Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ministrul de Interne, Carmen Dan, chemată la sediul DNA

Ministrul de Interne, Carmen Dan, chemată la sediul DNA

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns, joi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, potrivit Mediafax. Se întâmplă a doua zi după ce Dan a refuzat să-și dea demisia în urma unei solicitări a președintelui Klaus Iohannis.

Oficial, deocamdată însă nu se cunoaște în ce calitate s-a prezentat Carmn Dan la sediul procurorilor anticorupție, precizează sursa citată. G4media.ro scrie că Dan ar fi fost chemată ca martor în dosarul Tel Drum, în care Liviu Dragnea a fost condamnat pentru constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și fraudă cu fonduri europene.

Amintim că, ieri, preşedintele Klaus Iohannis a solicitat demiterea „imediată” a miniștilor de Interne și de Externe pentru faptul că „nu au organizat corespunzător sau au organizat intenţionat prost” alegerile europarlamentare de pe 26 mai în străinătate.

La scurt timp de la conferința lui Iohannis, Carmen Dan a organizat un briefing în care a anunțat că refuză să demisioneze.

http://www.turnulsfatului.ro/2019/05/29/iohannis-cere-demiterea-urgenta-a-ministrilor-carmen-dan-si-teodor-melescanu-raspunsul-prompt-nu-ma-intimideaza-cererile-urgente/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Wadim Korneliu

Acum 4 ani

Carmensita, carmensita, miroase iara a catuse prin psd. Cred ca esti next... eu zic sa ai valiza pregatita.. Doamne ce specimene infame produce pesedeul asta!!!!
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

herr wadim gruten fag,vorbeai de carmen a lui werner?
Raspunde

chivuta din teleorman

Acum 4 ani

Doamne ce razbunari produce presedintele nostru! de ce n-a chemat-o inainte de alegerile europarlamentare? Chiar nu va e clar ca dl. presedinte este u om razbunator?
Raspunde

Muc the little

Acum 4 ani

Bai voi chiar sunteti nebuni? Ce are ma femeia (ministrul) asta de trebuie sa plece ca a zis boul de Iohannis ca aia din diaspora nu-s ce pana mea au oracait? Sictir diaspora si sictir Iohannis! Gata, alegerile au trecut, cu bine, psd-ul a pierdut, asta am vrut, foarte bine, mergem mai departe! Acum o mai frecam 1 an de zile nefacand nimic, doar flecarind si masturbandu-ne cum am votat , unde am votat si cat am votat. Da-i in aia a mea pe fraierii din " diaspora " .vor sa voteze? Le pasa de Romanica? O laie, injura Romania cat pot si se cacă pe ei ca daca era nu stiu cum in tara ei nu plecau. ..Hai sictir tradatorilor! Voi ati vandut tara asta nu politicienii, voi ati crescut pretul la case cu cacatii vostri de bani si cu frustrarile voastre de cetateni de mâna a 3-a cum va trateaza aia de acolo. NICI UN DREPT DE VOT PENTRU NIMENI PLECAT! PLATESTI IMPOZITE IN ROMANIA = AI DREPT DE VOT, NU? MARŞ!
Raspunde

///

Acum 4 ani

Vrea sa spulbere tot, sa ramana "partidul meu" partid unic si d-lui sa fie un Ceausescu mai inalt cu 2 capete...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ciuciu

Acum 4 ani

Atata va duce capul ? Care nu voteaza ciuma rosie nu are dreptul la vot ? Sa voteze doar cei cu IQ de 1,3 ? Cred ca Romanistan are nevoie mare de un canal nou, dar de data asta voi o sa sapati.
Raspunde

Geo

Acum 4 ani

Aceasta femeie.... e sub orice critica, o alta impostoare si marioneta a adunaturii de laturi cu ochi rosii, PSD.
Raspunde

Vacarmen

Acum 4 ani

Aceasta ilustra fosta amanta a comunistilor trebuia sa plece de mult... faza cu 10 august, ordonantele, ultimele alegeri.... toate o recomanda pentru a imparti o celula cu Dragnea sau Mazare, ori pentru un sejur in Madagascar, pana la repatriere. Ciuma rosie tine de ea si cu dintii...semn ca e bine infipta.
Raspunde

///

Acum 4 ani

Ce le stiti voi pe toate:care sunt amante, care trebuie sa plece... La 10 august n-a fost doar asa-zisa gazare, ci si o spalre a creierelor... Cineva a combinat gazele cu lesie pt. spalatul creierelor si uite ce-a iesit...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus