Marţi,
28.09.2021
Innorat
Acum
13°C

Delegație Romgaz, la New York. „Conducerea companiei are în vedere creșterea performanțelor financiare”

Delegație Romgaz, la New York. „Conducerea companiei are în vedere creșterea performanțelor financiare”

În aceste zile, o delegație a companiei Romgaz a participat la New York la Conference Emerging and Frontier Markets, unde a avut întâlniri 1-on-1 cu reprezentanți ai companiilor de brokeraj, ai investitorilor și corporațiilor interesate să investească în acțiunile Romgaz.

Printre subiectele de interes dezbătute s-au numărat: planul de dezvoltare al companiei, investițiile și producția - exploatarea și explorarea.

Directorul general al Romgaz, Adrian Volintiru, a declarat:

Conducerea companiei are în vedere modernizarea companiei și creșterea performanțelor financiare. În acest sens, avem în vedere finalizarea investiției de la Iernut și demararea celei de la Mintia, extinderea de capacitați de explorare și exploatare din Marea Neagră cât și dezvoltarea regională. La acestea se adaugă industria petrochimică de interes pentru Romgaz și cooperarea internațională, care va aduce nu doar vizibilitate și notorietate la nivel regional, ci și potențial crescut de implicare în dezvoltarea de interconexiuni care să contribuie la diversificarea surselor de aprovizionare cu gaze. Managementul eficient prin identificarea mai multor surse de aprovizionare are menirea ca pe termen lung să contribuie la creșterea stabilității în aprovizionare și a predictibilității în ceea ce privește asigurarea de gaz pe termen mediu și lung.” Conference Emerging and Frontier Markets (1)

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus