Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

FOTO Sibiancă terorizată online de un bărbat care nu a vrut să accepte un refuz

FOTO Sibiancă terorizată online de un bărbat care nu a vrut să accepte un refuz

O tânără studentă din Sibiu trece prin clipe de groază, după ce în urmă cu mai puțin de 24 de ore un bărbat a început să o terorizeze pe internet. Facebook, Instagram, Youtube, bărbatul s-a folosit de toate rețelele posibile și de mai multe conturi, pentru a o amenința pe fată.

Sute de mesaje a primit tânăra sibiancă după ce a refuzat să îi accepte cererea de prietenie unui bărbat despre care se spune că ar trimite adesea astfel de mesaje tinerelor de care este atras și care îl refuză. Speriată de întreaga întâmplare, sibianca (n.r. a decis să își păstreze anonimatul) l-a blocat în mod constant pe agresor, dar acesta a continuat să o contacteze de pe alte conturi și pe toate rețelele de socializare de care dispune. Într-un final, fata a făcut reclamație la poliție în speranța că bărbatul va fi prins.

„M-am speriat foarte tare când am văzut că nu renunță nicicum. M-am panicat aseară. Am făcut astăzi reclamație la poliție și am încredere că se vor lua măsurile necesare”, spune tânăra.
sibianca terorizata online (11)

Totul a pornit de la un simplu schimb de conturi de Facebook, în Piața Mare din Sibiu, în urmă cu aproximativ o săptămână. Atunci când s-a văzut refuzat, bărbatul a decis că nu va accepta ca tânăra să îl blocheze până nu îi va răspunde la întrebări, povestește sibianca.

Cel care a terorizat-o pe tânără ar fi un bărbat care face adesea astfel de lucruri, potrivit site-ului Oglinda Zilei. Întrebată  dacă acesta este agresorul, tânăra a confirmat. Acum aceasta așteaptă ca polițiștii să îl identifice pe bărbat.

Reporterul Turnul Sfatului a solicitat informații reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu și urmează să primească un răspuns.

sibianca terorizata online (2) sibianca terorizata online (1) sibianca terorizata online (11) sibianca terorizata online (10) sibianca terorizata online (5) sibianca terorizata online (6) sibianca terorizata online (7) sibianca terorizata online (8) sibianca terorizata online (9) sibianca terorizata online (4)

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

20 comentarii

cãcâcea

Acum 4 ani

duamne ce retard ordinar ... E ca mucul ala inervant din nas, dupa care bagi toata mana si el se incapatzaneaza sa stea tot acolo. Stalkere, ia-ti fra` un catzea (caine) si streseaza-o dreaq pana comprende ce dreaq spui :) La modul serios acum, eu l-as da in judecata, ca sa fie distrectie de ambele parti ...
Raspunde

Ion

Acum 4 ani

Si de ce e ascuns numele? Hai sa il abordam si noi pe baietel, daca are nevoie de atentie.
Raspunde

Ioan

Acum 4 ani

Pe tip il cheama Radu Filipescu Nastase, si a aparut la iUmor, dar, de curand l-a demascat un baiat pe YouTube cu toate magariile sale, dupa ce i-a dat DM. unei fete 'Natalia'. https://www.youtube.com/watch?v=ZqrCDsvmonI. Cei din zona, sa-l crapam in bataie, ca nu e prea dragut sa hartuiesti fete.
Raspunde

Tolomacu

Acum 4 ani

Sunt multi asemenea loseri care se iau de femei aiurea. Ce face militia cu asta ?.... se uita dupa ozn-uri in inaltul ceriului ?... si ofteaza...? Sunt niste gunoaie de oameni si in politia Sibiu ca si in cea din Caracal... va invit... mai bine nu, sa nu aveti nevoie de ceva de la baietii de la circulatie, ca au o atitudine mai ceva ca a celor din Caracal. Cu mare respect.
Raspunde

Victor

Acum 4 ani

Il cheama Radu C. Felipe.
Raspunde

Altu

Acum 4 ani

Se pare ca tipul a fost si la X Factor, Romanii au talent si iUmor sub numele Cassiano del Mar/Freaky boy. Il mai gasiti si cu "Radu C Felipe", "Marius Ispas" si "Radu N Filpescu", dar sunt sigur ca are o gramada de alte conturi.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

///

Acum 4 ani

Talentat baiatul! Pacat de fata!
Raspunde

raspandache

Acum 4 ani

Numai retardați pe la emisiunile alea. Atât participanții, cât și realizatorii și privitorii. Voi îi faceți vedete pe toți psihopații, animale fără creier care vă satisfaceți coeficientul redus de inteligență privind așa ceva.
Raspunde

pepe

Acum 4 ani

Uitați-vă și voi pe conturile ăstuia,e dus rău de tot,ar trebui linșat mediatic altfel nu se liniștește și internat la glumeți.PTIU...
Raspunde

pepe

Acum 4 ani

Măi fraților,l-am văzut la iumor,uitați-vă și voi pe youtube,ăsta trebuie internat de urgență,cum naiba umblă liber,ăsta e pericol social.De necrezut.
Raspunde

Da

Acum 4 ani

Păi cum să se comporte miliția Sibiu când șeful este pus politic. Iar în parcarea Miliției vezi auto cu numere VL,OT,GJ,AG. Asta nu mai este Poliția Sibiu demult.
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

Sunt de acord cu prima propozitie. Referitor la celelalte doua, nu conteaza de unde provine personalul politiei, trebuie sa-si faca treaba la fel indiferent de unde sunt relocati la Sibiu.
Raspunde

Romania Cosmar

Acum 4 ani

Cred ca singura solutie e sa ne autodeclaram independenti si sa terminam cu prostia asta numita Romania, pe bune. Statul asta cu conducerea la sud, unde colcaie prostia si coruptia isi angajeaza sudisti cu inteligenta de sobolani in toate institutiile si astfel, ajungem toti Caracal. Romania e un cosmar pentru Ardeal, dupa 100 de ani, la fel ca si Ungaria inainte !
Raspunde

dan

Acum 4 ani

Puneti si o poza cu el, sa il recunoaca lumea si sa se fereasca pe viitor de un asemenea obsedat.
Raspunde

Ioan

Acum 4 ani

Geasesti aici detalii destule despre asta. https://www.youtube.com/watch?v=ZqrCDsvmonI
Raspunde

S

Acum 4 ani

Adevăru e ca nu ar fi avut ce să-i facă, dacă doar intra tot timpul în vorba cu ea pe conturi. Dar pt ca aia cu Sibiu e oraș mic suna a amenințare, poate si-o ia juridic fraierul. Oricum, ma amuza cei cu comentarii rasiste, discriminatorii și cu amenințări de pe Facebook. Ei chiar cred ca e un joc, ca nu se pune dacă nu e fata în fata. Nici de raportarea postării nu au auzit.
Raspunde

unu

Acum 4 ani

A venit miticul din bucuresti in Sibiu, si a zis ca da lovitura. Politia Sibiu nu se autosesizeaza ? Asta e capabil sa comita o prostie mare in sibiu. Monitorizati-l si duceti-l in gara mica, la nr 9! Altfel o sa aveti vreo sibianca(sau mai multe) pe constiinta! TREZIREA BAH!
Raspunde

Hermanndorf

Acum 4 ani

Acum 101 ani, am dat valsul vienez pe maneaua balcanica a lui Kusturica...
Raspunde

cãcâcea

Acum 4 ani

pe youtube, cauta "x-factor Cassiano del Mar/Freaky boy" si il gasesti pe avortatut asta: https://www.youtube.com/watch?v=8LHM1sMThIE. Nu pot crede ca asta este. Pe langa faptul ca e este cam prostut, mi-ar da vaga impresie ca este ... travestit :)
Raspunde

S

Acum 4 ani

@unu Tu nu prea pari din Sibiu. Auzi, nr. 9 :))) Si luzarul parca e din Cluj (deși poate o fi venit din alta parte acolo). Inceli din ăștia supărați sunt în toată lumea, oricum.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus