Miercuri,
20.10.2021
Ceata
Acum
-1°C

Teodorovici ceartă ANAF: ”România are nevoie de şi mai mulţi bani”

Teodorovici ceartă ANAF: ”România are nevoie de şi mai mulţi bani”

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat astăzi că guvernul are în plan o primă rectificare bugetară pozitivă la finalul lunii iulie. În plus, Agenţia Naţională pentru Administrare Fiscală (ANAF) trebuie să crească gradul de colectare la 30% din PIB, a declarat ministrul , astăzi, la Dâmboviţa, conform Agerpres.ro.  "Urmează o rectificare bugetară care se face după primele şase luni şi trebuie să ştim exact dacă ANAF este şi trebuie să rămână în planul de colectare pe care îl are impus de ministrul de Finanţe", a spus demnitarul.

Dăncilă, despre OUG privind referendumul : Am văzut în presă. Lăsați-mă să mă informez

Teodorovici a adăugat că a cerut ANAF să crească gradul de colectare la 30%, întrucât "România are nevoie de şi mai mulţi bani".  "Pe lângă cele 21 de procente din PIB pe care ANAF trebuie să le colecteze, obligaţia ANAF este de a aduce 30%. Oficial, am luat în calcul când am făcut bugetul 28%, iar obligaţia ANAF este să crească, să aducă măsuri şi mai eficiente pentru a creşte acest procent la 30%. Ştiu că nu este simplu, dar undeva trebuie să începem, pentru că România are nevoie de bani. Nu în sensul că nu avem bani să facem ceea ce am promis, dar România are nevoie de şi mai mulţi bani pentru a face şi mai multe, pentru că nevoile, ştiţi foarte bine, sunt foarte mari", a susţinut ministrul.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Inspectorul Javert

Acum 2 ani

La ce le trebuie mai mulți bani, eu să mă tai cu cuțitul şi nu pot să înțeleg ,Nu am auzit ,nici măcar un zvon, cum că acest guvern de rahat ar pregăti investiții în spitale ,autostrăzi sau şcoli.
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 2 ani

Pai nu sunt destui bani de furat, ala e baiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus