Luni,
10.08.2020
Parțial Noros
Acum
28°C

Întâlnire cu locuitorii Cartierului Arhitecților. Caravana ”Plăteștecâtarunci” vine să stea de vorbă cu oamenii

27 August 2019 11:37

Întâlnire cu locuitorii Cartierului Arhitecților. Caravana ”Plăteștecâtarunci” vine să stea de vorbă cu oamenii

Caravana ”PlăteșteCâtArunci” ajunge miercuri, 28 august, în Cartierul Arhitecților și își propune să lămurească toate problemele legate de colectarea selectivă a gunoiului.
Vino între orele 16:00 – 20:00 în fața Asociației de Proprietari de pe strada Irina Rosetti și spune-ne orice neclaritate ai legată de colectarea selectivă a deșeurilor și garantăm că vei pleca lămurit.
 
Taxe, pubele colorate, grafic de colectare, care se pune unde și de ce? Avem răspunsuri pe înțelesul oricui.
În plus, roboțelul Pet-Rică abia așteaptă să se joace cu copiii, pentru care are o mulțime de cadouri și surprize. Caravana ”PlăteșteCâtArunci” ajunge vara aceasta în toate localitățile din zona Sibiului unde se implementează colectarea selectivă a gunoiului. Venim cu răspunsuri clare la orice nelămurire ai legată de modul în care se strânge și reciclează gunoiul.
“Plătește pentru cât arunci“ este o inițiativă adoptată la nivel național cu scopul de a determina populația să colecteze selectiv deșeurile, astfel încât România să se încadreze în obligațiile pe care și le-a asumat în fața Uniunii Europene. În localitățile din Zona 1 a județului Sibiu, în urma implementării principiului “plătește pentru cât arunci“, taxa de salubritate pe care o plătește fiecare gospodărie se transformă în abonament.
O campanie Soma SA și ADI Eco Sibiu. Eveniment organizat cu sprijinul primăriei Cisnădie și Asociația de Proprietari de pe strada Irina Rosetti.
În următoarele săptămâni caravana ”PlăteșteCâtArunci” va ajunge garantat în toate cartierele din Sibiu pentru a sta de vorbă cu toți sibienii interesați. Urmărește-ne și află când sosim în vecinătatea ta!

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Republica Teleormăneană România

Acum 11 luni

Pentru asta ne-au mărit prețurile? Sau acum o ardem prietenește să nu ne simțim escrocați și nici strânși cu ușa că plătim "cât vrea mușhiu' lu' Soma"?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus