Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-4°C

Ultimul meci al sezonului, jucat de BC CSU Sibiu cu suporterii echipei

Ultimul meci al sezonului, jucat de BC CSU Sibiu cu suporterii echipei

BC CSU Sibiu își așteaptă suporterii la Sala Transilvania, mâine de la ora 18:00, pentru ultimul „meci” al sezonului. „Rămânem Toți Pentru Unul, 1 Pentru Toți, mai uniți ca niciodată, mai motivați ca oricând! Visul Sibiului este și visul nostru: Nu cedăm!”, spun oficialii clubului.

Peste 400 de sibieni au crezut în sportivii lui Dan Fleșeriu, iar în două zile s-au vândut toate biletele pentru meciul 5, cel care, la acel moment, era ipotetic. „Nu am reușit să aducem seria acasă, dar vineri vom juca cel mai important meci al sezonului: meciul inimilor galben-albastre. Un meci în care Sibiul și sibienii câștigă”, transmit oficialii clubului.

BC CSU Sibiu le oferă celor care au cumpărat bilete pentru meciul 5 următoarele variante:

  1. Își pot recupera integral banii plătiți pe bilet, trimițând un e-mail pe adresa pr@bc-csusibiu.ro, cu tichetele primite de pe platforma www.kompostor.ro, până vineri, 7 iunie 2019, ora 10:00. Ar fi bine să lăsați și un număr de telefon. Banii vor fi returnați în contul din care s-a făcut plata inițială.
  2. Cei cu inima galben-albastră pot dona banii de pe bilete către Asociația Al 6-lea Jucător, inițiatoare a proiectului dedicat construirii unei statui în memoria fostului nostru căpitan, Elemer Tordai (http://maratonsibiu.ro/sportivi-emblematici-ai-sibiului-am…/ ). Și aceștia sunt rugați să transmită un e-mail pe adresa pr@bc-csusibiu.ro, până vineri 7 iunie 2019, ora 10:00, în care să ne solicite redirecționarea sumei, atașând tichetele cumpărate. Vor primi un formular prin care își dau acordul în acest sens iar apoi banii vor merge spre proiectul mai sus menționat.
Totodată, mâine seară, de la ora 18:00, suporterii sibieni vor avea ocazia de a disputa un meci împotriva echipei preferate, alături de o echipă formată din partenerii BC CSU Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus