Sâmbătă,
06.06.2020
Innorat
Acum
25°C

Viral pe Facebook. Cum a reușit un popândău să scape din ghearele unui erete de câmp

17 Mai 2019 12:08

Viral pe Facebook. Cum a reușit un popândău să scape din ghearele unui erete de câmp

Un fotograf din Tulcea a surprins imagini inedite cu lupta pentru supraviețuire a unui popândău, prins în gheare de un erete. Fotografiile îl arată pe rozător cum îl mușcă de picior pe înaripat și scapă.

Bărbatul a tras pe dreapta atunci când a văzut pasărea cum căuta prada. Cu aparatul foto la îndemână, acesta a reușit să surprindă întreaga aventură a popândăului curajos, însă nu a înțeles cum a scăpat din ghearele eretelui de-abia când a ajuns acasă și a privit fotografiile cu atenție.

„Astăzi e despre supraviețuire. Eram pe șesuri și-am văzut un erete de câmp căutând prada. Am oprit mașina și-am văzut cum a atacat. Am așteptat liniștit și am văzut ridicând un ceva… părea a fi un șobolan... un popândău... La un moment dat l-a scăpat din gheare și m-a cam mirat treaba asta, căci știu că odată apucată prada nu prea e scăpare. Așa e la răpitoare... acasă mi-am dat seama de cauză. popândăul, în disperare, l-a mușcat pur și simplu de picior pe erete și acesta l-a scăpat din gheare... felicitări supraviețuitorului...până la următorul atac...”, a scris Mihai Baciu, atunci când a postat fotografiile pe pagina personală de Facebook.

popandau vs erete de camp (3) popandau vs erete de camp (2) popandau vs erete de camp (4)

Tag-uri: Mihai Baciu

Vizualizari: 980

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus