Miercuri,
03.03.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Un preot a găsit 5000 de euro într-o toaletă, în timpul vizitei Papei la Blaj

Un preot a găsit 5000 de euro într-o toaletă, în timpul vizitei Papei la Blaj

Un preot invitat la ceremoniile oficiate duminică de Papa Francisc pe Câmpia Libertății din Blaj a găsit în toaleta pentru VIP-uri un plic în care erau 5.000 de euro.
Preotul a predat banii Poliției, iar până joi aceștia nu fuseseră revendicați, informează Hotnews.ro.
Văzând că în plic se afla o sumă importantă, mai exact 5.000 de euro, preotul l-a predat imediat polițiștilor care asigurau ordinea, iar aceștia au început cercetările pentru a afla cine a pierdut banii, scrie Mediafax.
Poliția Alba a confirmat că o persoană din rândul pelerinilor prezenți la ceremonie a găsit și a le-a predat polițiștilor respectivul plic cu bani, iar suma nu a fost încă revendicată.
”A fost, duminică, într-un anumit loc de pe Câmpia Libertății din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc, un plic care conținea o sumă de bani. Nu putem da mai multe detalii deoarece există o procedură prin care persoana care revendică un bun pierdut trebuie să ofere mai multe informații despre acesta. Potrivit procedurilor legale, dacă într-o anumită perioadă nu apare nicio persoană care să poată dovedi că este posesorul bunului pierdut, acesta intră în posesia statului”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al Poliției Alba.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Bravo lui

Acum 1 an

Felicitari lui! Banii nerevendicati ar trebui dati preotului care i-a gasit si a avut marele caracter de a-i preda politiei! Din ei sa ajute saracii,si persoanele in nevoie.
Raspunde

Un PSDist mandru

Acum 1 an

A stricat invarteala cuiva, era spaga pentru unu... Daca i gasea in cimitir , stiam pentru cine erau si ii trimitea acasa.
Raspunde

CX

Acum 1 an

Banii au fost plantiti acolo ca sa ii ridice cineva pentru trafic de influenta, dar se pare ca a intrat in toaleta preotul inaintea celui care ii erau destinati banii. Cine se duce la biserica cu 5000 euro in plic? DNA??!
Raspunde

motanul garfield

Acum 1 an

Cred ca da. Banii erau pt. cineva... Au pierdut amandoi. si cel care a vrut sa dea spaga si cel care trebuia sa-i primeasca... Ghinion, vorba dlui presedinte...
Raspunde

papa

Acum 1 an

Papa iti da dar nu iti baga si in straita.
Raspunde

S

Acum 1 an

Îs ai mei!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus