Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Câinii fără stăpân din Șelimbăr, duși în Cristian

Câinii fără stăpân din Șelimbăr, duși în Cristian

Societatea de ecarisaj contractată de Primăria Șelimbăr a strâns în ultima săptămână 71 de câini de pe străzile comunei. Patrupedele capturate au fost transportate la Cristian, unde o societate contractată de Primăria Șelimbăr se ocupă mai departe de ei. ”Acești câini au fost duși la Cristian, la centrul de găzduire temporară unde vor fi evaluați din punct de vedere al sănătății, iar apoi vor fi plasați spre adopție în țară sau străinătate. Am făcut această acțiune pentru că numărul lor a crescut considerabil în comună, iar cetățenii ne-au semnalat că prezența lor în număr mare începe să deranjeze”, a declarat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Administrația locală anunță că în situația în care un câine care avea stăpân a fost luat de pe stradă de firma de ecarisaj, proprietarul va trebui să apeleze la Poliția Locală Șelimbăr pentru a-și recupera animalul de companie. Pentru evitarea unor situații neplăcute, deținătorii de câini sunt îndemnați de către Primăria Șelimbăr să nu își lase animalele libere pe stradă și să se implice în campaniile de sterilizare gratuită.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus