Marţi,
07.07.2020
Partial Noros
Acum
19°C

Ce facem în weekend? Putem opta pentru o prezentare de modă sau concerte

09 August 2019 19:11

Ce facem în weekend? Putem opta pentru o prezentare de modă sau concerte

Unul dintre evenimentele cele mai atractive din acest weekend este cu siguranță cel gastronomic ,,Gusturile Verii''. În timp ce pofticioșii gustă din preparate, ceilalți pot asculta artiștii care vor cânta pe scena din Piața Mare.

Vineri, 9 august

Nu puteți începe relaxarea după o săptămână plină fără a mânca ceva. Pentru asta, locul cel mai potrivit este: Pizza by Tango! Nu contează ce tip de pizza preferați, aici veți găsi ceea ce vă doriți și cu siguranță veți pleca acasă mulțumit de alegerea făcută.

Street Delivery Sibiu va umple orașul prin artă, cuvânt, design, arhitectură, prin poeticile cotidianului, geografiile literare și metaforele orașului.  Pentru pasionați, în perioada 9-11 august, pe str. Arhivelor și Piața Friedrich Schiller îi puteți găsi pe protagoniștii evenimentului. În cadrul acestuia vor fi disponibile 15 activități diferite, pe gustul tuturor.

street delivery

Gusturile Verii sunt testate în acest weekend în Piața Mare. În timp ce se gătește cel mai mare proțap din România, sunteți invitați să gustați și puțină muzică. Pe scenă vor urca trupele: Compact B, Iris și Cargo pentru că așa cum știm, mâncarea merge mai bine când îți este gâdilat și timpanul, nu doar papilele gustative . Învitatul special al evenimentului, Celebrity Chef Giorgio Diana, vă așteaptă împreună cu mai mulți Maeștri Bucătari timp de trei zile să vă bucurați împreună de eveniment.

gusturile verii

Festivalul Cultural Gastronomic al Minorităților se desfășoară în Pădurea Dumbrava în intervalul 9-10 august. Fiecare participant la eviniment va primi un tichet de masă gratuit în valoare de 50 lei cu care își va procura mâncare de la standuri. Intrarea este liberă pentru toți gurmanzii care își fac timp să ajungă la o masă în aer liber.

gastronomie minoritati

Sibiu Dans Festival 2019 începe la ora 20:00 în Piața Mică. După atâta mâncare e nevoie de puțină mișcare și sunteți invitați la dans. Putem admira dans modern, contemporan, show-revue, dans de caracter și street dance. Cei mai talentați studenți și  cei mai creativi coregrafi se vor ȋntrece ȋn Piața Mică sub privirile publicului.

dans festival

Festivalul Naţional Studenţesc de Modă şi Design Vestimentar - Be Creative, vă invită pe 9 &10 August pe strada Cetăţii începând cu ora 20.30 pentru a admira viitoarele talente din lumea modei. Studenți din mai multe județe ale țării vor prezenta stiluri nonconformiste și se vor bate pentru marele premiu, trofeul Be Creative 2019.

festival moda

Sâmbătă, 10 august

Sâmbăta e prilej de relaxare la Parohia Evanghelică cu ocazia evenimentului ,,Muzica în Bisericile Fortificate''. Luăm la pas orașul și ne oprim din plimbare la Parohie de la ora 18:00. Ne ferim de aglomerația din oraș și ne bucurăm de un concert de orgă pentru o oră.

concert orga

Copiii iau în această zi autobuzul către Borscărie pentru a participa la TEATRUL DE VARĂ PENTRU COPII ȘI TINERET. Începând cu ora 19:00, pe strada Ștefan cel Mare se vor aduna copiii care își doresc să participe la un spectacol în cort. În plus, vor pleca de acolo cu o carte cu povești sau carte de colorat cu povești.

teatru de vara

De la ora 21:00 o luăm cu toții într-o direcție, aceea fiind Direcția 5. Puteți asculta piesele favorite cu care mulți dintre noi am crescut, la restaurantul Piano. Artiștii vă așteaptă să vă alăturați pentru o seară de neuitat pe ritmuri de muzică pop.

directiav 5

Tot de la ora 21:00 dăm o fugă la teatru pentru a vedea avanpremiera spectacolului ,, Delirium''. Cu părere de rău pentru cei mici, spectacolul este recomandat celor cu vârsta peste 16 ani. În schimb, lor le recomandăm celelalte activități perfecte pentru vârsta lor.

delirium avanpremiera

Duminică, 11 august

Începem ziua din nou cu o masă copioasă la Muzeul Astra. Diplomație și Bun Gust este un show gastronomic care începe la ora 12:00 și de care ne putem bucura în aer liber la Muzeului Civilizației Populare Tradiționale „ASTRA''.

eveniment gastronomic astra

Dăm din nou fuga la teatru pentru puțină culoare la spectacolul Lipicioșii - Planeta Roz Bombon. Actorii ne vor încânta de la ora 20:00 în multe dintre limbile pământului: română, engleză, spaniolă, franceză și coreeană.

teatru

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus