Sâmbătă,
28.11.2020
Innorat
Acum
-2°C

Brandul politic al PNȚCD nu este de vânzare

31 Martie 2019 22:28

Stupefiant: un rătăcit politic care, printr-un joc nefast al întâmplării deține președinția  Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, a decis să pună capitalul de imagine istorică al prestigiosului partid la picioarele lui Liviu Dragnea și a clicii sale de politruci, proveniți din reziduurile miasmatice ale defunctului partid comunist. Maniu, Mihalache, Coposu,  nu vă întoarceți în morminte. Gestul este insolent, al unui ins care, cum se vede, nu are nimic de-a face cu principiile pe care le-ați așezat la baza gândirii  voastre politice, și nu va fi în măsură să adumbrească, să stigmatizeze imaginea și brandul partidului pe care l-ați lăsat moștenire  politicii românești.

Am înțeles că omul nostru îndrăznește să compare principiul dreptății sociale cu populismul deșănțat al PSD, ca elemente de apropiere doctrinară. Nimic mai fals, nimic mai greșit. Dreptatea socială trebuie nu numai proclamată ci în primul rând asigurată.  Aceasta presupune mobilizare economică, valorificarea eficientă a resurselor, pentru obținerea unui capital de venit bugetar autohton, susceptibil a fi răsplătit, cu dreptate, celor ce l-au creat prin muncă, cum și celor nevoiași : copii, vârstnici, bolnavi, etc. Efort creator deci și nu circ, alimentat din împrumuturi pe seama generațiilor viitoare. Venituri create, meritate, justificate, iar nu primite cadou pentru sprijin politic.

Ce are de-a face PSD cu democrația autentică când, la putere fiind, întoarce în fapt victoria obținută prin vot, împotriva întregii societăți, pe care o conduce dictatorial, samavolnic, fără nicio consultare cu societatea civilă, distrugând echilibrul democratic prin confiscarea justiției și deconstrucția statului de drept? Unde găsești la PSD spiritul de responsabilitate și sacrificiu pentru promovarea și salvgardarea valorilor democratice de care au dat dovadă promotorii remarcabili ai Partidului Național Român până în 1926 și apoi ai Partidului Național Țărănesc? Unde este patriotismul fierbinte, dragostea de neam și țară pentru care  și-au sacrificat libertatea și viața?

Dar ce are de-a face PSD cu principiul cardinal al PNȚCD privind moralitatea în politică? Ce moralitate ne înfățișează Dragnea și ai lui înafară de hoție, înșelătorie,  minciună, ură, ticăloșie? Ce este cu acest dezmăț al puterii pe seama întregii societăți, cu deosebire pe seama vârfului ei de lance, intelectualitatea? Unde s-a mai văzut - exceptând perioada de tristă amintire a anilor 1947 și următorii - ca parlament, guvern, CCR, Avocatul (așa zis al) Poporului, instrumente de substanță ale elaborării și implementării legii într-o societate democratică, să fie închinate exclusiv intereselor unui partid politic? Și ce are moral o cârdășie electorală cu un asemenea partid?

Partidul Național Țărănesc a fost supus, după 1989, unui proces de hărțuire, denigrare,  umilire, de tip securistic, ca singurul care se opunea cu îndârjire procesului de continuare a comunizării țării, iar societatea românească, injectată cu morbul imoralității    -minciună, calomnie, ură cât încape – n-a mai apreciat cum s-ar fi cuvenit înaltele principii  politice profesate de acesta. Cine mai dă omenie în zilele noastre moralității, patriotismului, adevărului și dreptății? Lovit și disprețuit dinafară, partidul trebuie păzit cu sfințenie dinlăuntru, purtat în suflet de adevărații țărăniști, iar nu subminat și compromis tocmai de acei care acum se erijează în purtătorii lui de drapel.

Azi, printr-un amplu proces de răsturnare a valorilor, Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat a decăzut în fața opiniei publice până aproape de dispariție, între altele și datorită conducătorilor care l-au confiscat. Dar el rămâne și va rămâne simbolul luptei și sacrificiului politic pentru libertatea și neatârnarea României. Țara este frământată, societatea românească este bulversată, nimeni nu mai știe în cine și ce să creadă. Domnește deruta, dezbinarea și dezorientarea. Nu mai avem oameni far călăuzitor. Nimeni nu știe unde vrem să ajungem. Dincolo de interese, de bani și plăceri, totul se pierde în neant. Este un proces de prefaceri debusolat, scăpat de sub orice control. Valorii i-a luat locul non valoarea.

Nu știu dacă Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat va putea supraviețui în acest peisaj politic. Dar dacă cineva, animat de bune intenții, va urmări să implementeze în România o politică sănătoasă, să ridice țara din haos, s-o proiecteze pe  orbitele adevăratelor valori, acela sau aceia vor trebui, indiferent de modul de organizare sau de culoare politică, să apeleze la principiile fundamentale de patriotism, moralitate, democrație reală, dreptate și solidaritate socială, pe care acest partid și valoroșii lui antemergători le-au așezat la temelia unei Românii Mari.

Istoria ne obligă să păstrăm nealterată imaginea luminoasă a acestui partid și a celor ce l-au creat, au luptat, și s-au sacrificat pentru el, iar nu să-l umilim, alăturându-l unei adunături politice de tipul celei care acum a basculat la mâna unui infractor.

 

 

 

Comentarii

32 comentarii

Pupinpesedismul

Acum 1 an

Brand politic... pai cand te aLATURI unei bande de interlopi ca PSD-ul... orice ai mai zice, nu prea conteaza, ca provoci scarba.
Raspunde

Heinz

Acum 1 an

Dar cand te aLATURI unei bande de excroci, hoti, mafioti si mincinosi cum sunt cei de la PNL (ex-PDL), cum este? Vezi Blaga, Videanu, Turcan, etc. Sau sunt bune doar jigodiile tale?
Raspunde

dancp2

Acum 1 an

pnt cd a pierit pe limba ei sau ati cistigat alegeri dle avocat?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lina Cosasu

Acum 2 luni

Sant o mare valoare istorica, o mandrie a tarii, care nu se lasa zdruncinata , de intemperia societatii in curs de transformare, este opera unui monument poporandist de geniu, care a reusit sa castige faima si respect pentru a se impune intr-un cult de frica si respect cu incredere in valorile cetatenesti, sa ne reamintesca ca tara nu piere, nu santem vulgul societatii, artistii unui tacut samizdat religios, socialismul, unei mizerii indescriptibile a Sistemului, noi plusam in valoarea unui trecut conational, in care ghilotina a judecat corect pedeapsa vinovatilor, santem noi PSD brandul unei politici ai unor copii sublimi si irezistibili, ai unei natiuni perfecte.Vivat PSD!...
Raspunde

Lina Cosasu

Acum 2 luni

Tara, aceasta, in plina valtoare interbelica, este ceea ce cautam, in fragmentarium politic, este situatia unui tempus fugit ireaparabil, care consta in dezlânarea si dezradacinarea atator caractere, care lasa in urma lor de meteor miasma mortii, tin sa sustin ca taranistii, sant oamenii, unui viitor totalitariat, in situatia in care angrenajul, este forta celulipeta a unei directii sanitar silvice Vladimire, ceea ce consta in faptul, ca santem pionii principali in caracterul nostru teatral, in care pivotam, in scopul luminist al geniului creator in luminarea maselor populare, o figura centrala al unui imens efluviu de iluminat carturar umanist, taranistii sant filozofia vietii trecute dar eterne, in care lupta continua este cea de-a treia stare sociala,impartita intre bogati si saraci, taranistii unei noi drepte luptam, spre a ne cladii viitorul, in conjuratia unei legi echidistante, in care sa fiim, plurivalenti, oamenii, zilei de maine, sa privim, in trecut cu mandrie, nu furia unui fost mare si mic regim comunist, da!sa sustinem!..santem agregatul demnitar al unei situatii stralucite, in care mintea sa se elibereze de balastul unui desen matematic necunoscut, sa fie framantarea unor idei centrale, lumea taranista in care sa se invarta vectorii concentrati pe agricultura si jurnalismul agricol, lasati, strainatatile, aceste-a ocara, un stog de paie murdare si asta domnilor taranisti o sa se resimta in vânzarea ideologica care pe mine n-o sa ma coste ceva ca nu accept, sant Stapana, stapana raman!..

Raspunde

Lina Cosasu

Acum 2 luni

Frica de iredentismul maghiar, s-a lasat numita, in dictionar,, ca fuga de luminarea maselor populare, in detrimentul greco-catolic al unui decret funest pus la cale de hotii, care lovesc taranimea, profesorasii, tacuti , rasa superioara, urmariti in lipsa pplatii nejustificate a sistemului agricol, de indrumator de Plan dde stat, indrituit, care a lasat ca amintire,, Fantana turcului,, epoca unui orizont, al secetei, antebelice si postbelice, care, in lipsa,, Cuibului,, vizionar de materii, a facut ca gena femina, sa fie injosita,in lipsa unui loc de munca,care sa-i prevaleeze cunoasterea spatiala a geografiei mediului inconjurator, in cautarea unui eu personal, sintactic, asta este domnilor, ne confruntam, cu iredentismul, il doresc irenia unei intregi Romanii, taranesti, dar plina de gloria victoriei socialiste a muncii, in care speram, ca ni se vor echivala darurile dupa asfintitul vietii, , carpe diem,, este o sintagma, buna, aceasta-i realitatea, nu vindem tara la straini, monarhul este ,, unsul,, Domnului, in etapa paraverbala subliminala, in filozofia unui clasicism modern, iluminism francez, si clasic german, urmarim, un filozof precum Ioan,N.Rosca...cu Filosofia moderna, cartile sale rare sint intre 5/20 lei, comenzi, online...scoala de arta ramane Valcea si Cluj, v-am spus in ruso-britanica....nu cred in alcoolul de stat unguresc in grafica si restauratia artei..angajati in microcipuri de Viena de Militie sovietica...un morman de muschi drenat in Medicina sportiva..taranii se confrunta cu,, vechea chestiune taraneasca care se desprinde in trei...s-ar parea ca Timpul, nu mai are rabdare cu oamenii,,!....
Raspunde

Magda R.

Acum 1 lună

Bate, laba, cu mine, ursan, batran!...a zis Rechizitia utecista.A dat cu orez pe participanti, se vorbea, literatura, erau jenati, in miscarile lor,s-au imparti, flori, hartii, cocarde,a zis1..vedeti, voi, rândul, din spate de gospodarire comunala. Semnatura Socialista.De glasvanduri.
Raspunde

Magda R.

Acum 1 lună

De stileti contraforti ace de mobila de lux de lemn rar de paulonia, Occidentali, erau Republicati din jud.Olt lasati cu drepturi cu insulina de militie al lor era pamantul grofilor aveau functie CAEN, clasata pe viata se prezentau in RECEPTIA-INVENTAR marfuri, au lovit in handicapati, in BREASLA ,alimentara IARDANGIE-COVRIGARA.Sovietica -N.Ceausescu.Le-a pus semn la toti.Erau din materialul INVENTAR.Atestat 1 an profesionala.Duala trimisa prin POSTA.N-au ceva platit in SATUL de Partid coeficient agricol...semnam cu PNTCD nu Partidul Agricol Dan Nica, ci Catu Florian.SERBI.Amlas.
Raspunde

Magda R.

Acum 1 lună

Aveau un act ilegal de la FISC de Lucru de Libera Practica pe-o Suma de norma in lei...deci paciurea, degrevati de taxe de Fisc, si un Atestat de Asistent de Gestiune patriarhia ortodoxa cu SERIE Unica din alegere calculator volant in muntele Malinilor la Meteora romaneasca.Deci GRISINE.USCATELE, PALEURI.Actul de nastere la INDIGO platit Primarie amprenta digitala tahica grafica tehnica, ca-n ştampila destinul....inelul de vanzator, calculatorul ANAF Solar si geanta cu chitanta de gestionar FISC, Monetarul act tipizat suport hartie,stampila de la FINANTE cu Taxa,si masina de scris CHESTERFIELD cu transmisie fax electrica, un pick up, litera Deutsch.Hartia de INDIGO, grosiera in fisa dosarul cu sina din carton, plicul mare maro de documente,cantarul cu greutati LEGALE STAS de la doctorul local SANEPID Romsilva Sfatul Popular.
Raspunde

Magda R.

Acum 1 lună

Am observat mesajul, in numarul celor cu Ao, gena de sange de la Raif Bank, contra cost epizotii provocate in tunul TVR Tribunal, nu s-ar putea, avem un mafiot bisericesc eclesiarh, roata istorica de proscrisi in Dunarea Neagra este veche trecuta pe Panoul Mecatronic in Robot este filmul Colombo detectiv, Mancuso de la FBI, din Guvernul romanesc PIB-ul pe 5 ani, satulete cu primarii din Canada Ontario.Este de judecat chimia.Si cei cu Ah care au avut medicina gratis , luati de centurioni, turci milenaristi, in Ceylon, avem legea ruseasca cimitire...care n-au platit la FISC n-au platit la Partid n-au contribuit ca Muncitoei la bunastarea Romaniei in partidul de la Ruse Dunarea Neagra.Mancau viermi, nu erau cercetati de Alternativa la Starea Civila erau contagiosi sepulcral, mosteneau copiii, balosi din caini putreziti si altii...revin!un mafiot de eclesiarh, in tronul Noului Severin, trei judete.Restul mancarii la Bord noaptea din malluri padure gratis din Bugetul muncitorilor cu deformari organe genetice.Evenimente si metode represive Ausevitz IMM-uri miljocii si mari.
Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

Legionarii lui Nicador.Invatatorul Mihalache, profesorul Ion Zelea Codreanu, finantistul Ion Popescu.
Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

Trebuia la Stare Civila la Casatorii analiza RMFB recoltare sange al SJV, sapunelul romanesc de 1,80 lei Aro, dus la experimente chimice de bazin de toillete room, va arata sustin Socialistii cu degetul plin de viermi in Comert PSR minor, Nicolaie Moromete, functie si dupa moarte.Din fabrica de conserve pesti GOURMA pestilor si Morva fara apa Ziua Boului seculara a animalelor deci drept la apa, la urmasi leziuni presifilitice ficat , medicina n-a evoluat i-au disparut hartii late franceze de valori, i-au tratat cu stupefiante ca nu a evoluat medicina i se zice Tavb.Se vede la batranete, inaintea mortii...insir...ca sa se duca Oamenii Muncii la Partid, sa le dea loc de munca sa-i pazeasca Contabilul Statului...nu italienii Vatican cu drepturi politice per vechime cumparata din Birouri angajari...eu zic de terminarea Capacitatii de Munca din Decizia administrativa si Cardul medical de Decontari cu medicamente, tichete valorice masa, transport,si balneare.Ne ducem la Brigada bisericeasca ori PFA Gratis Finante...gratis înregistrarea.
Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

Sant de cumparat in Fiscul Breaza cu TVR1 si grefierul bisericesc Atestate centenar 1,2 de profesionale Stat ANPCB/ANAT Valcea cu REPARTITIE fixa NORMA, in cuantum codul muncii 4/8/15 ore,din Codul Armatei, de Asistent gestiune-3000 euro, Ghid turistic si lucrator hotelier -7000 euro, Achizitor alim.publica de acte si experimente cuptor fornaline 10 mii euro.Deci per Criterii politice furnituri partid UTM utecistul rosu, si marfuri bisericesti incluse in foaia matricola cu posibilitate NEUROLOGIE med.Rilutec, 400 euro spit.militar, cronici.De fondul ISCIR posibil ramari, comert ciorapi lenjerii, lumanari carpete...s-au anuntat cumparatori de 25 ani vechime din Bobalna Cluj....este legal legea contestata notarial NICOLAIE Ceasca secretar general partid UTM , Socialistii Muncii viata economica, cumparati pe 100 lei cu introducere 300 lei cont CEC Amro Bank.Si scosi conform graficului, Urie Geller indoit lingur recuperator banci belgian,sant conturi in istoria bancii, creante urmasi...ziarul abonament trei luni PTTR calculator fara mandat gestionar doarrecipisa TELEGRAFUL ROMAN.Vreo 50/60 lei.Titluri de Stat jidani ofiteri straini.
Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

In privinta,, SAPATORISMULUI,, sa-i bata Dumnezeu,pe aceea care nu muncesc si fura din domeniul privat care are legatura plati, taxe, altele, achizitii, cu Statul Roman.

Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

Deci, eu nu inteleg in recesiunea holocaust din 96 încoace, in prezent in descentralizarea in Ministerul Muncii breasla Muncitorilor, Partidul Muncii cum a scapat Norma de Contract si-a insusit ilegal meseria si acceseaza beneficii sanitare in strainatate in Diaspora, revin, numai Dizidentii, ei s-au sustras taxelor de Stat, cine sant dansii, poate Min.Cultelor Min Muncii sarac dar suficient,deci de la cine?in ultimii 4 ani 900 lei de la indemnizati, si sa ia 2200 minim in lei sa acceseze Trezoreria sa ia cat mine?cine sant domne acesti viitori burghezi ai Romaniei viitorii Patroni, care susatin 100.000 euro?au serviciu garantat prin atestatul profesional cu contract de 10 ani? il practica!...

Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

Va spun , sustin, popa de botez a emis act per manopera cercei cu cornaline, dupa recesiunea holocaust am luat de la comunisti, cercei cornaline din alte metale si bachelite cu lac de lamecule, prinse pe soba incalzite.De aici a pornit politia cu cautarea furturilor cu bataia si denuntul, si anticalofilia.Sustin!in Eminescu, se purtau cercei comunisti de 3 lei la Sistem, boabe mari de piatra scumpa.......barbatii, u poarta cercei, se emit cercei de casatorie, o femeie nu umbla fara cercei, decat daca iradiaza sau este huniata din biroul de securitate de munca, brigada popilor.Aur si argint rommanes si bulgaresti...12 lei 8 karate, 1 leu bulgaresc..comertul este de la Dumnezeu.Relatii publice box office.
Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

Daca te-a, mintit constiinta de la Craiova decocturi purgative latifundiari cere cu martori sa fii martor la extrasele JURISTULUI de TURISM. SA FIIM MARTORI de BUNA CREDINTA, credinta popilor in TAINE.Manualul ASTRONOMIE cls 11a manuale epoca de aur Google.Bine ca n-am zis ceva!...
Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

Sa cititi cartea VISUL BISERICII, nu a BOGOMILIILOR, trei kile de faina obligatoriu in case, de nemancat dospite...noaptea de sarbatori 24 novembrie cerul deschis luminat...au murit mai multi noaptea se duceau cu luntrea in rai, aveau desagile pline de paine, au fost in rai si-n viata SANMEDRU, SF Adrian si sf.Gheorghe cu sf.Petru acelasi.TRADITII POPULARE.Ma jur pe TURTA.
Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

Domne, este ca inainte sa fiim cu YACUZZA, cu Sindicalistul HOSSU,se bat capn cap, legile, daca eu fortata de Vladimir, la tehnologic, histopatologice, si institut de 3 ani, pe examene, si munca cuantum buget fila CEC deschisa, iau in vechime cu ala cu 4 clase care lucra in spalatoria termei, cu functie in Bucatarie,....deh!...i-a scos morti cu targa Raed..zilele acestea când cehul isi cere scuze sant alegerile lui Trump, si Paty la monarchisti, a murit...cine ma forteaza pe mine sa fac postliceala sau profesionala in Germania.Un caz, n-a luat locul 3, cerea bani mentiune sa cumpere la licitatie loc, n-a muncit, nu l-a platit, doar 1,2,3=YACUZZA Christies and Sotherbies, nu fond de premiere.Nici Mentiune, de Participare.Mi-a luat 5 ani, in acte de revizie....veneau hipnotic spuneau tot, holograme in pantalonasi, trei sferturi...s-a dus a vandut acte PFA agricol, alt caz a luat vechime, ce-a facut?a vandut per 5/15 ani hartii si alte CONSEMNATIUNI.Al doilea percept.Inchei, va salut cordial, acesta a fot o presupusa problematic, moment, de intalnire a majoritatii.
Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

Mai in Epistola sfantului apostol IUDA, ca santem batrani, nu minciunile cinematografice ale lui ZEFIRELI, mai in imperiul si arhieria lui IUDA.Doamne!....sa lasam, solutiile dilutii abortive.
Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

Stirea obolului Iudei a fost un milion jumătate de romani STAT TESA bagati in SOMAJ TEHNIC, presupun ca neseriosii diploma de bacalaureat Serale concedii salarii bine platite retea fixa mobila, se va privatiza statul.Sant in societatea SMART SA contabil registrator printre Asimilatii COR, presupun ca nicht pe viitor se anunta MANAGER privat in Invatamant tot profesorul Codreanu cu Invatatorul Mihalache...da1sant la forma veche de invatamant..asa am dorit...de amprenta inel, pe incuietoatea electrica a usii scanner.
Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

Este de platit OBOL, functie la schitul de maici zeliote Dealu Targoviste, prin Recomandata PTTR CN Posta Romana, in Viforata Aninoasa,gramaj pana in 50 grame, restul in plus cu plicul 2,50 lei, vreo 5 lei, =50 grame.Sigilat cu RECIPISA.Urmarea BRIGADA punerea corlailor la munca prin difuziunea de meserii.Gratis.La noi, soldati, boieri, hortisti.Caput, definitiv, vadul comercial.Injectii specialitate in clinici HEMISUCCINAT FORTRAL, NOSPA, LIDOCAINA, NOVOCAINA,FIER incalzit Permanganat de fier, Furazolidon, Furosemid,Beladona.Per fapte ultragiste de repetat...corlaii.
Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

In IMPARATUL chinez KIM IR SENG si KIM IR JONG, in secesionistii Nelson Mandela si Yaser Arafat.
Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

Sant in siteul EDU la Manuale Scolare apasam, avem sus 1-12, apasam pe VARIANTA TIPIZATA sant din Foi matricole, noi, foarte grele furnituri partid la 50 ani, si manuale epoca de aur scriem in Google apasam pe bannere, pe cursorul sus cu enter citim, mai avem in Google specializare foaia matricola de ex...chimie cursuri pdf scriem in Google alegem, citim, acum 2 ani, erau toate libere mai sant si chimie cursuri doc/exe/xls.Si alte specializari foi matricole.Avem de somn, brut tableta scolara de 19 lei librarii de stat soarecele cu doua baterii de 1 leu ,ea de 19 lei cu telefon scolar de 10 lei,la fel de confuzie provocata de ultimele trei numere telefon, seria.HIPNOZE Sir ISAAC NEWTON, jucari ca niste cantari....psaltirea.
Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

Mai este exemplu chimie cursuri SCRIBD.
Raspunde

Lina Cosasu

Acum 1 lună

Bagam reintroducerea TAXEI de Cercetat Dosare la Notarul Public, la CASATORII Starea Civila Casatorie si lista reiterarii de PARTID, sa scrie cu ce Cult bisericesc tii, ca TARNAVE TOPOLOVA de ex/ de serviciu presupun si lista de PARTID Republicat ,organizatie bisericeasca ,Socialist, ori Comunistii agrari partidul Agricol, per localizarea Fagaras/Amlas Ardealul de Sud, in camere separate cu notar, daca-s discordante la Consimtamant adica au INTERESE ASCUNSE afara sa raspunda pentru leziuni, PENAL, Credem in ASR Carlos de Ferrara si printul Radu Duda.Istoric Regele Mihai si dr.Petru Groza.Per psihologia produsului de fabrica pe segment de piata mass media zona Vaii Prahovei, cetateni cu valuta ati inteles de lucrari corporatiste bisericesti Suceava IPS Pimen, ,, Strigoiul din oglinda,, de Conti, nu fronde deschidere dosare plata cehesti serbi per dezastre ecologice in spatele castelului BRAN a carui constructie este si azi 1 milion dolari.Mafia din Bloc Babilonul zigurat...vrea cerc retea bloc nu case cu Securitate.

Raspunde

Lina Cosasu

Acum 4 săptămâni

Stiu ca santeti entitate bisericeasca istorica, in Romania, este la noi pensionarii PANZA ORAR BISERICESC,necanonicii adica fara chimia propriei pieli prin revelari, salariatii la ORARUL Fabricii, n-avem determinat azi, maine, poimane, raspoimaine, si definitiv,avem de la Deva in sus deci strainatate cartea ROZARIUL, Romano-catolic, ortodocsii au cartea CEASURILE manastirii, deci necanonici=revelate documente suluri de ingeri in gorgane la QUMRAN.Viata lui ISUS HRISTOS vol 1,2 de FARARRA, si cartea contabila CAMASA LUI HRISTOS.Cartea contabila de BATISTA MONTINI-Luigi Bambino, Viata lui ISUS HRISTOS, in BIBLIOTECILE SATESTI RAIONALE.Vreo moarte irenica....este vorba de parfum lavanda UZP 3 lei, si alte flori de miosotis si critalis, nu haine bijuterii in jurnalul sefi.De barbati si femei imagini frenologice.Apa din BOILER, ELDER =400 LEI, cu 500 montatul...fierbinte...taie pielea racit prin conducte..TCH =30 lei curent electric 30 lei apa...banii care-i aruncati pe doua sticloante de bere.Lunar.Este FARMACIA SANATATE TG.Mures.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 3 săptămâni

Se bagau,, sapatoristii,, numai in APROVIZIONARE, judeteana, furau TUICA.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 2 săptămâni

Din medicina iatrogena, mai bine cu programarile, ce atatia martori rommanes platiti de stat gratis sa se achetariseasca, periculosi, te faci bine in Germania, sparg martorii in depozit unde urmaresti un salariu si-o functie buna, sa vorbeasca cu chimia parenterala de la reactii adverse,si peste norma munca.Neuropshitria Mioveni Arges a primit hoti indosariati in alte judete..mai urmareste si-n partaj.
Raspunde

Colaborator Anonim

Acum 1 săptămână

Varsta pensie doctori 67 ani, restul 65.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus