Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Încă un biciclist, victima neatenției în trafic. O șoferiță l-a luat pe sus

Încă un biciclist, victima neatenției în trafic. O șoferiță l-a luat pe sus

Un bărbat de 74 de ani din Mediaș a ajuns la spital după ce o șoferiță neatentă a făcut un viraj fără să se asigure.

Accidentul a avut loc ieri după-masa, în jurul orei 18:00, în municipiul Mediaș. Localnica în vârstă de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brateiului, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare în momentul în care a virat la dreapta și a acroșat un biciclist care circula regulamentar pe aceeași direcție, transmite IPJ Sibiu.

În urma evenimentului, biciclistul, localnic în vârstă de 74 de ani, a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale fără a rămâne internat, arată sursa citată.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1155

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus