Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
1°C

ALDE Sibiu jubilează după decizia Curții Constituționale: ”Werner a încercat să manipuleze poporul”

ALDE Sibiu jubilează după decizia Curții Constituționale: ”Werner a încercat să manipuleze poporul”

”Încă o dată s-a demonstrat că președintele Klaus Werner Iohannis reprezintă un pericol pentru democrație, pentru Constituție și pentru mersul firesc al României”, anunță secretarul executiv al ALDE Sibiu, Traian Stoiță într-un comunicat de presă, transmis astăzi. ”Încă o dată s-a demonstrat că președintele Klaus Werner Iohannis reprezintă un pericol pentru democrație, pentru Constituție și pentru mersul firesc al României. Asistăm la teatrul ieftin al unui președinte al cărui unic scop este obținerea unui nou mandat în toamna acestui an. (...) Constituția nu e jucăria nimănui, țara nu e locul de joacă al celor care nu și-au trăit copilăria la timpul ei. Pentru a obține avantaje electorale, domnul Werner a încercat să manipuleze poporul printr-un referendum care nu poate fi transpus în Constituție. De ce? Pentru că s-ar încălca drepturile cetățenilor. Dar nu contează. Contează doar obținerea unui nou mandat... Printr-o logică simplă, privind la toată cacealmaua ultimelor luni, ne trezim?”, se mai arată în comunicat. ”Încă mai pot să cred în România frumoasă, în România unită, în România trează și vie! Ne-a ajuns! Klaus Iohannis nu va mai avea la dispoziție încă un mandat pentru a-și bate joc de români! Dincolo de toate, aș mai merge cu gândul la banii cheltuiți pe acest referendum inutil. Oare direcția lor nu era mai sănătoasă spre spitalele regionale? La Sibiu, PNL bate mult toba pe tema asta.

Dragilor...toboșarul costă!”, a mai scris secretarul ALDE Sibiu.

Curtea Constituțională a respins ieri ambele inițiative legislative de revizuire a Constituției depuse de Opoziție și de coaliția PSD-ALDE, în urma referendumului din luna mai. CCR a decis în unanimitate ca amnistia și grațierea pentru fapte de corupție nu poate fi interzisă, pentru că ar depăși limitele revizuirii Constituției.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 3 ani

prin 2003-2003 !!!!!!in sibiu i se spunea HAUS CLAUS lui dn de pe balea nrxxxx oare de ce?
Raspunde

yyy

Acum 3 ani

daca trif a luat o pauza de la comunicate chiar trebuie sa ii promovati intens si in continuu pe ceilalti scelerati?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Soros

Acum 3 ani

Din cate stiu traim intr-o tara libera uite fiecare este liber sa de ce comunicat doreste atata timp cat este in limita decentei....sau esti de la #rezist si voua nu va convin chestiile astea ? asa e on neomarxism am uitat of of ..hai ia trotineta electrica si da o plimbare . te salut !
Raspunde

Alesb

Acum 3 ani

Alo!!!!! Voi ăștia cu nici 10%, mai aveți tupeul sa mai deschideți gura prin Sibiu :)))?
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 3 ani

Trebuie să fi retardat ca să crezi că decizile CCR sunt luate de jurişti de onoare şi nu lingăi .Se pare că la acest referendum ,la care mai mult de 6 milioane de români au votat pentru pedepsirea celor care sabotează statul român , ALDE a înțeles ,,decât " că românii au fost manipulați .Cred câ statul paralel sunteți voi (sunteți paralel cu ce se întâmplă în România ).De acea cred că 4% ,cât ați obținut voi la ultimele alegeri .este un rezultat exagerat de mare .
Raspunde

alde4la100

Acum 3 ani

mai bine vedeti coruptia de la voi din alde, ca faceti praf administratia de mai stati mult la butoane. sper sa nu mai auzim de voi!!!
Raspunde

Toma

Acum 3 ani

ALDE,puteti comenta cat doriti!Zero ramane tot zero,adica NIMIC!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus