Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

”Eroii” FC Hermannstadt din meciul cu Craiova: ”Important e acum ca cei nou veniți să înțeleagă situația”

”Eroii” FC Hermannstadt din meciul cu Craiova: ”Important e acum ca cei nou veniți să înțeleagă situația”

Pentru FC Hermannstadt, meciul de ieri cu Universitatea Craiova a fost prima victorie din acest sezon. După meciuri grele cu FCSB, Gaz Metan Mediaș și FC Viitorul, sibienii au reușit să înceapă șirul victoriilor prin golurile lui Ousmane Vieira și Petrișor Petrescu. Echipa a câștigat cu scorul de 2-1 pe stadionul de la Mureș, unde își dispută meciurile ca și gazde.

Cei doi marcatori se află la poli opuși, unul fiind veteran al echipei - Petrescu, iar celălalt nou venit - Vieira. Cu toate acestea, au reușit să se facă remarcați prin ocazii spectaculoase la poarta lui Pigliacelli. Sibienii nu au fost intimidați de golul oltenilor din minutul trei și au reușit să se impună în acest meci nu doar prin scor, ci și prin ocazii.

Ousmane Vieira este la al doilea meci în tricoul lui Hermannstadt și a reușit ca într-un meci să și marcheze, dar și să primească cartonașul roșu:

,,Îmi pare rău pentru cartonașul roșu, nu asta îmi doream să se întâmple, dar în același timp mă bucur că am reușit să și marchez un gol. A fost un meci al extremelor pentru mine dacă ne gândim la cele două faze’’ a spus fundașul sibienilor.

Petrișor Petrescu recunoaște că nu au avut o misiune ușoară chiar dacă au reușit să câștige: ,,Cu siguranță a  fost un meci greu, știam că asta ne așteaptă. Eram toți conștienți că ei au jucat 120 de minute cu trei zile înainte. Poate că acesta a fost și motivul pentru care am făcut o primă repriză puțin mai slabă’’.

Pe Petrișor Petrescu

Ambii jucători au recunoscut că începutul meciului nu a fost unul bun și că nu s-au bazat pe oboseala adversarilor. În continuare omogenitatea echipei cauzează greșeli în jocul sibienilor, dar în același timp jucătorii se arată mulțumiți de ceea ce Hermannstadt devine pe zi ce trece.

,,Nu putem compara meciurile din sezonul trecut cu cele de acum pentru că s-au schimbat foarte mulți jucători. Trebuie să ne concentrăm, cei care suntem acum, să ne facem treaba cât mai bine și să formăm un grup unit’’ a declarat Petrescu.

,,Este adevărat că nu am început  bine campionatul și asta probabil din cauza acomodării. Personal m-am integrat bine în echipă până acum, dar mai e nevoie de ceva timp ca să facem meciuri mult mai bune’’ – spune Vieira despre echipă.

ousmane

Jucătorii se arată în continuare indignați de ceea ce se întâmplă cu stadionul, având în vedere că sunt în continuare probleme care îi opresc să joace pe Municipal. ,,Câțiva dintre noi suntem obișnuiti de un an. Mai important e acum ca cei nou veniți să înțeleagă situația. Nu e normal să jucăm doar în deplasare pentru că avem nevoie de suporteri, care la randul lor fac și ei eforturi și le mulțumim pentru asta. Sunt 100% sigur că ar veni mult mai mulți dacă meciurile noastre s-ar juca acasă, la Sibiu’’ povestește Petrescu despre ceea ce se întâmplă pe Municipal.

Pe de altă parte, problema stadionului în viziunea unui nou venit ca Vieira nu este departe de ceea ce au declarat și colegii lui mai vechi la echipă: ,,Meciurile din deplasare sunt grele, nu cred că sunt benefice pentru echipă și sper să se termine toate lucrările până în noiembrie’’.

Meciul cu CFR Cluj este o nouă provocare pentru echipa lui Enache care are ocazia să mai câștige trei puncte. CFR este la fel ca și Craiova, una dintre echipele României care joacă o dată la trei zile din cauza meciurilor din competițiile europene.

Partida se va juca în data de 10 august de la ora 21:00, pe terenul clujenilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Valjan jan

Acum 4 ani

FelicitariEchipei !!!!!Felicitari antrenorilor !!!!! felicitari conduceri ..!!!!!!!!!!Rusine celor care incetinesc lucrarile suprafetei de joc a stadionului Municipal....Legile trebuiesc respectate dar de la barajul de ramanere in divizie pana acuma August trebuia finalizata lucrarea ...Stadionul cu suprafata de joc este un bun comun si public ptr asta se fac raspunzatori EDILUL si comisia tehnica din serviciul tehnic al primariei SIBIU Motivul necunoastere , indolenta s au dezinteres ...treziti va oameni buni ptr ca lucrati pe bani contribuabililor salariile sant bune prea bune ptr cat dati voi ....
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Lasa ca mai stau in primarie pana la anu , dupa care toti afara si punem oameni competenti.
Raspunde

oIo

Acum 4 ani

fara ajutor din africa, ce sa mai faca romanasul ? Sa vezi meciuri cind FC Poiana il cumpara pe Cunta Kinte
Raspunde

rosu

Acum 4 ani

"Echipa a câștigat cu scorul de 2-1 pe stadionul de la Mureș,.." Da unde or jucat, la Alba Iulia sau la Deva?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus