Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Brandul politic al PNȚCD nu este de vânzare

Stupefiant: un rătăcit politic care, printr-un joc nefast al întâmplării deține președinția  Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, a decis să pună capitalul de imagine istorică al prestigiosului partid la picioarele lui Liviu Dragnea și a clicii sale de politruci, proveniți din reziduurile miasmatice ale defunctului partid comunist. Maniu, Mihalache, Coposu,  nu vă întoarceți în morminte. Gestul este insolent, al unui ins care, cum se vede, nu are nimic de-a face cu principiile pe care le-ați așezat la baza gândirii  voastre politice, și nu va fi în măsură să adumbrească, să stigmatizeze imaginea și brandul partidului pe care l-ați lăsat moștenire  politicii românești.

Am înțeles că omul nostru îndrăznește să compare principiul dreptății sociale cu populismul deșănțat al PSD, ca elemente de apropiere doctrinară. Nimic mai fals, nimic mai greșit. Dreptatea socială trebuie nu numai proclamată ci în primul rând asigurată.  Aceasta presupune mobilizare economică, valorificarea eficientă a resurselor, pentru obținerea unui capital de venit bugetar autohton, susceptibil a fi răsplătit, cu dreptate, celor ce l-au creat prin muncă, cum și celor nevoiași : copii, vârstnici, bolnavi, etc. Efort creator deci și nu circ, alimentat din împrumuturi pe seama generațiilor viitoare. Venituri create, meritate, justificate, iar nu primite cadou pentru sprijin politic.

Ce are de-a face PSD cu democrația autentică când, la putere fiind, întoarce în fapt victoria obținută prin vot, împotriva întregii societăți, pe care o conduce dictatorial, samavolnic, fără nicio consultare cu societatea civilă, distrugând echilibrul democratic prin confiscarea justiției și deconstrucția statului de drept? Unde găsești la PSD spiritul de responsabilitate și sacrificiu pentru promovarea și salvgardarea valorilor democratice de care au dat dovadă promotorii remarcabili ai Partidului Național Român până în 1926 și apoi ai Partidului Național Țărănesc? Unde este patriotismul fierbinte, dragostea de neam și țară pentru care  și-au sacrificat libertatea și viața?

Dar ce are de-a face PSD cu principiul cardinal al PNȚCD privind moralitatea în politică? Ce moralitate ne înfățișează Dragnea și ai lui înafară de hoție, înșelătorie,  minciună, ură, ticăloșie? Ce este cu acest dezmăț al puterii pe seama întregii societăți, cu deosebire pe seama vârfului ei de lance, intelectualitatea? Unde s-a mai văzut - exceptând perioada de tristă amintire a anilor 1947 și următorii - ca parlament, guvern, CCR, Avocatul (așa zis al) Poporului, instrumente de substanță ale elaborării și implementării legii într-o societate democratică, să fie închinate exclusiv intereselor unui partid politic? Și ce are moral o cârdășie electorală cu un asemenea partid?

Partidul Național Țărănesc a fost supus, după 1989, unui proces de hărțuire, denigrare,  umilire, de tip securistic, ca singurul care se opunea cu îndârjire procesului de continuare a comunizării țării, iar societatea românească, injectată cu morbul imoralității    -minciună, calomnie, ură cât încape – n-a mai apreciat cum s-ar fi cuvenit înaltele principii  politice profesate de acesta. Cine mai dă omenie în zilele noastre moralității, patriotismului, adevărului și dreptății? Lovit și disprețuit dinafară, partidul trebuie păzit cu sfințenie dinlăuntru, purtat în suflet de adevărații țărăniști, iar nu subminat și compromis tocmai de acei care acum se erijează în purtătorii lui de drapel.

Azi, printr-un amplu proces de răsturnare a valorilor, Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat a decăzut în fața opiniei publice până aproape de dispariție, între altele și datorită conducătorilor care l-au confiscat. Dar el rămâne și va rămâne simbolul luptei și sacrificiului politic pentru libertatea și neatârnarea României. Țara este frământată, societatea românească este bulversată, nimeni nu mai știe în cine și ce să creadă. Domnește deruta, dezbinarea și dezorientarea. Nu mai avem oameni far călăuzitor. Nimeni nu știe unde vrem să ajungem. Dincolo de interese, de bani și plăceri, totul se pierde în neant. Este un proces de prefaceri debusolat, scăpat de sub orice control. Valorii i-a luat locul non valoarea.

Nu știu dacă Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat va putea supraviețui în acest peisaj politic. Dar dacă cineva, animat de bune intenții, va urmări să implementeze în România o politică sănătoasă, să ridice țara din haos, s-o proiecteze pe  orbitele adevăratelor valori, acela sau aceia vor trebui, indiferent de modul de organizare sau de culoare politică, să apeleze la principiile fundamentale de patriotism, moralitate, democrație reală, dreptate și solidaritate socială, pe care acest partid și valoroșii lui antemergători le-au așezat la temelia unei Românii Mari.

Istoria ne obligă să păstrăm nealterată imaginea luminoasă a acestui partid și a celor ce l-au creat, au luptat, și s-au sacrificat pentru el, iar nu să-l umilim, alăturându-l unei adunături politice de tipul celei care acum a basculat la mâna unui infractor.

 

 

 

Comentarii

82 comentarii

Pupinpesedismul

Acum 2 ani

Brand politic... pai cand te aLATURI unei bande de interlopi ca PSD-ul... orice ai mai zice, nu prea conteaza, ca provoci scarba.
Raspunde

Heinz

Acum 2 ani

Dar cand te aLATURI unei bande de excroci, hoti, mafioti si mincinosi cum sunt cei de la PNL (ex-PDL), cum este? Vezi Blaga, Videanu, Turcan, etc. Sau sunt bune doar jigodiile tale?
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

pnt cd a pierit pe limba ei sau ati cistigat alegeri dle avocat?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 8 luni

Sant o mare valoare istorica, o mandrie a tarii, care nu se lasa zdruncinata , de intemperia societatii in curs de transformare, este opera unui monument poporandist de geniu, care a reusit sa castige faima si respect pentru a se impune intr-un cult de frica si respect cu incredere in valorile cetatenesti, sa ne reamintesca ca tara nu piere, nu santem vulgul societatii, artistii unui tacut samizdat religios, socialismul, unei mizerii indescriptibile a Sistemului, noi plusam in valoarea unui trecut conational, in care ghilotina a judecat corect pedeapsa vinovatilor, santem noi PSD brandul unei politici ai unor copii sublimi si irezistibili, ai unei natiuni perfecte.Vivat PSD!...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 7 luni

Tara, aceasta, in plina valtoare interbelica, este ceea ce cautam, in fragmentarium politic, este situatia unui tempus fugit ireaparabil, care consta in dezlânarea si dezradacinarea atator caractere, care lasa in urma lor de meteor miasma mortii, tin sa sustin ca taranistii, sant oamenii, unui viitor totalitariat, in situatia in care angrenajul, este forta celulipeta a unei directii sanitar silvice Vladimire, ceea ce consta in faptul, ca santem pionii principali in caracterul nostru teatral, in care pivotam, in scopul luminist al geniului creator in luminarea maselor populare, o figura centrala al unui imens efluviu de iluminat carturar umanist, taranistii sant filozofia vietii trecute dar eterne, in care lupta continua este cea de-a treia stare sociala,impartita intre bogati si saraci, taranistii unei noi drepte luptam, spre a ne cladii viitorul, in conjuratia unei legi echidistante, in care sa fiim, plurivalenti, oamenii, zilei de maine, sa privim, in trecut cu mandrie, nu furia unui fost mare si mic regim comunist, da!sa sustinem!..santem agregatul demnitar al unei situatii stralucite, in care mintea sa se elibereze de balastul unui desen matematic necunoscut, sa fie framantarea unor idei centrale, lumea taranista in care sa se invarta vectorii concentrati pe agricultura si jurnalismul agricol, lasati, strainatatile, aceste-a ocara, un stog de paie murdare si asta domnilor taranisti o sa se resimta in vânzarea ideologica care pe mine n-o sa ma coste ceva ca nu accept, sant Stapana, stapana raman!..

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 7 luni

Frica de iredentismul maghiar, s-a lasat numita, in dictionar,, ca fuga de luminarea maselor populare, in detrimentul greco-catolic al unui decret funest pus la cale de hotii, care lovesc taranimea, profesorasii, tacuti , rasa superioara, urmariti in lipsa pplatii nejustificate a sistemului agricol, de indrumator de Plan dde stat, indrituit, care a lasat ca amintire,, Fantana turcului,, epoca unui orizont, al secetei, antebelice si postbelice, care, in lipsa,, Cuibului,, vizionar de materii, a facut ca gena femina, sa fie injosita,in lipsa unui loc de munca,care sa-i prevaleeze cunoasterea spatiala a geografiei mediului inconjurator, in cautarea unui eu personal, sintactic, asta este domnilor, ne confruntam, cu iredentismul, il doresc irenia unei intregi Romanii, taranesti, dar plina de gloria victoriei socialiste a muncii, in care speram, ca ni se vor echivala darurile dupa asfintitul vietii, , carpe diem,, este o sintagma, buna, aceasta-i realitatea, nu vindem tara la straini, monarhul este ,, unsul,, Domnului, in etapa paraverbala subliminala, in filozofia unui clasicism modern, iluminism francez, si clasic german, urmarim, un filozof precum Ioan,N.Rosca...cu Filosofia moderna, cartile sale rare sint intre 5/20 lei, comenzi, online...scoala de arta ramane Valcea si Cluj, v-am spus in ruso-britanica....nu cred in alcoolul de stat unguresc in grafica si restauratia artei..angajati in microcipuri de Viena de Militie sovietica...un morman de muschi drenat in Medicina sportiva..taranii se confrunta cu,, vechea chestiune taraneasca care se desprinde in trei...s-ar parea ca Timpul, nu mai are rabdare cu oamenii,,!....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Magda R.

Acum 7 luni

Bate, laba, cu mine, ursan, batran!...a zis Rechizitia utecista.A dat cu orez pe participanti, se vorbea, literatura, erau jenati, in miscarile lor,s-au imparti, flori, hartii, cocarde,a zis1..vedeti, voi, rândul, din spate de gospodarire comunala. Semnatura Socialista.De glasvanduri.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Magda R.

Acum 7 luni

De stileti contraforti ace de mobila de lux de lemn rar de paulonia, Occidentali, erau Republicati din jud.Olt lasati cu drepturi cu insulina de militie al lor era pamantul grofilor aveau functie CAEN, clasata pe viata se prezentau in RECEPTIA-INVENTAR marfuri, au lovit in handicapati, in BREASLA ,alimentara IARDANGIE-COVRIGARA.Sovietica -N.Ceausescu.Le-a pus semn la toti.Erau din materialul INVENTAR.Atestat 1 an profesionala.Duala trimisa prin POSTA.N-au ceva platit in SATUL de Partid coeficient agricol...semnam cu PNTCD nu Partidul Agricol Dan Nica, ci Catu Florian.SERBI.Amlas.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Magda R.

Acum 7 luni

Aveau un act ilegal de la FISC de Lucru de Libera Practica pe-o Suma de norma in lei...deci paciurea, degrevati de taxe de Fisc, si un Atestat de Asistent de Gestiune patriarhia ortodoxa cu SERIE Unica din alegere calculator volant in muntele Malinilor la Meteora romaneasca.Deci GRISINE.USCATELE, PALEURI.Actul de nastere la INDIGO platit Primarie amprenta digitala tahica grafica tehnica, ca-n ştampila destinul....inelul de vanzator, calculatorul ANAF Solar si geanta cu chitanta de gestionar FISC, Monetarul act tipizat suport hartie,stampila de la FINANTE cu Taxa,si masina de scris CHESTERFIELD cu transmisie fax electrica, un pick up, litera Deutsch.Hartia de INDIGO, grosiera in fisa dosarul cu sina din carton, plicul mare maro de documente,cantarul cu greutati LEGALE STAS de la doctorul local SANEPID Romsilva Sfatul Popular.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Magda R.

Acum 7 luni

Am observat mesajul, in numarul celor cu Ao, gena de sange de la Raif Bank, contra cost epizotii provocate in tunul TVR Tribunal, nu s-ar putea, avem un mafiot bisericesc eclesiarh, roata istorica de proscrisi in Dunarea Neagra este veche trecuta pe Panoul Mecatronic in Robot este filmul Colombo detectiv, Mancuso de la FBI, din Guvernul romanesc PIB-ul pe 5 ani, satulete cu primarii din Canada Ontario.Este de judecat chimia.Si cei cu Ah care au avut medicina gratis , luati de centurioni, turci milenaristi, in Ceylon, avem legea ruseasca cimitire...care n-au platit la FISC n-au platit la Partid n-au contribuit ca Muncitoei la bunastarea Romaniei in partidul de la Ruse Dunarea Neagra.Mancau viermi, nu erau cercetati de Alternativa la Starea Civila erau contagiosi sepulcral, mosteneau copiii, balosi din caini putreziti si altii...revin!un mafiot de eclesiarh, in tronul Noului Severin, trei judete.Restul mancarii la Bord noaptea din malluri padure gratis din Bugetul muncitorilor cu deformari organe genetice.Evenimente si metode represive Ausevitz IMM-uri miljocii si mari.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 7 luni

Legionarii lui Nicador.Invatatorul Mihalache, profesorul Ion Zelea Codreanu, finantistul Ion Popescu.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 7 luni

Trebuia la Stare Civila la Casatorii analiza RMFB recoltare sange al SJV, sapunelul romanesc de 1,80 lei Aro, dus la experimente chimice de bazin de toillete room, va arata sustin Socialistii cu degetul plin de viermi in Comert PSR minor, Nicolaie Moromete, functie si dupa moarte.Din fabrica de conserve pesti GOURMA pestilor si Morva fara apa Ziua Boului seculara a animalelor deci drept la apa, la urmasi leziuni presifilitice ficat , medicina n-a evoluat i-au disparut hartii late franceze de valori, i-au tratat cu stupefiante ca nu a evoluat medicina i se zice Tavb.Se vede la batranete, inaintea mortii...insir...ca sa se duca Oamenii Muncii la Partid, sa le dea loc de munca sa-i pazeasca Contabilul Statului...nu italienii Vatican cu drepturi politice per vechime cumparata din Birouri angajari...eu zic de terminarea Capacitatii de Munca din Decizia administrativa si Cardul medical de Decontari cu medicamente, tichete valorice masa, transport,si balneare.Ne ducem la Brigada bisericeasca ori PFA Gratis Finante...gratis înregistrarea.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 7 luni

Sant de cumparat in Fiscul Breaza cu TVR1 si grefierul bisericesc Atestate centenar 1,2 de profesionale Stat ANPCB/ANAT Valcea cu REPARTITIE fixa NORMA, in cuantum codul muncii 4/8/15 ore,din Codul Armatei, de Asistent gestiune-3000 euro, Ghid turistic si lucrator hotelier -7000 euro, Achizitor alim.publica de acte si experimente cuptor fornaline 10 mii euro.Deci per Criterii politice furnituri partid UTM utecistul rosu, si marfuri bisericesti incluse in foaia matricola cu posibilitate NEUROLOGIE med.Rilutec, 400 euro spit.militar, cronici.De fondul ISCIR posibil ramari, comert ciorapi lenjerii, lumanari carpete...s-au anuntat cumparatori de 25 ani vechime din Bobalna Cluj....este legal legea contestata notarial NICOLAIE Ceasca secretar general partid UTM , Socialistii Muncii viata economica, cumparati pe 100 lei cu introducere 300 lei cont CEC Amro Bank.Si scosi conform graficului, Urie Geller indoit lingur recuperator banci belgian,sant conturi in istoria bancii, creante urmasi...ziarul abonament trei luni PTTR calculator fara mandat gestionar doarrecipisa TELEGRAFUL ROMAN.Vreo 50/60 lei.Titluri de Stat jidani ofiteri straini.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 7 luni

In privinta,, SAPATORISMULUI,, sa-i bata Dumnezeu,pe aceea care nu muncesc si fura din domeniul privat care are legatura plati, taxe, altele, achizitii, cu Statul Roman.

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 7 luni

Deci, eu nu inteleg in recesiunea holocaust din 96 încoace, in prezent in descentralizarea in Ministerul Muncii breasla Muncitorilor, Partidul Muncii cum a scapat Norma de Contract si-a insusit ilegal meseria si acceseaza beneficii sanitare in strainatate in Diaspora, revin, numai Dizidentii, ei s-au sustras taxelor de Stat, cine sant dansii, poate Min.Cultelor Min Muncii sarac dar suficient,deci de la cine?in ultimii 4 ani 900 lei de la indemnizati, si sa ia 2200 minim in lei sa acceseze Trezoreria sa ia cat mine?cine sant domne acesti viitori burghezi ai Romaniei viitorii Patroni, care susatin 100.000 euro?au serviciu garantat prin atestatul profesional cu contract de 10 ani? il practica!...

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 6 luni

Va spun , sustin, popa de botez a emis act per manopera cercei cu cornaline, dupa recesiunea holocaust am luat de la comunisti, cercei cornaline din alte metale si bachelite cu lac de lamecule, prinse pe soba incalzite.De aici a pornit politia cu cautarea furturilor cu bataia si denuntul, si anticalofilia.Sustin!in Eminescu, se purtau cercei comunisti de 3 lei la Sistem, boabe mari de piatra scumpa.......barbatii, u poarta cercei, se emit cercei de casatorie, o femeie nu umbla fara cercei, decat daca iradiaza sau este huniata din biroul de securitate de munca, brigada popilor.Aur si argint rommanes si bulgaresti...12 lei 8 karate, 1 leu bulgaresc..comertul este de la Dumnezeu.Relatii publice box office.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 6 luni

Daca te-a, mintit constiinta de la Craiova decocturi purgative latifundiari cere cu martori sa fii martor la extrasele JURISTULUI de TURISM. SA FIIM MARTORI de BUNA CREDINTA, credinta popilor in TAINE.Manualul ASTRONOMIE cls 11a manuale epoca de aur Google.Bine ca n-am zis ceva!...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 6 luni

Sa cititi cartea VISUL BISERICII, nu a BOGOMILIILOR, trei kile de faina obligatoriu in case, de nemancat dospite...noaptea de sarbatori 24 novembrie cerul deschis luminat...au murit mai multi noaptea se duceau cu luntrea in rai, aveau desagile pline de paine, au fost in rai si-n viata SANMEDRU, SF Adrian si sf.Gheorghe cu sf.Petru acelasi.TRADITII POPULARE.Ma jur pe TURTA.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 6 luni

Domne, este ca inainte sa fiim cu YACUZZA, cu Sindicalistul HOSSU,se bat capn cap, legile, daca eu fortata de Vladimir, la tehnologic, histopatologice, si institut de 3 ani, pe examene, si munca cuantum buget fila CEC deschisa, iau in vechime cu ala cu 4 clase care lucra in spalatoria termei, cu functie in Bucatarie,....deh!...i-a scos morti cu targa Raed..zilele acestea când cehul isi cere scuze sant alegerile lui Trump, si Paty la monarchisti, a murit...cine ma forteaza pe mine sa fac postliceala sau profesionala in Germania.Un caz, n-a luat locul 3, cerea bani mentiune sa cumpere la licitatie loc, n-a muncit, nu l-a platit, doar 1,2,3=YACUZZA Christies and Sotherbies, nu fond de premiere.Nici Mentiune, de Participare.Mi-a luat 5 ani, in acte de revizie....veneau hipnotic spuneau tot, holograme in pantalonasi, trei sferturi...s-a dus a vandut acte PFA agricol, alt caz a luat vechime, ce-a facut?a vandut per 5/15 ani hartii si alte CONSEMNATIUNI.Al doilea percept.Inchei, va salut cordial, acesta a fot o presupusa problematic, moment, de intalnire a majoritatii.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 6 luni

Mai in Epistola sfantului apostol IUDA, ca santem batrani, nu minciunile cinematografice ale lui ZEFIRELI, mai in imperiul si arhieria lui IUDA.Doamne!....sa lasam, solutiile dilutii abortive.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 6 luni

Stirea obolului Iudei a fost un milion jumătate de romani STAT TESA bagati in SOMAJ TEHNIC, presupun ca neseriosii diploma de bacalaureat Serale concedii salarii bine platite retea fixa mobila, se va privatiza statul.Sant in societatea SMART SA contabil registrator printre Asimilatii COR, presupun ca nicht pe viitor se anunta MANAGER privat in Invatamant tot profesorul Codreanu cu Invatatorul Mihalache...da1sant la forma veche de invatamant..asa am dorit...de amprenta inel, pe incuietoatea electrica a usii scanner.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 6 luni

Este de platit OBOL, functie la schitul de maici zeliote Dealu Targoviste, prin Recomandata PTTR CN Posta Romana, in Viforata Aninoasa,gramaj pana in 50 grame, restul in plus cu plicul 2,50 lei, vreo 5 lei, =50 grame.Sigilat cu RECIPISA.Urmarea BRIGADA punerea corlailor la munca prin difuziunea de meserii.Gratis.La noi, soldati, boieri, hortisti.Caput, definitiv, vadul comercial.Injectii specialitate in clinici HEMISUCCINAT FORTRAL, NOSPA, LIDOCAINA, NOVOCAINA,FIER incalzit Permanganat de fier, Furazolidon, Furosemid,Beladona.Per fapte ultragiste de repetat...corlaii.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 6 luni

In IMPARATUL chinez KIM IR SENG si KIM IR JONG, in secesionistii Nelson Mandela si Yaser Arafat.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 6 luni

Sant in siteul EDU la Manuale Scolare apasam, avem sus 1-12, apasam pe VARIANTA TIPIZATA sant din Foi matricole, noi, foarte grele furnituri partid la 50 ani, si manuale epoca de aur scriem in Google apasam pe bannere, pe cursorul sus cu enter citim, mai avem in Google specializare foaia matricola de ex...chimie cursuri pdf scriem in Google alegem, citim, acum 2 ani, erau toate libere mai sant si chimie cursuri doc/exe/xls.Si alte specializari foi matricole.Avem de somn, brut tableta scolara de 19 lei librarii de stat soarecele cu doua baterii de 1 leu ,ea de 19 lei cu telefon scolar de 10 lei,la fel de confuzie provocata de ultimele trei numere telefon, seria.HIPNOZE Sir ISAAC NEWTON, jucari ca niste cantari....psaltirea.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 6 luni

Mai este exemplu chimie cursuri SCRIBD.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 6 luni

Bagam reintroducerea TAXEI de Cercetat Dosare la Notarul Public, la CASATORII Starea Civila Casatorie si lista reiterarii de PARTID, sa scrie cu ce Cult bisericesc tii, ca TARNAVE TOPOLOVA de ex/ de serviciu presupun si lista de PARTID Republicat ,organizatie bisericeasca ,Socialist, ori Comunistii agrari partidul Agricol, per localizarea Fagaras/Amlas Ardealul de Sud, in camere separate cu notar, daca-s discordante la Consimtamant adica au INTERESE ASCUNSE afara sa raspunda pentru leziuni, PENAL, Credem in ASR Carlos de Ferrara si printul Radu Duda.Istoric Regele Mihai si dr.Petru Groza.Per psihologia produsului de fabrica pe segment de piata mass media zona Vaii Prahovei, cetateni cu valuta ati inteles de lucrari corporatiste bisericesti Suceava IPS Pimen, ,, Strigoiul din oglinda,, de Conti, nu fronde deschidere dosare plata cehesti serbi per dezastre ecologice in spatele castelului BRAN a carui constructie este si azi 1 milion dolari.Mafia din Bloc Babilonul zigurat...vrea cerc retea bloc nu case cu Securitate.

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 6 luni

Stiu ca santeti entitate bisericeasca istorica, in Romania, este la noi pensionarii PANZA ORAR BISERICESC,necanonicii adica fara chimia propriei pieli prin revelari, salariatii la ORARUL Fabricii, n-avem determinat azi, maine, poimane, raspoimaine, si definitiv,avem de la Deva in sus deci strainatate cartea ROZARIUL, Romano-catolic, ortodocsii au cartea CEASURILE manastirii, deci necanonici=revelate documente suluri de ingeri in gorgane la QUMRAN.Viata lui ISUS HRISTOS vol 1,2 de FARARRA, si cartea contabila CAMASA LUI HRISTOS.Cartea contabila de BATISTA MONTINI-Luigi Bambino, Viata lui ISUS HRISTOS, in BIBLIOTECILE SATESTI RAIONALE.Vreo moarte irenica....este vorba de parfum lavanda UZP 3 lei, si alte flori de miosotis si critalis, nu haine bijuterii in jurnalul sefi.De barbati si femei imagini frenologice.Apa din BOILER, ELDER =400 LEI, cu 500 montatul...fierbinte...taie pielea racit prin conducte..TCH =30 lei curent electric 30 lei apa...banii care-i aruncati pe doua sticloante de bere.Lunar.Este FARMACIA SANATATE TG.Mures.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 6 luni

Se bagau,, sapatoristii,, numai in APROVIZIONARE, judeteana, furau TUICA.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 6 luni

Din medicina iatrogena, mai bine cu programarile, ce atatia martori rommanes platiti de stat gratis sa se achetariseasca, periculosi, te faci bine in Germania, sparg martorii in depozit unde urmaresti un salariu si-o functie buna, sa vorbeasca cu chimia parenterala de la reactii adverse,si peste norma munca.Neuropshitria Mioveni Arges a primit hoti indosariati in alte judete..mai urmareste si-n partaj.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 5 luni

Varsta pensie doctori 67 ani, restul 65.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 5 luni

Sobol!..nu..coropisnita!...hermeneutica filosofiei religioase catedra TIMISOARA.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Colaborator Anonim

Acum 5 luni

Acestea-s UNELTELE FISC de Femei precum CIZIC.MAGISTRALA GOSPODARIEA SATEASCA.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 5 luni

In marea Britanie se platesc romanilor incaierati cu polonezii zilnic 50 lire ori 60 euro necalculati cu Sanitar fara taxe de Stat cu VIZA si Pasaport electronic Primarii, Electorat.Dragnea acum 5 ani a interzis drepturile de handicap cu medicamente in Germania, plecai in Europa de glaucom ingust...canci..acum este la inchisoare pe timp de raboi ce-au tratat doctorii a distrus acest personagiu...acum avem LEGITIMATIE europeana handicap.Titular/reprezentant cu Aria sange sanvina.Viata continua etern in cetatea babiloniana, si lupi mari albi spirite.LUPERCALIA.
Raspunde

Magda Radu

Acum 5 luni

In VANZATORII de Aprovizionare Romana SODA and Drink, casierul de piata bulgaresc cu casa de marcat cu rola de fabrica si contabilul barbat cu probe chimice IRU locale specifice, probele chimice se pot falsifica in gitanie la seriozitatea in carabanit, verigheta de argint, deschiderea dosarelor dusmani din carciumile DSVL, DSV Letea.Au camera video cu sonar la furt pe radar hainele handicapati APACA MAIER , le tranteste de un aparat tejghea, si le iei dupa tichetul contracost.Un aparat are fiecare haina la magazinele cu solduri 50%H&M.Asa si lemnele...pacate de moarte in Ardeal,, batranii....la sistul de gaze leziuni in corp, o ora clocot, fara nise ca-n sonda geotermala...la ETAJ MAFIA AGNITA, ii duc legati pe scari sa-i bata pe vinovati la CULTURA si Paine...s-au mutat in BREAZA sa stea catai zeloti cu aviocatii.Sfantul BENEDICT avocat mosia asigurata cu polite cu tot toata familia pe viata=BOLYWOOD CEHIA..ii dam un lot funciar la sfarsit.Romano catolic.
Raspunde

Magda Radu

Acum 5 luni

Pentru ca ni s-a tras in regiunea istorica OLTENIA de la Pravda, Novaia Zemscaia, din claia de lemne vorbea.....in bucataria cu cuptior....inventatori mecanici reporteri-bucatari partid sustine Activismul oltean.
Raspunde

Radu Magda

Acum 5 luni

MINUNILE Sfantului Postum ILIE TEZVITEANUL.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 5 luni

Am incercat teorii de scandal ale ciucurilor rosii, sfantul Adrian, crestinii sant prosti, n-au ce face, 20 ani am incefcat...am zis..ce-o hii, nu mai incerc...rudarii iudeii adica destepti...daca intentez de casti de fornicatie MEMORIU SIGILAT TRIBUNAL, STAT, ori PATRIARH?....baza legionara este in blocul Valcea Zavoi, parter partidul NOUA GENERATIE GIGI BECALI,langa terasa Minotaurul romanesc,langa desfacere paine BURILA, in spatele sediu BNR.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 5 luni

Alta hermeneutica Secera si Ciocanul...traii io, 41 de ani, dar ZMEU, nu, PALAMIDA!..letopiset!...
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 5 luni

STUFAN, alfabetul BRAILE-MORSE, CHE, CHI, GLE, GLI.Vagono....cerc stiintific O.S.I.M bucatari-reporteri de partid CAEN.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 5 luni

Ce sa fie noua generatie de femei zidare in agricultura ele de natia lor, batute de soldati in urmatorii 30 de ani 10 mii sate oltenesti sant din mosiereasa saraca debile cu fermieri vamesi bogati au invatat, sant perpetue dar debile tot resentimentul fostei uniuni sovietice socialiste umbla in zidaria turism monahal am urmarit trisome in munca plata in valuta anticipat tot, sechelele patriarhale umbla in MOSINO(SCH),nu platesc la zugraveli taxa la fisc la popi era un zugrav la tribuna se afirma nu se stie in informatii clandestine ca umbla cu zugraveli ruse....sange inchegat sters definitiv...nu cunosc...platim taxa la fisc la popii romano-catolici.Medicina cu probe legale.Falsificate de tigani.Aceeasi roata veche dunareana sud...fizica-chimie romaneasca=secrete de guvern...mint ca sa fie virulenti sa fure meserie.JURNALISTE vadul comercial.Camicaze.Cornisoare nu halou.DOGGY.O sa le fie rusine parintilor lor c-au ajuns declasate de rusine intre femei...istoric acelasi cidirom...femei venale periculoase care cunosc legea comisariatului dunarean jurnalistic...in vadul cinegetic bazin hidrografic OLT...sa muste din ciolanul politic...vecinii limita judet...meserii tipizate.Constructii uragane ecologiste gaze de sist bituminos in paianta Starea civila cadastru.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 5 luni

Lsati Scorpioni optimismul neavenit in stilul nou, ianuarie sf.Vasile, nesemnificative cu echipa DINAMO, luni precedente anul 2021 mari sume de bani ianuarie si tot 2021 mostenire, semnare proprietate guvern, bem cafea de migrene sa ne imbracam gros recidiveaza vechea boala scripte, trei pumni in mecla de Timisoara,semne de nunta.....chiar avem credite rambursabile.Copiii mici sufocati de epilepsie, na dici, ...rahaturi urate nesemnificative...tine cineva cu noi....porcul si cainele scorpii chinezesti...sa mintim teatral....financieri urat de tot in plus.... Domani in legea sefi 7/8 clase, recalculate cu delicventii de razboi...luam bocanci muncitoresti la Alegeri 6 decembrie disputam loc in Securitate din OFICIU.La bocanci se uita...nu ghete sa sustina taranimea ca bem, mintim, furam, mancam, si alte piezise...BOCANCI MUNCITORESTI..RECALCULARE 7/8 CLASE=MARJA SCOLI SUPERIORE SI MEDII. BOCANCI.BOCANCI/BOCANCI/Alegerile 6 decembrie electorale in Romania.Am intrat in ianuarie stilul nou TAURUL de METAL.Dadeau cu bata de invidia cea mai insidioasa, SA PURTATI OCHELARI.De 6 lei.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 5 luni

Daca nu-mi dai curentul electric MODULAR in DIODE?!.........eu cu cine votez?...ca,, ANDRISANT,,?!....
Raspunde

Magda R.

Acum 4 luni

Domne, urmaream biserica veche ortodoxa a inchizitiei sau ungurii,destepti, n-am ce zice, sant romanca deci stiti dvs ce, taxe, renunt la dansii am gene,300 ani,PARTIDUL , ingrijeste statul la 90 ani de Analfabetii lui Ceasca,recunosc, un buton masina de rufe,, armata si altele, este de crezut, in miros, in acte..nu doamne Isuse, ci cred in acte, in miros,anorexia poate venii de la foame, lipsa medicamentelor scumpe, ceaiuri, vitamine, specialitati,lipsa invataturii, boala sau bataie dusmani, adica nu legi cauza-efect...lumea pierde sirul..ai buletin de analize,ca in COMITATUL cu Sectanti strain, ataci dusmanul la tribunal, sau carnet de munca...ajungi de cersesti la locul de munca fii ca o pisica fara clopotei in intunericul legionar din Zimbrul.Sange proba, aveam mana stanga plina de sange când bateau clopotele de Centenar.Vinovatii, nu oamenii...uite traiesc de 5 ani.SA CREDETI IN ACTE , MIROS, închidem REVIZIILE IN NEUROLOGIE DIABET cu ATESTATUL PROFESIONAL la POPI in COzla veche , muftiul EMILIAN.Si altii daca este repauzat.MULTAM de promoters.

Raspunde

Lina Cosasu

Acum 4 luni

Zisera la Mesa Neagra Slujbele regaliste...la Craciunul, rommilor Caldarari, ca azi este judecata sf. Stefan Caldarar, ca nu le-a adus sotii lor banii pe masa ii dau popii sa ia haine cu Floarea Vietii de boieri caldarari...noi in legea actuala de la detelecomandare fortata saream in spatele rommilor ursari...erau linistiti..ne este scarba de vasul de alabastru...ptiu...baba Martea Stramba Cnivas. Treaba la Brigada popi era Sistemul bisericii Vechi, culionul cu Medalia Ordinul muncii, Trei spice, Maini de aur, diaconia monahala incepe la 40 de ani la judecata exarh si ieromonah locali. Sfesnicul era de monarchistii staretia Cozancea, haina de nunta de barbati,aluatul de oameni cu copiii, candela goala de oamenii vremii destepti si cu bani, candela plina la IRU Pensii obligatoriu Sistem de Stat...si inca ceva Chibrite bisericesti cica de la Luminatia-nebunie farmece de Toader Tiron sf.Fedelesul nunta.La Culte la Monazi Omofor,de 25 lei din lemn. Noi in Abataje in acte santem cu organizatia religioasa la stat cu comunistii afara RMDSJ Fidesj, la arta cu Socialistii, mortul, moarta, credem in minte in experienta personala in invocarea colivei, este considerata lucru sfant mancarea comantarii coliva.Cred mental in COLIVA sa-mi amintesc viata mea nua altora...cred ca la cap au lumanari CAPETE ardelene, mari, nu medii, mici......de APOSTOL BOLOGA adulter ION, ANA, FLORICA.De Ion Rebreanu telegrafist la frontul austriac.Asta este nu-s io, ...romanul ION.Am crezut si-n invocarea UNIVERSULUI asta este...am gasit un ziar cuminte eminescian...de adus in tara la USR...revista HELIS.De mari briganzi artistici in arta transnistreni...2021 UNIREA cu Basarabia, unul dintre membrii primit de curand la uniunea scriitorilor din Romania=USR. HEEEELIIIIS=HELIS revista,25 pagini, gratis online download.Ramai...tocaci.Mafiotii socialisti nobiliari rusi, cu ministresele lor.

Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 3 luni

Am fost martora cand un om a intrebat pe popa...ce fac domne?imi baga moartea in vene, n?nu prea ma doare rau, mi-e frican nu stiu ce sa fac dati-mi un sfat...Stolnici.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 3 luni

Da domne am citit argumente de sintagma profesiuni drept civil si mosteniri, nu-mi convine sa parasesc planul de cadstru,nici eu, nici tata ardeleni, politica dorm cu ochii deschisi cred in mortul Socialist fermece dar am vazut si auzit tot cand am vazut fotografia.Mi s-a deschis canalul ratiunii superioare reptilieni OSHO in somn, ce-ai aprovizionat mintea din hotelarie din platsic GEPELE din GNOZA?....fig.Sinodul de germani ortodocsi...taxa per valoarea adaugata per INVESTITII de Capital cu UZUCAPIUNI.Nu ma intereseaza sa parasesc planul terestru.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 3 luni

Gen ,, Capcana de soareci a lui Moloh,,...Jac Spintecatorul.//....il taie deacurmezisul prin toata putorimea purulenta a trupului...sf de Assisi....la Buda.Regiunea Crisana.S-a umflat de foame, nu-l mai incapea cureaua tagmei sociale...in croitoria de mitropoliti bisericeasca lege CULTE Culori de la 1500lei trilunar munca fortata...Factura mitropoliei sinaxa Bucuresti...alte Sinaxe Ardeal/Dobrogea bisericesti...Streza Horepiscop.Sant saraci cu act de vita veche dar saraci.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 3 luni

Ce Agafia Ilie din lista mitropoliti da-o dimonului cu Sfesnic..Eudoxia Manolache...du-te in padure....alta lista de ecleziasti. Domne ...militarii legiunii straine...Baia de Aries mina de reconcesionat pe banii cui...in Arad si Craiova recuperata...gen rudarii ai mici.Sa va hie de bine ca santem o lume plina de momente nenumarate vesnice zigurate in vechiul Babilon o lume A eternului si fascinantului necunoscut...un fel de Ayurveda.Doua erau coarnele de Hamangia Barisus si Amforas...VEGHETORI.Belgieni zic figurat.Asta este nimic, nu inseamna ceva este nesemnificativ mie in mie.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 3 luni

Erau aruncati de nebunii de satanisti in canalul de dejectii Colentina cu fermece la cap, morti in revolutia din 89 revin...lagar Zatreni...resturi de mancare.SIRIZA.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 3 luni

Li s-a eliberat Acte din Birouri de Evidenta cu Functii in lipsa normei determinarilor chimice, ii faceau pe toti hoti nebunii, nu erau inscrise in Registru, ele normal, in momentul pensionarii erau eliberate la Armata odata cumparate astfel ilegal care ar putea fii proba de omucidere si furt calificat, ii conferea drepturi de spitalizare in Servicii, vechiul fundament vechime, in caz de inrudire Afini nu pierdea functiile dobandite, erau cumparate din fondul de inventii...aceasta era bucata criminalilor cu reguli de rege Presley sportiv.....putea pierde vechimea din urma in comercialul Piata Stat de ,, Achizitori,,...la judecata se dovedea proba contrarie de legalitate in intabulare cadastru, pe banii cui in Sistem,, cartea de imobil chitante platite DSP,si legalizare proprietate in conturi comune catolice,la INCLUZIUNEA ROMILOR OFFSET/PRINT...,, VAMESII,,....rupem foile marturi de drept.Se dovedea in UE rudenii...BRASERIA comunarda.Daca nu are o CASATORIE cu Semnaturi oficiale in PREZUMTIA neacordarii ajutorului...si legalizare acte studii ilegale....nu sant inscrise in REGISTRU ...LEHLIU..comorbiditati...cu craci...ca niste rahaturi care sint...
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 3 luni

Sa fie fortati ilegalistii sa semneze in Rol la Evidenta pentru eliberarea Documentelor si rupte...marturi de buna creduinta,,!!!...sa le facem plangere la SPORTURI. la OLTCHIM la Paza la ziaristi precum I.C Frimu...hirsuti-fameni, de bunavoie sau sa-si bata joc=116 I.Q releu televiziune nationala....chiar cred ca au trait in Romania =acuzatii de Adulter=Partaj ilegal 75%OMS.Jud Romanati 10 oale de pamant CNIVAS, CNIVAS, CNIVAS...a cazut wirelessul s-a descarcat singur -mania lui Dumnezeu.......fleasca...=IPJ Olt...alte Remuneratii famelie numeroasa remuneratie per motiv...fleasca....channel FISC reporteri prosti.Retragerea...INTELSAT. stiri reale fixe Sinod german...sporturi.desant artistic...colocviu...intrinsec ideatic de Imagine...motive paranormale necunoscute Desrobiti, Genuneni, Mantuleasa.....
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 3 luni

Ce prinsai din Twin Peaks doctorii canadieni comercial, nu las 50 la suta, skipe, cartela wi-fi cu creion cibernetic si hartia cibernetica cu releu,mai prinsai un display..nu le lass...sint nenumarate messenger...eu incercam o chimie/electronica si sustin ..numai Aprovizionarea...de Combinatul de urlatori.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 3 luni

Din Simbolistica.../vazui o intelepciune a Vantoaselor de stat paralel Bragadiru -Bufnita in 24 ianuarie ma plimbai pe esplanada de Navalnic..nu le-a fost frica de Cod, eram eterica linistita...am zis popa cu pisica-n poarta adica actii, sa ma las dracu de munca sa ma caraban, ca n-am inteles popa dusmanii sustineau..mama ce-a muncit..nimeni nu munceste..era o papusa cu fata in jos de organe crantanite de vrajitoare rea chitana verde cu negru, cu-o pisica moarta in poarta Cazinoului..daca acest imputit in lipsa parohiei persecutat dublu pe motive politice...crede ca nu cer in statul paralel Colentina se insala...canalizare, vama,,,,sa fugim dracu de zona cu lipsa lemne...de aci mascarada luptei cu interlopii straini gardieni, era pisica straina alba cu negru.Admiratori.Ce sa facem domne cu lemnele dupa lupta din Bihor, bause marlana mea apa cu vin..a crapat am baut vin cu flori popesti.De la Domnul Santilie. Plecati dracu din penuria de lemne, explodeaza pretul pietii...diabet zaharat oase in organe crescute. De Navalnic Iovan.4 ani am patit-o in Organigrama.A crapat in trei in Ordinea mondiala...asa ca MUNCA...haris curis ma prist...gudbai mai stentor.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 3 luni

Cred in alboteni, scoala lor luna a opta in calendarul roman, in zodiac ,, Ave Caesar,,...ce stii Soarta invarte Globul pamantesc in bine, ti-e frica esti normal in faptele tale de frica esti respectat de oameni, esti normal, te intorci verifici usa, racordul, dulaii, taxele, in frica inimii si vietii tale urmezi binele il crezi pe sfantul Dumnezeu, esti cinstit de oameni, multi oameni gandesc parelnic, in frica lor...Fii cu frica, teme-te a zis Domnul...sant legi scrise si nescrise esti un popa cu pisica in poarta...afla legea noua a prozodiei chiar azi Comunicat oficial militie.Legile sant scrise.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 3 luni

A zis in TVR 1 Craiova ca este un caz in SJV Valcea cu reactie severa dupa doua doze de vaccin si anume cefalee cu paralizie spastica paraplegie, de-a ajuns de doua ori in contractii la NEUROLOGIE SJV Valcea....it,s dead EUTANASIA.Eu am vazut intr-o luna un padurar si atat..si toate harlele greco-catolice ale Primariei locale repauzate.Injectii PFIZER si Modena...uite noi copiii, pe langa aceste trepaduse secretare clujene am avut viitor...le aprind o lumanare.Eu am zis ca-n urma ORGANIGRAMEI, nu se ridicasera la inaltimea verighetei procuraturii jurnalistice in Cluj...sfanta MARIA PETRE Parepa.Cozla veche, zugrava.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 3 luni

Nu plateau CAS la fisc , nu-i cauta careva.....social culturnic de opinii gazetar.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 2 luni

M-am ocupat in CURIE numai de MANIPULANTI CAEN Morarit panificatie chimie datare in CARBON.Un milion de analfabeti functional in urma pivotarii concurenta falsa PROFESIONALE migrarea fortei de lucru de calitate spre alte Companii...cred in SCADENTA si Asclepios in CIRCULARA.Un act al GENETICII.Doar barbatii.De Scoala.
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

Trebuie luata CULTURA CRESTINA IOAN PAPU BLAJ=POLITICA.Romano-catolici....zice de soldatul BRATU Retaibleau-Recolorare.In Cehia.Fedeles..auzi...vorbeste de la GLAGORIA DREPTATII.Twin Peaks...film...se gasesc in AV firma RDSS/RCSS Oltenia bulgarii inchistati NUMERII UZP=20 lei lunar.Vreo 50 lei lunar fibra modem americani, telefon 100 minute incluse cu tv, cablu router cu tva diferentiat/3 =SUMA, chitanta birou.De bagat in plicul de Documente.Postul din iulie Sfintii PETRU si PAVEL.Au cereale paioase de-ale lor m-am suprasaturat in 30 de ani am trecut pe mancare nemti, urmam Analog italienii cu sarbii si Intranet romanii...daca vrea Dumnezeu...silvicultorii Romsilva specialitati carmangere concentrate pe grupe de sange.Stiri reale teroriste regionale de rusi fara constiinta.
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

La JIBOU -TBC Toxoplasmoza telegrafisti sud -est Scoala de hipnoza sau Renationalizare straina 2/6 ani inchisoare pentru netratare, pictograma agriculturii erbicidare soiuri rare,, VACA,, ,, la vache,,....o casa de tigani sustinea Edilul vasluian de-a dreapta stanga si intra pe geam...
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

Bei? ,,,, brea , intru Numele Domnului!...
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

In mancarea din cartofi conssome -borhot cu faina, punem gogonele varza murata si-n ciorba din fasole la fel,prajim varza murata roz cu gogonelele si cornisonii murati in ulei in tigaie cu mult piper macinat.Febra cuartica.
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

Repartitia este de 30 de ani la MINERI dupa aceea toata scoarta cervicala....poate alte BRESLE mai apoi de handicap, HONVEZI.Svabi-CFR.Urla dupa scolile lor de calificare care inseamna prostie odata una nu se mai poate...reincadrare...alte cheltuieli judiciare...semnat nu, definitiv...zic, toti..FORMARE CONTINUA HONVEZI.RODIPET Romania PITOREASCA.
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

In OLTENIA crdem in apostolii PETRU si PAVEL cu credinta in OLARII Gaina si Cocosul hurezani.
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

FURA STOCURI de marfuri ceausiste eliberare NIF.Comunistii de partid origine divina Patriarhia stiu de vechile orase cu gaz de sist bituminos suspecti in CAZINOU, umbla cu hoarda de mosieri boieri ai Armatei fara bani la SANEPID,au grupa A3, umbla in transhumanta dupa arboricoli,umbla cu digital portal telefonie feisbic pasul Tihuta Toplita Deda....joburi austriece Stapanire...le-a luat inchizitia romana functiile, nu pot platii loturile, incearca iar cumparare functii de marcgrafi la Christies&Sotherbies.Rudari greco-catolici nu-s in SUMA...ele.....urmarea....s-au batut pe treapta chateletului schloss.Ii urmarea cu Garoafa cu film, la gat.
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

5 lei taxa dus-intors Transport zilnic ruta favorita.
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

Le-a interzis LICEUL de 4 ani si-au cumparat Scoli de Amanti Comunicare de 4 ani la Armata=12 clase Liceu.
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

Ca n-am ajuns Fata Lumei, impilostriti plini de patimi viclene scarnavaria duhului, si taiati la saracia simturilor.
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

Au ajuns taganii hughenoti, la judecata igumenului si staborului, marfurile erau la Dunarea de Jos-Calafat zeci de mii in scoala mireana popeasca cu acreditari de jurnalisti de 14 ani=marfuri,policemanii cu legitimatie fara fir tranzitiv primeau raiteri politisti falsi de la i.q=116 televiziune
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

6 mil, unguri lenesi bogati cu resurse mari cu judecator ca Zoriza Latcu in biserica din Vad, in Tanacu cu germanii,raiterii furau din cibernetica fara parola tv violatorii stiri vise mafie de 50 mil dolari in 1948, DETINUTI MODEL TELEV.NATIONALA.100 hectare.1 mil/20 hectare.Marmoros banc.
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

Profetii satanice Motru----vrem monom CEZ inventii CRFTA ISO 9001, handicapati globali si xerox alb negru acte cetatenie certificate de nastere mii de copiii de bagat in folie olastic la buzunar piept, ...deci feriti-va de bataie,,,pintecostalii a sasea vertebra de sulita...COADA la cerneala indigo, austriac tahicografic palmar edil primarii locale.Este istoric BUCIUM/FALCI.
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

Au aparut in bibliotecile raionale obstesti in noua schema ziaristica franceza-latina colectiile Adevarul si colectiile Jurnalul national, cu alte colectii de literatura straina.Au semnat pe germana-engleza deeacee se omoara in razboi, francezii nu-si vand patria nu sinteti ALESI PE CRITERII POLITICE la franceza landmarks american firma translatori postala EUROCOR este rusa canadiana de azi si maine CONSTELATIA CAINII DE VANATOARE si BENELUX CONSTELATIA LEBADA la,, prezent,, cu greii termeni stiintifici gen astronautul roman Coslodai, Dumitru Prunariu,.auzii sa se fii facut sluga BRITISHILOR cu firma postala IRECSON...garbage, trash, ground poltrone, smack, defence.
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

Ba communische..citeste sanuri manuale carti de mopuri, lavete, bureti zdraveni, de mecanica lui DIOTREF,ca iesi la 78 de ani.Si alte inventii aspersoare.Cuvantul, nu Sunetul, podul renegatilor Satana......Cuvantul sustine ,, vai de parintii care or sa dea socoteala inaintea judecatii particulare a sufletului ca n-au lasat copiii la raionul comunal gratis casa de carti Albatros indemnizati, sa invete!.....ultima groaznica LITERATURA ROMANA DE CULTE DE STIL VECHI, BOIERII MILITARI 2100./2021.22.02
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

Taleologie, astrofizica pamantului, si hermeneutica filosofiei religioase la BUDA. Toate STAS.A baut citind romanul Baltagul -VICTORIA LIPAN ,din somarlania PROFESIONALA lunara din distilatul vinsor BALTAGUL 7 lei visinata lichioras de fructe.Gen marca VINAALCOOL.
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

Prea am visat noaptea batrane ca semneaza in neglisarea,, lucrator hotelier UTC armata la popii epitropi denunturi in programa analitica barbati deci ilegal,dava Agnita, fara JUDECATA mintii, in urcarea pe tron in ANAT.Propulsie in ierarhia Consortiu politica JOBBIK.
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

Le-a cazut mitra imbatranita din maini, ,, contract de distributie SAM platit strain trei carti,,restul pay paid,si 5 materii obligatorii rusesti.RMUR/SEEI.
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

Plangeti-ma pe ,, Mine,,!....
Raspunde

Anonim

Acum 2 luni

Or sa dispara joburi din grila de stat spalatorii de masini, receptioneri de hotel, lucratorii comerciali si altii or sa introduca in grila de salarizare lucratorii specialisti in informatica.Daca mai auzeam ca lucreaza cibernetica necalificat aduceam de la spitalul de nebuni Drag...auzi telepatic cand colo strainatatea furturi parenterale chimii romanesti inventii dinadins gresite de medicamente si ustensile, de unde bani dealtminteri?...
Raspunde

R.M[T].

Acum 2 săptămâni

Nu ne dai si noua LEGITIMATII Bisericesti si de PARTID?......1 la suta.
Raspunde

Gina

Acum 3 zile

Mi se pare normal WEYIMARUL rus, SANURI POLITICE Lipan patriarhal de stat, lucratori specialisti, vestimentatie sh nou bisericesc de morarit-panificatie.Semnez cu domn Dan Nica per digitalizarea prin satelit a Romaniei carturari umanisti filosofia hermeneuticii religioase lung scurt drumul doctorii de celule voluntari OMS Suedia chiar tin cu bursele de merit fundatia Dan Voiculescu semnat si aici, sintem 2000-450 Calcedon =1500 EVUL MEDIU ,hughenotii francezi cu luess vesminte.
Raspunde

Gina

Acum 1 zi

Sa nu mai halucinati, batuti de vorbele Reginei, cu pierderea realitatii credintei parti vatamate in Proces la Barbati si Femei Acatistul Domnului Isus Hristos cel vechi si Bucuria celor necajiti, cel vechi restul mafiote fara prezent romano-catolice,....le cititi online cuvant si audio, zilnic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus