Duminică,
16.01.2022
Cer Senin
Acum
-6°C

Marius Vecerdea a pierdut în instanță în fața lui Ion Țiriac

Marius Vecerdea a pierdut în instanță în fața lui Ion Țiriac

Tribunalul bucurești a respins cererile formalte de sibianul Marius Vecerdea privind alegerile la Federația Română de Tenis, câștigate de magnatul Ion Țiriac.

Federaţia Română de Tenis are începând de joi o conducere validată şi de instanţele judecătoreşti, nu doar de reprezentanţii cluburilor afiliate. Tribunalul Bucureşti a admis cererea de înregistrare a noilor organe de conducere ale FR de Tenis, aşa cum au fost votate de Adunarea generală extraordinară de alegeri din data de 19 iunie. Totodată, instanţa a respins ca nefondate cererile de intervenţie ale cluburilor ”opozante” Pamira Sibiu, Olimp şi Triumf.

Chiar dacă nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în 5 zile, hotărârea Tribunalului Bucureşti este un mare succes pentru Ion Ţiriac şi echipa lui.

Pe 19 iunie, Adunarea generală a FRT l-a ales pe Ion Ţiriac în funcţia de preşedinte (32 de voturi), iar pentru cele patru posturi de vicepreşedinte opţiunile i-au vizat pe George Cosac (34 voturi), Răzvan Itu (28 voturi), Alina Cercel-Tecşor (28) şi Adrian Marcu (23).

Principalul contestator al conducerii FR de Tenis, Marius Vecerdea, a participat la alegeri in postura de candidat la ambele funcţii (preşedinte şi vicepreşedinte), dar nu a prins niciuna dintre liste.

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Relu Dosteteanu

Acum 2 ani

Nu-i mai scrieti numele ca nu il stie nimeni. Finul lui Iohannis e supranumirea sa!
Raspunde

Hermanndorf

Acum 2 ani

Turneul sau de la Sibiu este intre cele 5 turnee de Grand Slam ale circuitului ATP si WTA!
Raspunde

haha

Acum 2 ani

Si ce e vreo mirare in asta. Auzi si la ziaristi: "hotărârea Tribunalului Bucureşti este un mare succes pentru Ion Ţiriac şi echipa lui." Da sigur rade Tiriac si cu c.....de fin.
Raspunde

Hexoraleten

Acum 2 ani

Ce-ai facut mă nene mă? :))))))))))))))))))))))))) Pai pe tine doar atat te-a dus mintea, sa te pui cu Țiriac? :))))))))))))))
Raspunde

Huaba

Acum 2 ani

..sa l vedem pe FINU ... dupa ce cade mister president !?!
Raspunde

CX

Acum 2 ani

ce sa intamplat? nu ii mai place domnului la Miami?
Raspunde

@@@

Acum 2 ani

Finule. finule, Unde-i protectia nasului?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus