia 30 lei chitanta Clopotar.
Raspunde

Lili P.

Acum 2 săptămâni

Mai sint Meseriile Stiliste Monofizite,, RUCODELII,, ..[lavre romanesti Cutlumus Muscel]. Daca nu, fondul agricol, fiscul asteapta , toti inventatorii, avem Patericul lui Zosima -sfintii de la Niculitel Atasie, Filip, Zotic,criptat, doar barbatii, nu ambele genuri. Scolarii......
Raspunde

Lili P.

Acum 2 săptămâni

Mi-a zis la UPIT de 4 pag, arta decadenta modernista romaneasca,,, cartea Portretul lui Doarian Gray,, cursurile de stilistica ale lui Ferdinand de Saussure,, Gramatica romana,, si Evangheliile lui King,, in engleza.La folclor de Prototipul Cardare,la Informatica de Formare Continua.Am dat ceva leisori, dar am obtinut ceva. La BOR este ,, Scoala din Fantanele si Scoala de Lotusi din Timis,, sintem Imparati antici chinezi.Mi-am luat din Rodipet si pangar, ba chimie alimentara...erau destule...materiale hipnoza, analfabeti...a iesit mancarea de-a gata!....
Raspunde

Lili P.

Acum 2 săptămâni

Trebuiesc intretinute relatiile cu Femeile robot cu Ah sangvin neinjectate, Cameriste scolare si de Liceu, la Economie,femei mecanici,joburi germani radio LOCAL ATON si DIFUZOR,nu au facut scoala superioara de injectii Civitas din punct de vedere al Croitoriei Stiinte aplicate in Menaj in Procuratura...tragea de laseta sa vada daca este Intanata cu artificii meserie nu copie furata Steno, de Comercializat nu ca era dusman, sa-l rupa sfintii Frati de sange Vasile si Macrina[oamenii rai].nu spuneau ca meseria...covorase din laseta macrameu.Femei invatatori Tehnologi Comuniste cica 75 ani Indemnizatia Forte definitiva,la materia matricola Gospodarire, Agricultura, ATP.Rechizitia armatei acele femei de la Mossul.Geanta si pixurile.Secta.Camarasi austro-ungari ori marchizanii geambasi.Arta Gelateri.
Raspunde

Lili P.

Acum 2 săptămâni

Este Calcul de chimie alimentara Consum de Baza pe Cerc de Persoane cerc Asirom, s-au ieftinit cele scumpe s-au scumpit celelate, nu raspund de luxuri care nu-s Prioritati,s-a facut calcul la ISO 9001 Geneva CRFTA,s-au ieftinit cele scumpe s-au scumpit cele ieftine aceeasi cuantum lunar semestrial.S-a scumpit FILATURA sint sefi BOR STAFUL HOTELIER...care nu se trateaza GERIATRIC.Birourile Patriarhiei femei.....trurci care stiu matematica fiscala armata inventar la PERFECTIE Fundatia DAN VOICULESCU-adulterini.Sint nelegiuitii popi arhiepiscopali DEALU SPIRII episcopie.Procurori bisericesti...restul viseaza 8 clase generale in urma DECRETULUI CULTE 512 REGIM de STAT 2021 /2080[legea?10 clase comerciale de VANZATORI].restul HABERNAM[LATINISH-DIASPORA].si-au luat bulbeaua [9].
Raspunde

Lili P.

Acum 2 săptămâni

Imi dau Semnatura sa se mute SJV in sat[acte, bani, transport, mobilitate, prioritati, istoric, clinic]...a mai fost si revine lagar de TBC in acest veac in locatia dunareana peste PLAI.Stam doua persoane la usa odata in viata 5/10 minute cumparatul stampilei RMFB =50 lei.
Raspunde

Lili P.

Acum 2 săptămâni

In cinstea celor INDEPENDENTI si PSD redoresc alianta Analiza SWOTT si Funciare regularizare 3000/7000/8000 arta, transporturi, funciar, Alianta PSD-ALDE doresc cu-o semnatura Premier, citez numele domn BOLOJAN, sau revenim la domnul Dacian Ciolos....domn Catu, este ca Dragnea iconograma in haine de detinut, o sa ajunga ca Dragnea in trecut, a fost gonit ministrul justitiei domn Stelian Ion, acum din partea ministrului Sanatatii punctajul marit pensie septembrie-octombe esuat...gonirea domnului Catu.Doctorii redoresc redirectionarea cas pandemic in contul lor 50!de la subiecti....REFORMA SANATATII.Werner I.Klauss, a marait telefonic suparat ca nu-l intereseaza mai este problema pensiilor speciale in contextul inflatiei de 25% de PNDL 3 Anghel Saligny,primarii locali...deci Catu =Dragnea ...au iesit grevistii in PIATA VICTORIEI.Judecatorii DGASPC Grefieri romani MAGISTRATURA ....dam banii romanesti aflam informatiile dga cu alianta istorica PSD-ALDE de revizori contabili---DEBARASAMENT Financiar SINDICAT MUNCITORESC...revin!dau bani, vreau informatii unguresti justitie la fix.

Raspunde

Lili P.

Acum 2 săptămâni

Il urmarea pe Catu ORGANIZATIA SECRETA a REGINEI, BANCA FRANCEZA cu, , NEBUNII,, cu recuperatorul polimorfist...i-a dat la stiri, recuperatorul de banci belgian URI GELLER...ajungea Catu precum Cornici cu Coragea la Tanacu el a dat 15 ani vechime plic timbrat cu indemnizatie PTTR din burta,nu mai avea banca de unde....din BUGETUL Armatei de Stat Turism,incerca acum un 14/40%...nu justifica sumele pandemiei EXPERTIZA....il cauta URI GELLER al zilelor noastre.RAZBOI TOTALITARIST.Turismul ONT, prin organizatii judetene OJT.Acolo-s banii dvs!....

Raspunde

Lili P.

Acum 2 săptămâni

S-au injectat ilegal cu 8 clase cu boli periculoase ca sa obtina functia VANZATOR PIATA,, cum arata NICOLAIE MOROMETE cu destiul plin de viermi, invatator primar minor,,s-au lacomit in sanguin sovietic simple infectii si gene tratate la institutul BRAD pe,, baii, celor ce-au oprit din munca lucratorilor,,.Au programat animale de-au lezat artera cap, dintr-o masina tragea cu seringa cu floreta in cainii periculosi cu lanteta iarna pe friguri dupa 94 fasia GAZA.Infecta acesti recidivisti...caci s-au lacomit le era scarba ca de resturile de pe mese.Ba lemne, ba fura lux mancare mall, ba colete, de porc ce-am vazut[un porc fasii carne macra intregi]mirosea suspect cu Ajh testimonial axilar[cancer reactiv].Cu sapunul farmaceutic comunistii neutanasiati OMS in arc de cerc germeni saprofiti.OMUCIDERE urmata de FURT CALIFICAT.Nu au voie.....sarbatori UE.

Raspunde

Radu

Acum 2 săptămâni

Toata ziuabunaziua bioenergie m-au intrebat cuva daca raspund de Decizie de unde cunosc li se arata ceva ca-i strang de grumaji, da domne la REFORMA SANITARA alea 8 ore din 22-6 dimineata adica 5 ani, aveam in DECIZIE STAGIU POTENTIAL, mi le-a luat 5 ani am observat ca plata la judecatorie in schimbarea grad invaliditate,in lipsa banilor si este LEGAL aici in tara.Aveam 40 acum am 35 vechimea din DECIZIE...cumparate cas ufo neurologie la TREZORERIE FINANTE Valcea.I se parea lui tata ca recidiveaza boala de ficat gene incrucisate de la mama, alti bani alta distractie daca inchide contul la medicamente, in rest acelasi decret cu Robor pe tara, asta este mi le-a mai taiat odata, luam functia IRU de scoala de administratie publica...inchide contul de card...da!.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus