Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

S-au întors ”dispăruții”. Studenta Elena Udrea și Silviu Obedea s-au întors acasă

S-au întors ”dispăruții”. Studenta Elena Udrea și Silviu Obedea s-au întors acasă

Criminaliștii din Sibiu anunță  că au încheiat căutările a două persoane dispărute din Sibiu, după ce s-au întors acasă.

Poliţiştii sibieni de la Serviciul Investigaţii Criminale au anunțat ieri că două persoane au dispărut de acasă, fiind vorba despre un bărbat de 51 de ani și  tânără studentă la Inginerie, originară din Dolj.

Potrivit primului anunț transmis de polițiști, un bărbat în vârstă de 51 de ani ar fi plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, fără a mai reveni. „La data de 4 iunie 2019, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 29 aprilie 2019, fratele său, Obedea Silviu Constantin, în vârstă de 51 de ani, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, după cum preciza IPJ Sibiu.

Într-un alt anunț, Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu scriu că sunt în căutarea unei tinere în vârstă de 20 de ani, din județul Dolj, care a plecat voluntar din sediul Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din municipiul Sibiu, fără a mai reveni. Numele tinerei este Elena Luminița Udrea, iar despre dispariția sa poliția a fost anunțată de mama acesteia.

Astăzi, polițiștii anunță că cele două persoane s-au întors la domiciliu. ”În seara zilei de ieri, Udrea Luminița Elena a revenit la domiciliul său, în județul Dolj. Din cercetările preliminarii efectuate, rezultă că nu a fost victima săvârșirii vreunei infracțiuni. În aceeași seară, Obedea Liviu Constantin a fost depistat în Stația CFR Constanța de către polițiștii Biroului Județean Transporturi Feroviare Constanța.   De asemenea, s-a constatat că bărbatul nu a fost victima săvârșirii vreunei infracțiuni”, anunță IPJ Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Udrea Ielena

Acum 3 ani

Au depistat-o in gara la Costa Rica ! :D cel mai probabil.
Raspunde

Calin

Acum 3 ani

Eh ... si-au gasit si ei un locsor linistit ca sa intretina niste relatii "linistite si ascunse" de ochii lumii si dupa ce au "terminat" au revenit la domiciuliu pentru o masa calda .. ce dracu facem atata propaganda ? Nu toti am facut la fel in tinerete ? :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus