Marţi,
27.09.2022
Partial Noros
Acum
20°C

Dorin Florea, primarul din Târgu Mureş, s-a înscris în ALDE. ”Devenim tot mai puternici”

Dorin Florea, primarul din Târgu Mureş, s-a înscris în ALDE. ”Devenim tot mai puternici”

Președintele ALDE Sibiu, Ovidiu Tocaciu, salută intrarea în partid a primarului municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea. ”Devenim tot mai puternici. ALDE demonstrează încă o dată că se cristalizează ca forța politică din România cea mai serioasă, axată pe principiile liberale și centrată pe o dezvoltare echilibrată a țării”, a declarat Ovidiu Tocaciu.

Intrarea în ALDE a lui Dorin Florea, primarul municipiului Târgu Mureş din ultimii 19 ani, a fost anunțată vineri depreședintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu.

”În România, partidele se definesc prin denumire şi cred că nu e suficient, denumirea nu e relevantă în politica unui partid, politica este profilul partidului şi valorile pe care le promovează. ALDE e un partid liberal şi am pretenţia să spun că suntem singurul. Ceilalţi care poartă denumiri de liberali, atâta vreme cât slujesc sistemul caracterizat prin abuzuri grave, prin încalcare drepturilor nu au cum să se revendice ca partid de factură liberală", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Târgu Mureş.

Dorin Florea: Să arătăm cetăţenilor că există oameni şi partide care doresc ca lucrurile să meargă normal în ţara asta

Primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea, susține că a vrut să se alăture echipei ALDE pentru că e singurul partid interesat ca lucrurile să se desfășoare normal în România. "E vorba de ambiţiile mele vis-a-vis de modul în care se face politică şi faptul că nu pot să stau deoparte. Când văd că s-a coborât atât de mult nivelul când e vorba despre probleme serioase şi se preferă ura... Eu rămân adeptul valorilor de dreapta şi spre satisfacţia colegilor în ceea ce priveşte construcţia dreptei în Târgu Mureş, mă determină să nu îi las singuri pe colegii mei. Să arătăm cetăţenilor că există oameni şi partide care doresc ca lucrurile să meargă normal în ţara asta. Dacă vă gândiţi la reforma uriaşă care trebuie făcută în administraţie e o provocare mare", a declarat Dorin Florea.

Primarul din Târgu Mureş urmează să preia şi conducerea filialei de Mureş. În 2016, Dorin Florea a câştigat al cincilea mandat de edil în Târgu Mureş, după ce a candidat din nou independent.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Alzara 1918

Acum 3 ani

Fostul țărănist a devenit fost liberal pentru a deveni fost pedist- basist acum fost liberal mare ! Sa fie un dosar la mijloc ?
Raspunde

rammstein

Acum 3 ani

la cat ai furat mi se pare normal.....SI MAI ZICI CA ESTI MEDIC????...acum ce faci ,iti revopsesti casa din nou...????...se vedea de la un km baraca matale din deal...eu zic s-o vopsesti in dungi...verticale ,sa te obisnuiesti .....
Raspunde

EU

Acum 3 ani

Bai ce disperați puteți fii. Chiar atâta va e de frica pentru alegeri ? Cum citiți ceva de opoziție, cum începeți cu acuzele și jignirile. Ce o sa faceți când pierdeți, puneți țiganii lui Merkel pe noi ? Asta le-a fost prețul sa-i lăsați prin Uniune?
Raspunde

No Hope

Acum 3 ani

Tg Mures arata jalnic... nu e de mirare ca un asemenea individ era la conducere. Un ins gata sa intre in clica hotilor...din care oricum mai mult ca sigur facea parte. Probabil fiind Tg. Mures, face parte din vechea garda de comunisti, pus aacolo sa stea pe gatul ungurilor, sa controleze potentialul conflict si sa smuta pe unii impotriva altora, in felul asta, in ura lumea sa accepte saracia.... e ceva normal ca isi arata culorile, acum. La unison cu UDMR, ALDE si PSD.... sa-i mai tinem o tura in mizerie, romani, unguri si tigani si ce-or mai fi pe-acolo.... cam asta le e gandul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus