Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Hai la Gyros King de la Shopping City Sibiu și mănâncă fix ca în Grecia!

Hai la Gyros King de la Shopping City Sibiu și mănâncă fix ca în Grecia!

Dacă Apollo, Afrodita, Ares, Artemis și însuși Zeus ar decide vreodată să-și lase locul din Olimp pentru a coborî printre muritorii din ziua de astăzi, cu siguranță ar face-o doar pentru a  da o fugă până la Shopping City Sibiu.

Nu ar veni aici pentru a face cumpărături, ci pentru a sta liniștiți la masă și a se înfrupta din bunătățile pregătite de bucătarii pricepuți de la Gyros King, unul dintre restaurantele care se vor regăsi în ”food court”-ul mall-ului, ce se deschide pe 4 aprilie.

Bunătăți de la mama lor, din Grecia

Ca la mama lor acasă, în Grecia, promit să fie preparatele de la Gyros King, locul care îi va purta pe toți cei care vor trece pe aici prin aromele și bucătăria atât de îndrăgită a vechii Elade. Gustul autentic al Greciei se va regăsi, astfel, în gyros-ul de porc, în souvlaki, calamarul și fructele de mare, berbecuțul (”paidakia” pe limba grecilor) pregătit ca la carte, în brânza feta, sosul tzatziki, kebabul și burgerul grecesc. Acestea sunt, însă, doar câteva dintre deliciile cu care Gyros King îi va îmbia pe toți cei cu dor de Grecia, toate bunătățile fiind pregătite cu dragoste, bucuria vieții și pasiunea care le plac așa de mult grecilor, dar și cu mirodenii și ierburi aduse direct din frumoasa țară scăldată de apele Mediteranei. Iaurtul grecesc, carnea de porc, miel, vită sau peștele proaspăt, dar şi ierburile aromatice precum salvia, busuiocul, menta, cim­brul și oregano, bazele bucătăriei grecești, îi vor transporta pe toți cei ce gustă preparatele direct pe una dintre plajele însorite ale Greciei.

Startul unei francize

Gyros King de la Shopping City Sibiu este doar prima locație dintr-o franciză ce își dorește să aducă gustul bun și aromat al Greciei în toate orașele mari ale țării și în străinătate. Deocamdată sibienii sunt cei mai norocoși, pentru că din toamnă se vor putea bucura de un nou Gyros King ce urmează să fie deschis în incinta noului mall ”Festival Centru”, de lângă Gară. Până atunci, toți cei care vor să se întoarcă pe tărâmurile magice ale Greciei o pot face la Gyros King din Promenada Mall degustând preparatele cu gust de soare, mare și legende de luni până duminică, între orele 10-22.

LOGO GYROS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

binema

Acum 5 ani

Preturi mai mari decat in Grecia, Gyros e fara Tzatziki....hahahahahaha, vrei tzatziki platesti 3.50 lei extra, penibili…..carnea necoapta, hai sa fim seriosi, sunt alte restaurante acolo mult mai bune.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus