Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

FOTO Times New Roman, despre „adevărata Declarație de la Sibiu”: Juncker a cerut 4 mici, Orban - o porție de gulaș

FOTO Times New Roman, despre „adevărata Declarație de la Sibiu”: Juncker a cerut 4 mici, Orban - o porție de gulaș

Summitul informal al liderilor UE este un eveniment politic important pentru România, dar acest lucru nu înseamnă că nu se pot face și glume pe seama acestuia.

Cunoscuta publicație online de satiră Times New Roman a făcut referire, într-o scurtă postare, la Declarația de la Sibiu, adoptată de liderii celor 27 de țări europene care au venit la Sibiu pe 9 mai. În textul real al declarației se menționează că „Uniunea de astăzi este mai puternică decât cea de ieri și dorim să continuăm să o facem tot mai puternică pentru ziua de mâine. Acesta este angajamentul nostru pentru generațiile viitoare. Acesta este spiritul de la Sibiu și spiritul unei noi Uniuni în 27 pregătită să își îmbrățișeze viitorul ca un corp unitar”.

http://www.turnulsfatului.ro/2019/05/09/declaratia-de-la-sibiu-zece-angajamente-pentru-ue-dupa-summit/

Autorii de la Times New Roman au decis să facă o glumă referitor la textul Declarației într-o postare cu titlul „Am pus mâna pe adevărata Declarație de la Sibiu a liderilor europeni”: „Așa cum era de așteptat, punctul culminant al întâlnirii liderilor europeni de la Sibiu a fost cel în care fiecare a decis ce vrea să mănânce (...)”. Aceștia au publicat și o imagine:

declaratia_de_la_sibiu TNR

Sursa: Times New Roman

Amintim că Donald Tusk, președintele Consiliului Uniunii Europene, a fost cel care a invitat, înaintea Summitului, liderii europeni să semneze Declarația de la Sibiu - document ce transmite „un mesaj de unitate și de încredere în acțiunile noastre comune”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Ridichie Iglesias

Acum 4 ani

Donald TusK vrea sa isi ia garsoniera in cartierul arhitectilor,a vorbit cu un agent imobiliar.
Raspunde

electoratul pacalit

Acum 4 ani

Dar adevarata declaratie e mai de ras decat postarea din Times New Roman... practic, n-au spus nimic.... Vorbe...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus