Duminică,
02.10.2022
Innorat
Acum
15°C

Carmen Iohannis a votat în Sibiu ”pentru România europeană”. Președintele a votat în București

Carmen Iohannis a votat în Sibiu ”pentru România europeană”. Președintele a votat în București

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a votat la secția de vot amenajată la Şcoala Gimnazială Nr. 4, din Cartierul Trei Stejari. ”Am votat pentru România europeană, pentru justiție independentă. Să auzim numai de bine”, le-a spus jurnaliștilor Carmen Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a votat în București, la Liceul Jean Monnet. „E o zi importantă și asta nu spun doar dumneavoastră, jurnaliștilor, ci tuturor românilor: haideți la vot!”, a spus șeful statului înainte să voteze. Atât Klaus Iohannis, cât și soția sa au luat cele trei buletine de vot, asta înseamnă că a votat și la referendum. „Veniți la vot, dragi români, veniți la vot, că astăzi puterea politică este la voi. Astăzi, decidem împreună cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votați!”, a spus Klaus Iohannis, după ce a votat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Buna

Acum 3 ani

...no ai vazt ma !
Raspunde

realistul

Acum 3 ani

Ce limbaj de lemn! Romania a fost intotdeauna in Europa, dna profesoara1 Supusa toanelor celor puternici si tradata celor care au condus-o!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus