Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Ploile se întețesc: Sibiul intră sub avertizare  de tip cod portocaliu

Ploile se întețesc: Sibiul intră sub avertizare  de tip cod portocaliu

Meteorologii vin cu vești proaste la început de săptămână: nu doar că nu scăpăm de ploi, dar ele se și întețesc în perioada următoare.

Întreg județul Sibiu se află sub avertizare de tip cod galben începând de astăzi, ora 10:00, până marți, ora 10:00.

”În întreaga regiune vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și condiții de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 30...40 l/mp”, au transmis meteorologii.

Tot începând de astăzi, de la ora 12:00, parte de sud a județului Sibiu, în special zona montană, intră sub avertizare de tip cod portocaliu de ploi puternice și vijelii.

”Va ploua abundent, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40...50 l/mp și izolat 60...80 l/mp. Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină”, au mai transmis meteorologii.

Codul portocaliu este în vigoare până marți, la ora 06:00 dimineața.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus