Sâmbătă,
17.04.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Trif despre căderea Guvernului PSD:  Asta este, cade, cade...

Trif despre căderea Guvernului PSD:  Asta este, cade, cade...

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, spune că nu îi este teamă de căderea Guvernului, în urma unei eventuale moţiuni de cenzură. „Asta este, cade, cade. Şi dacă o să cadă Guvernul, o să-i vedem pe ceilalţi”, afirmă ministrul. Despre alegerile anticipate, Trif declară că „orice e posibil în România”.

Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, dacă îi e teamă de moţiunea de cenzură, ministrul Turismului, Bogdan Trif a răspuns: „De ce să îmi fie teamă? Asta este, cade, cade. Şi dacă o să cadă Guvernul, o să-i vedem pe ceilalţi. I-am văzut. Au tăiat salarii, pensii, nu au făcut investiţii. Noi am venit în faţa românilor cu un program de investiţii pe care l-am îndeplinit. Eu la Ministerul Turismului am îndeplinit 95%”, a spus Trif.

Între timp, potrivit lui Trif, PSD continuă: „Aţi văzut că facem lucruri bune pentru români, avem un program de guvernare. Atâta timp cât românii ne-au acordat votul, continăm”.

Întrebat, de asemenea, dacă sunt posibile alegeri anticipate, Trif a răspuns că „din păcate, văd că orice e posibil în România”.

În ce priveşte plecarea ALDE de la guvernare, Trif a spus că trebuie să plece şi secretarii de stat: „secretarii de stat ALDE din punctul meu de vedere nu ar trebui să rămână. În momentul în care au plecat de la guvernare trebuie să pleci cu totul. Secretarii de stat sunt numiţi politic. Nu mi se pare corect ca atunci când pleci de la guvernare să nu pleci cu totul”.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

12 comentarii

Quantanamo

Acum 1 an

PSD nu a avut nici o data pe fumctii la varf oameni atat de slabi ca acuma Trif si altii ... . Pacat .
Raspunde

PSD Africa

Acum 1 an

Stai calm, au pus acum pe doamma profesoara de educatie fizica din Africa sa ne predea cum se face invatamant... pe urmatoarea functie vor promova un hamster, probabil.
Raspunde

@Quantanamo

Acum 1 an

publicati- tastare in graba
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 1 an

După ce ați dus țara întro mlaştină spuneți ,,asta e ,cade, cade ".N-ați construit nimic în România ,în finanțe este haos ,ne-ați vândut băncilor ,v-ați angajat neamurile la stat ,CFR -ul este în paragină ,singura inaugurare de autostradă de care îmi aduc aminte este acel 1m din Moldova ,ați creat o clasă socială nouă şi prvilegiată şi supradimensionată şi anume bugetarii țării ,dacă vezi în ce stare de degradare este infrastructura României ,realizezi că trbuie să fi masochist dacă ai sub 40 de ani să nu emigrezi întro țară în care cei care o administrează sunt oameni responsabili.
Raspunde

rosu

Acum 1 an

De data asta, nimic despre presedinte? Ati obosit, dom´Ministru?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

BOBY

Acum 1 an

Trif este penibil. Singurul om de valoare pe care l-a avut PSD Sibiu a fost prefectul MUNTEAN ADELA.
Raspunde

Nanasa?

Acum 1 an

Bobita, Sibiul nu e Las Fierbinti. Lasa-ne si vezi de vite.
Raspunde

Sorin

Acum 1 an

Daca e un domeniu in care a progresat PSD-ul atunci acela e aducerea minciunii si sfidarii la rang de arta.
Raspunde

HOP

Acum 1 an

niste apatrioti care de 30 de ani promoveaza incapabili in posturi de unde nu lasa NIMIC in urma lor astia de azi au inglodat tara in datorii,sper sa fiti teasi la raspundere ! despre I ohannis /Presedintele acestei tari ales de 7 milioane de romani ...nu-l improscati cu noroi ?dl. trif ? mai aveti putin ...faceti-o !!! fiti barbat !
Raspunde

Deutsche Welle

Acum 1 an

Cel mai bun Prefect PSD a fost domnul Traian Munteanu - sibieni ce mai asteptati ??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus