Joi,
03.12.2020
Cer Senin
Acum
-2°C

Fără acte, înghemuit și camuflat. Un cetățean moldovean, prins la frontieră în autocarul Chișinău-Sibiu

27 Iunie 2019 10:48

Fără acte, înghemuit și camuflat. Un cetățean moldovean, prins la frontieră în autocarul Chișinău-Sibiu

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Sculeni au depistat un tânăr moldovean, ascuns într-un autocar de rută. Fără acte, înghemuit și camuflat sub bancheta din spate, acesta își crease un plan să ajungă la București, cu trecerea neobservată la controlul de frontieră, potrivit Poliției de Frontieră a Republicii Moldova.

Oamenii legii povestesc că incidentul a fost înregistrat în noaptea de sâmbătă spre duminică, când un autocar de pe ruta Chișinău – Sibiu s-a apropiat la linia de control pentru autozarea ieșirii din Republica Moldova. „În timpul verificării documentelor de călătorie a pasagerilor, angajata Poliției de Frontieră a sesizat o neregulă în poziționarea unui scaun din spatele mijlocului de transport. În aceste circumstanțe a fost observat un bărbat slab și mic de statură, ce stătea ghemuit sub scaun”, se menționează într-un comunicat de presă al instituției.

Polițiștii de frontieră moldoveni mai spun că în timpul audierii, „pasagerul” a încercat să inducă în eroare cu privire la identitatea lui, declarând că este cetățean al României și intenționa să ajungă acasă, la București.

„Din cercetările preliminare, cât și verificările suplimentare cu implicarea reprezentanților autorităților naționale și române, s-a reușit identificarea tânărului de 21 de ani, care de fapt este originar din satul Pîrjota, raionul Rîșcani. Totodată, acesta figurează în baza de date că ar fi participat în mai multe ilegalități minore pe teritoriul țării”, mai transmite Poliția de Frontieră.

Tânărul este cercetat în stare de libertate, însă este permanent monitorizat.

Vizualizari: 503

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor
Telefon:
0757201737

Comentarii

2 comentarii

jonyjon

Acum 1 an

Care e diferenta intre "ghemuit" si "inghemuit"?
Raspunde

Step

Acum 1 an

Diferența e ca dintre "bou" și "vacă"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus