Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Teodor Birț dă o veste bună sibienilor: FC Hermannstadt poate juca la Mediaş

Teodor Birț dă o veste bună sibienilor: FC Hermannstadt poate juca la Mediaş

Teodor Birț, fostul director executiv al FC Hermannstadt, a început conferința de presă de astăzi cu o veste bună pentru suporteri. Acesta și-a dorit să anunțe că după mult timp de negocieri, au reușit să-i convingă pe cei de la Mediaș să împartă terenul pentru meciurile oficiale.

hermannstadt-gaz-metan-medias-predictii

Din cauza problemelor de la stadion, FC Hermannstadt a fost obligată să își dispute în deplasare meciurile ca și gazde, începând cu sezonul trecut. Sibienii au găsit înțelegere la Târgu Mureș, unde li s-a pus la dispoziție o suprafață de joc. Între timp, câteva meciuri s-au mai jucat și la Pitești, toate acestea din cauza neînțelegerilor dintre cele două cluburi sibiene: FC Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș.

„Vreau să încep cu o veste bună şi v-o spun pentru că nu este rezultatul implicării finanţatorilor, oamenilor care acum se dau peste cap ca să fie bine la club, nici a noii conduceri. Este rezultatul a ceea ce am făcut în ultima perioadă de timp împreună cu oficialităţile Sibiului şi cu oameni de bine din Sibiu care nici măcar nu doresc să fie precizaţi. Ideea este că se poate juca la Mediaş. Am vrut să vă spun că a fost modificat contractul dintre Transgaz şi clubul de fotbal Gaz Metan Mediaş şi stadionul poate fi închiriat de către proprietari terţilor", a declarat Teodor Birţ, în conferinţa de presă de astăzi.
stadion-gaz-metan-640x360

Lui Teodor Birț i s-a terminat mandatul care a fost pe o perioadă de patru ani, iar acesta a fost înlocuit de către Iuliu Mureșan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Chivuta Giubega

Acum 4 ani

Decat sa jucam in satul ala sinistru, mai bine ne retragem din campionat! #daciiliberi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus