Joi,
20.01.2022
Cer Senin
Acum
-10°C

Copiii atacați de urs rămân internați în spital

Copiii atacați de urs rămân internați în spital

Cei doi copii din Hosman, un băiat de 10 ani și o fată de 16 rămân internați la secția de boli infecțioase a Spitalului Clinic Județean Sibiu, a declarat pentru Turnul Sfatului directorul Cornel Benchea. ”Copiii au fost vaccinați, răspund bine la tratament, totul este în regulă în ceea ce privește starea lor. Au răni răni produse inclusiv prin mușcătură, însă din fericire a fost superficială”, a spus Cornel Benchea.

Coopiii se aflau pe câmp, la 500 de metri de sat, când au fost atacați și puși la pământ de un urs. Au avut noroc cu un câine care l-a speriat pe animal. ”Copiii erau pe câmp cu vitele, că noi avem vite. Locul de păscut e la 500 de metri de sat. Copiii n-au stat în câmp, în soare, s-au retras spre un tufiș, la umbră. De acolo i-a atacat ursul pe amândoi. Prima dată l-a lovit pe băiat, l-a plesnit, l-a culcat la pământ, i-a rupt tricoul, l-a lovit pe spate. Pe urmă a atacat-o pe fată. Ea a avut noroc că a avut o cămașă mai groasă și nu a zgâriat-o atât de rău ca pe băiat. Amândoi au avut noroc că a venit un câine de-al nostru și l-a lătrat pe urs, până la dus dincolo de apă”, a declarat pentru Turnul Sfatului mama copiilor, Marinela Dumitrașcu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

sibianca

Acum 2 ani

Au ajuns ursii mai ocrotiti decat omul. Este ceva de necrezut. Ce-i face pe cei din ministere din ONG atat de plangaciosi dupa aceste animale . Nu am vazut nicaieri in Europa o asa mare grije pentru ursi.Nu am nimic impotriva sa nu-i ocrotim dar in limita controlului asupra inmultirii lor si a ariilor de populare a acestor animale.
Raspunde

Antrenor de ursuleti

Acum 2 ani

da, ceva nu e in ordine. Ursii sunt antrenati sa-i pape pe comunisti,,psdisti, ,securisti,,olteni bucuresteni.moldoveni si toti care pute de-a ciuma rosie. O sa vedem cum sa le antrenam mai bine, cred ca au probleme cu mirosul de usturoi sau mirosul ala scarbos de carnet de partid PCR
Raspunde

Liviu

Acum 2 ani

Tot ce sa intampla vizavi de acest subiect si altele cu ursii, nu sunt decat lobby pentru sustinerea vanatorii. Aceasta specie trebuie ocrotita iar noi oamenii trebuie sa invatam sa respectam natura si sa convietuim in armonie cu celelalte specii. Animalele domestice nu au ce cauta libere pe camp fara imprejmuire electrificata chiar si in jurul curtiilor (asemenea echipamente se gasesc peste tot si nu sunt foarte scumpe) totodata animalele domestice se recomanda a fi gestionate in Ferme Private. Trebuie sa ne schimbam comportamentul si mentalitatea privind agricultura sau zootehnia de subzistenta. Suntem in sec. XXI, suntem in UE, exista fonduri destinate agriculturii nu ne opreste nimeni sa le obtinem.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus