Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Clujul se pregătește de meci: ”No, amu-i amu!”

Clujul se pregătește de meci: ”No, amu-i amu!”

15.000 de clujeni sunt așteptați în tribune pentru a susține U în primul meci de baraj pentru Liga 1, în fața echipei sibiene FC Hermannstadt. Orașul trăiește emoția dinainte de partidă și asta se vede cu ochiul liber. Bannere cu mesajele ”No, amu-i amu! Duminică, la stadion” au fost postate pe podurile din oraș. Acesta din imagine este din cartierul Mănăștur.

Pe de altă parte, sibienii sunt optimiști înaintea meciului de mâine, de la ora 18. ”I-am urmărit (n.a. pe cei de la ”U” Cluj). Chiar și în timpul campionatului am văzut câteva jocuri de-ale lor, cu Ripensia, cu Snagovul, cu Pandurii sau pe cel de la Clinceni. Important e să jucăm noi, chiar dacă va fi o atmosferă incendiară. Am jucat cu CFR-ul contra lor. Sunt sigur că vor avea mulți suporteri în tribună. Au niște suporteri minunați. Dar, partida se va juca pe teren și am mare încredere în băieții mei. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere să facem o partidă bună, să înscriem și să câștigăm”, a afirmat Miriuță într-o conferință de presă vineri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

ion

Acum 4 ani

haide SIBIUL, nu va lasati, si ramaneti in LIGA 1.MULT SUCCES! DACA STADIONUL DIN SIBIU ERA GATA SIBIUL ERA IN PLAY OFF. UNDE ESTI TU GALDEANU DOAMNE.O TEMPORRA!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus