Miercuri,
16.06.2021
Partial Noros
Acum
24°C

Trafic redirecționat pe DN 1 aproape de limita județului Sibiu: se repară trecerea peste calea ferată

Trafic redirecționat pe DN 1 aproape de limita județului Sibiu: se repară trecerea peste calea ferată

Drumul Național 1 va fi închis pe o mică porțiune, începând de azi, în zona localității Ucea de Jos, aproape de limita județelor Brașov și Sibiu. Drumarii au anunțat că vor repara trecerea la nivel cu calea ferată.

„În perioada 19.08.2019, ora 07:00 – 23.08.2019, ora 20:00, circulația rutieră se va închide pe DN 1 km 257+710, în zona localității Ucea de Jos, județul Brașov, în vederea executării lucrărilor de reparații la trecerea la nivel cu calea ferată.

În perioada aferentă închiderii traficului, circulația rutieră se va desfășura pe o bretea amenajată temporar în zona lucrărilor”, au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri ș Poduri Brașov.

Lucrarea este realizată de Căile Ferate. „Noi am construit doar breteaua de ocolire cu Secția Producție a DRDP Brașov”, a precizat purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov.

dn1 inchis calea ferata 1

dn1 inchis calea ferata 2

dn1 inchis calea ferata 3

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus