Luni,
13.07.2020
Innorat
Acum
14°C

De la „Insieme1992” la „Insieme2019”. Singurul loc din Sibiu unde aș reveni pentru pizza

03 Iunie 2019 00:46

De la „Insieme1992” la „Insieme2019”. Singurul loc din Sibiu unde aș reveni pentru pizza

A avut un gust aparte această pizza, că la un moment dat chiar ne-am întrebat ce au pus în ea. Este, deocamdată, singurul loc din Sibiu în care aș reveni pentru pizza, iar la întrebarea colegului meu care a mâncat la Insieme în 2013 - unde se mănâncă cea mai bună pizza în orașul ăsta? - i-aș răspunde: „aici”.

Joi seara m-am pomenit în mall, iar când am flămânzit am mers la etaj să vedem ce fast-food putem lua. Am zărit într-un colț localul Insieme, dar era prea târziu - închideau. Am revenit vineri după masă.

insieme meniu

Mall-ul era aproape plin, iar food-court-ul, evident, gălăgios, de parcă ai intrat în ferma de găini ouătoare Toneli de la Găești. Deși la același nivel, la Insieme găsești puțină liniște, iar dacă prinzi o masă lângă geam, ai și priveliște frumoasă cu munții. Parola la wi-fi e „Insieme2019” față de „Insieme1992” acum 6 ani...

Am comandat o pizza care se numește „Siciliana”, de 585 de grame, pentru că mi-a plăcut compoziția: sos roșii, mozzarella, ciuperci, usturoi, salam, bacon și sos picant. Dar și o salată „Insieme” de 500 de grame - să vedem ce fel de salată e cea căreia i-a fost dat numele localului.

insieme meniu terasa

Sincer să fiu - pizza a fost cea mai bună pe care am mâncat-o la Sibiu. Eu sunt un amator de pizza și dacă sunt flămând pot să mănânc de orice fel, mai puțin de cea care are porumb. Și mai cred că italienii fac cea mai bună pizza. Nu știu de ce etnie e omul din bucătăria celor de la Insieme, dar de la prima mușcătură pizza m-a cucerit. În primul rând, aluatul nu era nici gros, nici subțire, nici ars, nici crud, pizza nu era încărcată până la refuz cu ingredientele menționate în meniu, sosul nu curgea, feliile nu erau unsuroase, iar sosul picant... sosul picant cred că a fost cel care a făcut ca această pizza să fie una „de neuitat”. Practic, pot să spun că pizza pe care am mâncat-o a fost cea mai bună din Sibiu dintre cele pe care le-am gustat.

insieme pizza

Salata nu a impresionat foarte tare, deși la gust a fost ok. Varză, puțină ceapă, niște felii mari de roșii, ciuperci, piept de pui, măsline și parmezan. De menționat că măslinele erau întregi și bune, chiar dacă cu sâmburi; în alte părți am găsit în mâncăruri măslinele tare „obosite”.

insieme salata

Cu 30 de lei pentru pizza, 25 de lei pentru salată și 7 lei pentru o cafea, am avut o notă de 62 de lei în total.

Cu siguranță, o să revin aici să mai încerc o pizza. Aș încerca-o pe cea a casei - „Insieme” - care are 740 de grame, dar mi se pare prea exagerat să dai 33 de lei pentru o pizza. Mai ales că are porumb.

Vizualizari: 8226

Comentarii

3 comentarii

SItu

Acum 1 an

Cu siguranta glumesti cu "cea mai buna pizza". Din experienta personala as tinde sa zic ca e printre cele "junk". Recunosc ca nu am mancat de cand s-au mutat in noul food court, dar inainte au fost junk
Raspunde

Bella

Acum 1 an

nimic din ce este pe piata nu se compara cu pizza celor de la Bella Italia! E extraordinara...doar in Italia am mai mancat o pizza asa de buna
Raspunde

Ion

Acum 1 an

No multe success e cu pizza facuta in Italy , poate nu ai fost .O fi bun blatul , dar atit! Pizza de Romania si USA e cea mai buna!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus