Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Din noaptea zilei de 5 mai, începe amenajarea culoarului pe șoseaua Alba Iulia din Sibiu

Din noaptea zilei de 5 mai, începe amenajarea culoarului pe șoseaua Alba Iulia din Sibiu

Din noaptea de 5 spre 6 mai vor începe lucrările de amenajare a culoarului de deplasare între Aeroportul Internațional Sibiu și Piața Unirii a delegațiilor participante la Summit-ul din 9 mai. Lucrările se vor desfășura pe cât posibil pe timpul nopții, pentru a nu afecta circulația în timpul zilei. Acest culoar se va amenaja prin delimitarea a două benzi de circulație din cele patru disponibile cu ajutorul unor parapeți din material plastic.

Până în data de 9 mai participanții la trafic vor putea utiliza toate cele patru benzi, inclusiv acest culoar, restricțiile de circulație urmând să se instituie DOAR ÎN DATA DE 9 MAI, ÎNTRE ORELE 6 ȘI 20.

Culoarul de circulație pentru delegații va funcționa în data de 9 mai după cum urmează:

  1. Pe șoseaua Alba Iulia, de la Aeroportul Internațional Sibiu până la intersecția cu str. Turismului/str. Morilor, banda a doua a fiecărui sens de mers (cea de lângă axul drumului) va fi rezervată culoarului de deplasare a delegațiilor; ceilalți participanți la trafic pot folosi banda de lângă trotuar de pe fiecare sens de mers.
  2. Pe șoseaua Alba Iulia, de la intersecția cu str. Turismului/ str. Morilor până la intersecția cu str. Bastionului, culoarul de deplasare a delegațiilor se va amenaja pe sensul de coborâre actual. Banda utilizată în prezent pentru urcare rămâne la dispoziția participanților la trafic pentru circulația spre strada Dealului.
  3.  Pe strada Andrei Șaguna, de la intersecția cu str. Dealului/str. Bastionului până în Piața Unirii, culoarul delegațiilor oficiale se va realiza în contra sens, dinspre strada Morilor spre Piața Unirii, ceilalți participanți la trafic putând circula pe o singură bandă, dinspre bulevardul Victoriei spre strada Dealului.
Chiar dacă circulația nu se va închide pe aceste trasee, recomandăm sibienilor ca, în măsura în care este posibil și în funcție de direcția de deplasare, să aleagă rute ocolitoare pentru a evita blocajele în trafic. Participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție sporită, respectând semnalizarea temporară și indicațiile polițiștilor aflați în zonă.

Vă mulțumim pentru înțelegerea pe care o acordați pentru ca acest eveniment la cel mai înalt nivel să fie găzduit în bune condiții de orașul nostru.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus