Vineri,
20.05.2022
Acum
0°C

Cea de-a doua ediție a proiectului ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” debutează la Facultatea de Inginerie

Cea de-a doua ediție a proiectului ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” debutează la Facultatea de Inginerie

Ajunsă la cea de-a doua ediție, caravana ”Job-urilor Hi-Tech în cartierele Sibiului” pornește la drum luni, 10 iunie.

Startul este programat în holul principal al Facultății de Inginerie din cadrul Universității ”Lucian Blaga”, unde specialiștii în recrutare, dotați cu ochelari 3D și tehnologie de realitate virtuală de ultimă oră, vor interacționa cu studenții și le vor oferi sfaturi concrete despre piața muncii din Sibiu.

De aici, caravana ajunge în perioada următoare în trei cartiere ale Sibiului: 12 iunie – Cartierul Broscărie, 14 iunie – Cartierul Gușterița și 17 iunie – Cartierul Țiglari. Proiectul se va încheia în 20 iunie, în galeria Sibiu Shopping City.

”Joburi Hi-Tech în cartierele Sibiului” folosește tehnologia de ultimă generație pentru a arăta sibienilor aflați în căutarea unui job cum arată virtual locul de muncă vizat și cum se poate trimite CV-ul pentru a aplica online, în câteva minute. Totul fără nici un cost.

Noi realizăm, edităm și montăm filmări VR la calitate HD cu unele dintre cele mai atractive job-uri din Sibiu, le promovăm în urma consultării cu experți în domeniu și le ducem direct acolo un sunt oamenii care au nevoie de ele. Organizarea unei serii de mini-târguri de joburi în care oamenii pot experimenta tridimensional posibilul viitor loc de muncă reprezintă o premieră.

Scopul final îl reprezintă creșterea accesului la tehnologie modernă, a gradului de informare a sibienilor și actualizarea ofertei de muncă, după standardele moderne.

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunității.

Partener principal: Continental Sibiu.

Proiect sprijinit de Guhring, Terra Building, Wenglor, Sibiu Shopping City și Magnet CV.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus