Vineri,
23.04.2021
Parțial Noros
Acum
10°C

Burgerul Jack, cât statuia libertății

Burgerul Jack, cât statuia libertății

De nici o săptămână, food-court-ul din mall (că în sfârșit îi putem spune așa) s-a completat cu un nou restaurant, unul care vine la pachet cu mersul la sală sau măcar cu un 5 kilometri alergați cinstit, pentru că e pe prăjeală. Jack`s burger e ultima „achiziție” din mall, un restaurant unde, numele îl dă de gol, specificul se învârte în jurul burgerilor. Cum un burger nu se refuză niciodată, am luat drumul Șelimbărului să testăm produsul.

Joi la amiază prin mall cam bătea vântul nu cred să fi fost 50 de oameni în tot food-courtul iar majoritatea dintre ei se învârteau prin jurul burgăriei, studiind meniul, aruncând ochiade la ce se prepara înăuntru. Și se prepare mai mult decât hamburgeri. Meniul e blindat cu coaste, pui, cârnați prăjiți, mix grill și suficiente sosuri cât să îți poți face o combinație după cum dorești. Și ideal ar fi să mergi acolo dacă îți este foarte foame.

2PyyUn3%SFWBcEQLYrWeJg

Baza, însă, tot burgerii sunt. Vin în trei variante, de vită, porc sau porc de mangaliță și apoi în diverse variante, mai mici, mai mari, mai picante, mai crocante. Cert e că ai de unde alege și îți ia ceva să te decizi. Dar deobicei, eu când merg în genul acesta de restaurante întotdeauna caut să încerc produsul semnătură, adică Jack`s burger. Jack vine și el în trei variante. Simplu, Double Jack – cu două felii de carne sau în varianta high-tower, un mic monstruleț care mai degrabă te mânâncă el pe tine decât tu pe el. Trebuie să fii un om strașnic ca să reușești să dovedești hamburgerul acela. Dacă înfigi în el o făclie seamănă cu Statuia Libertății. E imens, pe cuvânt. Am luat un Jack simplu, asortat cu cartofi prăjiți, un sos de usturoi și un sos barbeque plus o cola ca să curgă tot pe gât în jos. Americănește, dacă așa e obiceiul casei. N-a durat mare lucru până a fost gata și arată foarte apetisant. A fost un burger absolut decent, carnea pregătită foarte bine, ușor zemoasă, cât să stropești un pic cartofii cu sosul care curge din burgeri și chifla foarte bună, poate un pic prea mare pentru conținut iar combinația de sosuri din interior foarte bine aleasă la fel și ceapa saute. Roșiile și salata n-au fost extrem de gustoase, n-ar strica o altă sursă pentru ingredientele astea două. În rest, foarte gustos. Și mi-a plăcut la nebunie sosul de usturoi. Sunt mare mâncător de usturoi și #fandemic și fan pe viață al mujdeiului de usturoi și extrem de rar găsești unul bun prin restaurante și fast-food-uri. Ăsta e excelent, se potrivește perfect și cu cartofii și cu burgerul. Deobicei nu reușesc să termin toți cartofii, ăstora le-am îndeplinit destinul și i-am trimis spre digestie însoțiți de un sos de nota 10.

Mai am o curiozitate pe care urmează în curând să o satisfac, vreau să încerc și burgerul de mangaliță, sunt curios de gust. Prețurile, decente pentru un mall. Meniu mare la burgerul simplu, 29.90. Nu este cel mai bun burger din oraș dar cred că e cea mai bună varianta din mall. Mai trecem pe acolo.

Vizualizari: 5282

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus