Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Câtă mazăre a importat Uniunea Europeană din Madagascar în anul 2018

Câtă mazăre a importat Uniunea Europeană din Madagascar în anul 2018

Uniunea Europeană a importat 179.000 de kilograme de mazăre din Madagascar în anul 2018. Importul total a valorat aproape 803.000 euro.

Informațiile au fost publicate pe pagina de Facebook a Reprezentanței Comisiei Europene în România, care a atașat și un document confirmativ în acest sens. Aproape toată cantitatea a fost cumpărată de Franța.

Profit.ro scrie că postarea reprezintă o ironie a reprezentanței Comisiei Europene la adresa fostului primar al orașului Constanța Radu Mazăre, aceasta fiind publicată în ziua în care este extrădat. Fostul primar al Constanței Radu Mazăre este în custodia polițiștilor români, a anunțat luni dimineață IGPR. Mazăre urmează să fie adus în țară în această seară, potrivit News.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus