Luni,
26.09.2022
Parțial Noros
Acum
22°C

Claudia Mery Simtion, noul director al CCD Sibiu: „Managerul trebuie să muncească. Eu sunt un om corect”

Claudia Mery Simtion, noul director al CCD Sibiu: „Managerul trebuie să muncească. Eu sunt un om corect”

Consilierul local din partea PSD Claudia Mery Simtion, care a fost numită la conducerea Casei Corpului Didactic Sibiu în locul lui Alexandru Dumbravă, spune că vrea să aibă rezultate bune și că instituția trebuie să funcționeze în parametri optimi. Aceasta nu vrea să comenteze afirmațiile predecesorului său precum că schimbarea directorului CCD Sibiu ar fi fost decisă „la insistențele PSD Sibiu”.

„Începând de azi, la insistențele PSD Sibiu și cu complicitatea oamenilor lui din Ministerul Educației Naționale, mi-am reluat postul de profesor, fiind demis de pe postul de director al Casa Corpului Didactic Sibiu, pe care l-am obtinut în urma unui concurs din anul 2016. De azi, noul director al CCD Sibiu este doamna Claudia Mery Simtion”, a anunțat Alexandru Dumbravă marți seara.

Solicitat de Turnul Sfatului să comenteze afirmațiile lui Dumbravă, liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, a spus că nu vrea să se implice ăn subiect: „Nu comentez așa ceva, nu ține de mine și nu vreau să mă implic". Și noul director al CCD Sibiu a evitat să ofere o notă declarațiilor predecesorului său: „Dați-mi voie să nu comentez. Este părerea dlui Alexandru Dumravă. Eu nu vreau să comentez afirmațiile dânsului”.

Simtion: Vom ține ștacheta sus

Întrebată care este viziunea sa pentru instituția pe care o conduce de marți seara, Claudia Mery Simtion a spus că „în primul rând, CCD Sibiu trebuie să funcționeze la parametri optimi și obiectivul principal al meu și al angajaților CCD este să avem cât mai mulți profesori la formări pentru a avea o pregătire foarte bună și în continuarea pregătirii inițiale pentru a da randament maxim la catedră și a fi tot timpul în trend cu noile cerințe vizavi de educație”.

„Deocamdată nu pot să vă spun prea multe, pentru că numai ieri după amiază am primit numirea și n-am apucat să mă pun la curent cu toată documentația. Din punctul meu de vedere, vă spun că sunt un om corect, un om care-și face treaba, un om care este dedicat misiunii de dascăl - și știu ce înseamnă să fii dascăl - și voi face tot ce îmi stă în puteri și voi munci alături de personalul CCD să ținem ștacheta sus, astfel încât CCD Sibiu să aibă rezultate bune și foarte bune și să vedem ce facem mai departe în legătură cu tot ce înseamnă aici CCD” - a declarat Simtion pentru Turnul Sfatului.
Potrivit noului director, în scurt timp o să fie elaborat planul managerial pentru anul școlar 2019-2020: „acolo o să fie transpusă toată problematica CCD-ului pentru anul școlar următor”.

Întrebată ce înseamnă ca instituția să funcționeze în parametri optimi, în contextul în care fostul director a acuzat autoritățile de faptul că a fost demis nejustificat, Simtion a răspuns că nu comentează afirmațiile fostului director, dar menționează că toată lumea trebuie să-și facă datoria.

„Toate instituțiile, după părerea mea, trebuie să funcțiioneze la cote maxime și foarte bine, indiferent unde ești ca și manager, trebuie să-ți faci treaba extraordinar de bine. Pentru mine asta înseamnă să funcționeze instituția la parametri optimi (..) Noi ne facem treaba. Toată lumea, pe toate compartimentele, trebuie să-și facă treaba. Și managerul trebuie să muncească, să stea de dimineață până seara, dacă trebuie, pentru că până la urmă indiferente pe ce funcție ești pus, trebuie să-ți faci datoria - asta e părerea mea”.
L-am întrebat pe noul director al CCD Sibiu când a aflat despre faptul că va fi numită în această funcție și cine i-a propus să o conducă: „Ordinul a venit de la Ministrul Educației, nu pot să vă spun altceva. Având în vedere că am fost și inspector școlar general, e adevărat că numai 6 luni, eu am avut rezultate bune. Și pe perioada celor 6 luni nu am avut probleme din punct de vedere managerial și consider că ministerul de aceea a optat pentru numirea mea”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

11 comentarii

cititor 13

Acum 3 ani

saracu Firu...... ce o mai blagoslovea ca Mery a inurcat borcanele...si documentele pe perioada celor 6 luni.....cei care stiu situatia...binenteles.....si cat s-a chinuit sa rezolve ce a stricat Mery....
Raspunde

Numiri politice

Acum 3 ani

Să-i fie țărâna ușoară. Mery asta mereu a vânat un post de conducere, ba ca șefă de inspectorat, ba acuma la CCD. Șefă să fie! Și prea se bate cu pumnii în piept că ”eu sunt corectă!!!” Ești la PSD, cât de corectă poți să fii? Trebuie să pleznească inima-n ea de fericire acuma, că e în sfârșit șefă. Și acuma țin minte istericalele ei după ce Firu câștigase la Alba împotriva ministerului, ”Nu, eu nu plec, nu e corect, am muncit atâta!” Doamne, ce om imposibil! Bine, cel puțin, că nu mai este șefă la ISJ.
Raspunde

un sibian

Acum 3 ani

"d-na Mery" tot apare prin ziare...sigur e ceva necurat cu ea!!!
Raspunde

Iooo

Acum 3 ani

„Ordinul a venit de la Ministrul Educației, nu pot să vă spun altceva. Având în vedere că am fost și inspector școlar general, e adevărat că numai 6 luni, eu am avut rezultate bune. Și pe perioada celor 6 luni nu am avut probleme din punct de vedere managerial și consider că ministerul de aceea a optat pentru numirea mea”. Saraca, a fost fortata sa urce in functie, ea nu a stiut nimic. A venit orinul de la minister "culcat" si ea a executat. Daca este adevarat ca nu a stiut nimic, este grav! Cum poti sa numesti un om intr-o functie de management fara a avea o discutie cu el in prealabil!? Daca nu a avut probleme inseamna ca a fost un manager bun :) in opinia ei. Abia astept sa vad planul managerial pentru anul scolar 2019-2020. Sper ca Turnul sfatului sa ni-l prezinte......daca va fi finalizat pana la sfarsitul anului.
Raspunde

Lulu

Acum 3 ani

Angajaza-te in privat....unde nu ajungi manager asa de florile psd... ce zici?
Raspunde

inspector scolar

Acum 3 ani

Deci dl.profesor de istorie sau geografie se va intoarce la post. Sper ca suplinitorii n-au ;luat postul fostului director pt. ca acum vor ramane fara slujba...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

......

Acum 3 ani

bravo Claudia!
Raspunde

un sibian

Acum 3 ani

ce harnici sunt toti cand ii numeste partidul! si capabili....
Raspunde

Corecta Numită Politic

Acum 3 ani

Da... foarte corecta esti tu cand te pune PSD-ul in functie ca sa tragi sfori. Te recomanda calificarea profesionala de profesor de educatie fizica ?!?!?! Nu prea iti trebuie minte sa faci treaba aia, doamna impostoare... chiar daca tu nu iti dai seama de treaba aia, ca n-ai destula minte. Un limitat mintal el nu stie ca e limitat mintal, isi dau seama cei din jur, pentru ei e greu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus