Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

ALDE susţine remanierea guvernamentală

ALDE susţine remanierea guvernamentală

In acest moment, premierul a decis sa mearga pe solutia unei remanieri guvernamentale dupa retragerea sprijinului politic pentru ministrul Tudorel Toader si implicarea in campania electorala a altor doi ministri. Urmeaza decizia presedintelui României. "Speram ca presedintele Iohannis nu va pune piedici de aceasta data si isi va indeplini atributiile care ii revin conform Constitutiei. Nu poti sa blochezi activitatea unui Guvern doar pentru a-ti face jocurile politice si pentru a te face ca lucrezi in ochii romanilor. Va asiguram ca PSD-ALDE are majoritate parlamentara si asta a dovedit in repetate randuri in Parlament." a declarat Ovidiu Gheorghe Tocaciu, secretar executiv ALDE Sibiu.

Potrivit reprezentantilor ALDE Sibiu problema remanierii este, in primul si in primul rand, de resortul primului ministru, iar doamna Dancila a transmis Presedintelui Romaniei lista cu propunerile de ministri. ALDE a luat act de hotararea colegilor din coalitie. "O sa avem si noi o discutie in partid sa vedem daca vom face modificari in randul ministrilor pe care ALDE ii are in Guvern. Dl Toader a avut o misiune grea. Apreciem faptul ca a avut o contributie importanta in procesul de eliberare a justitiei de sub statul paralel (sau poate e mai corect sa spunem „statul securist”). Unii il acuza ca a mers prea incet, iar altii ca a mers prea repede. Greu sa multumesti pe toata lumea. Dl Toader este un om intelept si va lua hotararea cea mai buna pentru el si pentru Guvern

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Constantin

Acum 4 ani

Sa traiti domnul Tocaciu ! Toate respectele !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus