Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

BC CSU Sibiu a pierdut finala. Dan Fleșeriu: „Pentru mine sunt campioni”

BC CSU Sibiu a pierdut finala. Dan Fleșeriu: „Pentru mine sunt campioni”

După cel mai spectaculos sezon al CSU Sibiu din ultimele două decenii, galben-albaștrii au încheiat ieri pe locul al doilea în Liga Națională de Baschet Masculin, foarte aproape de CSM CSU Oradea. Sibienii și-au făcut suporterii mândri și bucuroși că au ajuns atât de departe, iar în sufletele celor care i-au susținut necondiționat, CSU Sibiu este deja campioană.

Baschetbaliștii sibieni au încheiat, seara trecută, la Oradea, seria meciurilor din FINALA Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu scorul de 3-1, la general, în favoarea celor de la CSM Oradea. Partida a fost una extrem de disputată, ambele tabere arătând multă ambiție, dorință și spirit de echipă. Dan Fleșeriu nu a acceptat la final ca medalia de argint să îi fie pusă la gât, dintr-un singur motiv: vrea să își păstreze în gând acest moment ca și cum echipa sa ar fi ieșit campioană.

„În legătură cu gestul de a nu accepta ca medalia să îmi fie pusă la gât, interpretarea că am refuzat-o este eronată. Medalia este la mine, am primit-o și am meritat-o, doar că nu o voi purta niciodată, pentru că amintirile mele despre acest sezon sunt și vor fi pentru totdeauna, amintiri mult mai valoroase: jucătorii mei fiind cei mai buni, staff-ul meu și toți cei din management fiind cel mai buni, iar suporterii, evident de aur. Ne-am fi dorit ca finalul acestui campionat să fie altfel. Am reușit să ajungem în finală după 20 de ani, dar nu am reușit să îndeplinim obiectivul sibienilor care cred în noi, care au crezut în noi meci de meci și pentru care ar fi trebuit să avem aurul la gât, acum. Am încercat să facem tot ce a fost omenesc posibil pentru asta și tocmai de aceea, din respect pentru galeria noastră de campioni, vom continua să muncim până când vom reuși să împlinim visul unui oraș întreg. Nu cedăm a fost crezul nostru în ultimii ani și va continua să fie pentru noi toți cei care formăm această familie galben-albastră. Vreau să îmi felicit jucătorii care au muncit extraordinar de mult anul acesta. Meritau să fie campioni și pentru mine sunt. Am câștigat împreună un trofeu, iar titlul de campioni sunt sigur că va veni”, a spus Dan Fleșeriu.

Astăzi, BC CSU SIBIU onorează invitația rectorului ULBS, Ioan BONDREA la GAUDEAMUS și va fi, de la ora 14.00, în Piața Mare a Sibiului.

Echipa își va lua rămas bun de la suporteri vineri, 7 iunie, la Sala Transilvania.

 

Foto: Facebook/BC CSU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus