Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Oprit pentru o depășire ilegală, s-a ales cu dosar penal și pentru alcoolul deținut ilegal în portbagaj

Oprit pentru o depășire ilegală, s-a ales cu dosar penal și pentru alcoolul deținut ilegal în portbagaj

Un bărbat de 32 de ani din Sălaj a fost oprit de polițiștii sibieni pe Dn1, în zona Arpașu de Jos, pentru o depășire neregulamentară. Atunci când i-au verificat mașina au descoperit și aproape 100 de litri de alcool, pe care ar fi vrut să-l vândă, deși nu avea acte pentru el.   

Polițiștii l-au identificat pe bărbat ieri dimineața, în timpul desfășurării activităților specifice pe linie rutieră, pe DN 1, km. 265, în afara localității Arpașu de Jos. Șoferul fusese depistat efectuând manevra de depășire neregulamentară, pentru care s-a ales cu amendă și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.

În urma verificării autoturismului, polițiștii au constatat că bărbatul transporta cantitatea de 94 ,5 litri de lichid incolor, posibil alcool, destinat vânzării, fără a putea prezenta documente legale de proveniență, relatează polițiștii IPJ Sibiu. În cauză s-au întocmit actele constatatoare, urmând ca, în funcție de concentrația etilică a lichidului, să se stabilească natura penală sau contravențională a activității de comercializare a produsului.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1417

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

wick

Acum 4 ani

stie cineva cand are dreptul politistul sa-ti ceara sa deschizi portbagajul?
Raspunde

Radu

Acum 4 ani

Oricand vor muschii lui ;)
Raspunde

wick

Acum 4 ani

puteam sa jur ca primu raspuns asta o sa fie..si pot sa jur ca nu stii din vreo lege asta...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus