Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Președintele Iohannis o decorează pe Silvia Macrea cu Ordinul ”Meritul Cultural”

Președintele Iohannis o decorează pe Silvia Macrea cu Ordinul ”Meritul Cultural”

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi decretele de decorare a Ansamblului Folcloric Profesionist "Cindrelul-Junii Sibiului" şi a Silviei Macrea, manager al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale "Cindrelul-Junii" Sibiu.

Astfel, cu prilejul împlinirii a 75 de ani de la înfiinţarea Ansamblului Folcloric Profesionist "Cindrelul-Junii Sibiului", în semn de apreciere pentru activitatea importantă pusă în slujba artei spectacolului, devenind un veritabil ambasador al culturii tradiţionale româneşti, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul "Meritul Cultural" în grad de Cavaler, Categoria D - "Arta spectacolului", Ansamblului Folcloric Profesionist "Cindrelul-Junii Sibiului".

De asemenea, în semn de apreciere pentru activitatea importantă pusă în slujba promovării valorilor româneşti, atât în ţară cât şi peste hotare, precum şi pentru meritele avute la descoperirea şi preţuirea civilizaţiei tradiţionale, Preşedintele României a conferit Ordinul "Meritul Cultural" în grad de Cavaler, Categoria F - "Promovarea culturii", doamnei Silvia Macrea.

Junii Sibiului (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

PV

Acum 4 ani

Felicitari, aceasta femeie chiar merita aprecierea noastra, a tuturor, pentru ceea ce face.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus